elloco Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Uřízni (OBI) překližku. Namořit, nebo odýhovat. Na viz výše už to chce slušnější vercajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 před 2 hodinami, elloco napsal: Uřízni (OBI) překližku. Namořit, nebo odýhovat. Na viz výše už to chce slušnější vercajk. Prdlajs vercajk. Svěrky a ostrej perořízek a hlavně to neposrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 V 12. 11. 2020 v 11:33, elloco napsal: To je fajn, když vidím těžkého pacienta. Hned jsem fotky ukázal manželce, že na tom nejsem tak špatně... . Jinak hledám kde nařezat pár prken, nevěděl bys? Popřípadě nepřidal by ses? http://projectgallery.parts-express.com/speaker-projects/back-loaded-horn-design/ jak tohle dopadlo? Hraje to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 To nemohlo dopadnout jinak, než špatně, a to i v případě, že to už hraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 před 5 hodinami, simon_magus napsal: jak tohle dopadlo? Hraje to? Nesehnal jsem nikoho, kdo by to nařezal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 (upraveno) před 4 hodinami, Hasňa napsal: To nemohlo dopadnout jinak, než špatně, a to i v případě, že to už hraje. Ty máš něco proti bednám typu back loaded horn? Nebo full range? Nebo konkrétně proti tomuhle projektu? Upraveno 6. dubna 2021 uživatelem elloco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 před 28 minutami, elloco napsal: Nesehnal jsem nikoho, kdo by to nařezal... CNC rezani preklizky je plnej google http://www.cncrezani.cz https://www.cnc-zakazky.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Ty máš něco proti bednám typu back loaded horn? Nebo full range? Nebo konkrétně proti tomuhle projektu?Neeeee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 19 hodinami, simon_magus napsal: CNC rezani preklizky je plnej google http://www.cncrezani.cz https://www.cnc-zakazky.cz Nevím proč jsem si spojoval CNC s kovem? Proto jsem nic nenašel... Jinak díky za odkaz, už jsem to tam poslal k nacenění. Pán dělá dřevo i plast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 2 hodinami, elloco napsal: Nevím proč jsem si spojoval CNC s kovem? Proto jsem nic nenašel... Jinak díky za odkaz, už jsem to tam poslal k nacenění. Pán dělá dřevo i plast... neni zac...chci to pak slyset. Tuhle uchylnost jeste nemam ... ale mel jsem neco jako horn ve starych T+A a bylo to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 V 5. 4. 2021 v 8:58, Pirx napsal: ...jsem se pustil do renovace magnetaku nemate nekdo nejakej napad, kdo by umel opravit tohle? Ja vidim problem v tom, ze ta dyha je ultratenka, max 0.2mm, takze smirgl to podle me neresi... takze asi nova dyha? Takhle do živýho to vypadá ultra hnusně, ale mě se jako první pomoc osvědčilo vzít to olejem na dřevo. Sjednotí to plochu a hodně neduhů se tím skryje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Diky vsem za rady... nejdriv jsem to zkusil vzit nejakym tim olejem, vypada to lip... pri zkoumani je to pochopitelne videt, ale na prvni pohled... z urcity vzdalenosti...:-) je to zatim dostacujici. Lepsi by se to proste muselo vyrobit znova. Jinak to jde pekne od ruky, kondenzatory vymeneny, ted uz jen sehnat nejaky bytelny nahravky.... treba... Bic bozi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 45 minutami, Pirx napsal: ... nejaky bytelny nahravky.... treba... Bic bozi! Ty jsi taky řízek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Pražskej démon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 2 Pirx no vidíš, ty bočnice prokoukly, víc to asi nemá cenu řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 Zarovkove osvetleni pristroje ma atmosferu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 18. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2021 nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 (upraveno) Zdarec vespolek, nemáte někdo zkušenosti s Tidal - Atmos? Mám samsung TV s tizenem a AVR Denon a nejsem schopnej dostat ven Atmos, furt jenom stereo. Aktuálně nainstalovaná aplikace Tidal v televizi, ta připojená do AVR přes e-ARC. Neřešil jste někdo něco takovýho pls? Upraveno 19. dubna 2021 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2021 https://www.dolby.com/experience/tidal/ pokud dobře čtu, je třeba tv sony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se