Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 myslím, že mi to doma trpí dost................. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 1 minutou, eskimak napsal: Pekna zbierka, napravo. Nacase to cele prehadzat. Btw, tie kappy by ti vosli na stenu NAD stavajuce repro. Jemne naklonene dopredu... Rozmyslaj... neser...... jdu si dát další pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Právě teď, Oplt napsal: neser...... jdu si dát další pivko Na zdravie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 (upraveno) před 23 minutami, eskimak napsal: Pekna zbierka, napravo. Nacase to cele prehadzat. Btw, tie kappy by ti vosli na stenu NAD stavajuce repro. Jemne naklonene dopredu... Rozmyslaj... Mám obavy, že to všechno skončí ve sběrným dvoře, až natáhnu jednou brka A nebo to prodaj za to co jsem jim řekl, co to stálo Upraveno 15. října 2021 uživatelem Oplt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Mě se líbí ta ženská ruka v tom, ty dečky jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 “Gorbačovův kufřík”, v tom čtu jasného Instanta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Volové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Máš štěstí že jdu kolem. Znám dobrého rozvodového právníka. Ten umí přesvědčit každou soudkyni, že odpor manželky proti Infinity Kappa je akt nelidské krutosti. A stávající byt mínus jedna manželka mínus hromady jejích píčovin rovná se poslechový prostor s lepší akustikou. Nemáš zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Pánové, prosím o radu jako výše. Regálovky na tv a stereo muziku. Zvedl jsem budget na 15 tisíc, pasivní. Co by bylo v rámci mantinelů nej? Navrhované KEF Q350? Či Canton GLE 30 ? Monitor Bronze 100? Whar fedale Diamond 12.2? Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2021 Pokud je chceš dát na stojany na podlahu, tak bych bral okamžitě tohle a neváhal bych ani minutu. Miloval jsem jejich sametový a přesto čistý a přesný přednes.https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/reprosoustavy/shan/shan-e-520/Pokud někam na poličku, tak tohle bude taky cajk.https://www.hifionline.cz/hifibazar/prodam/reprosoustavy/xavian/44625-xavian-xn-125/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 V 15. 10. 2021 v 23:08, eskimak napsal: Vpravo je 12.4 receiver Pioneee a vlavo JSO. Priznam sa, rezim vpravo nemam rad. Ale nasiel som problem. Ak chcem pozerat nejaky koncert(video), musi to ist cez receiver (ten dava aj obraz). Ale ja chcem JSO. Takze dalsi plan je link vystup z Pioneera do JSO, ciste pre tento ucel. Jak tady zaznělo JSO, tak jsem si uvědomil, že vám musím vyfotit dvě generace TEAC... dole PD H500 C + AH 500i (a.k.a. JSO), nahoře o tři nebo čtyři generace mladší NT 505 a AP 505. JSO cca před 2 lety odešel do křemíkového nebe, ale nebudu to přece vyhazovat, že.. P.S. Cca 18 měsíců jedou NT + AP v režimu od 7 do 17 hodin 5 dní v týdnu... jsem rád za rozumnou spotřebu Déčkové konstrukce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Pánové díky, před pár měsíci jsem Vás požádal o radu, jak propojit gramofon Tesla NZC 431 s TV pouze s optickým výstupem, abych zvuk dal do beden přes gramofon. vše se povedlo, šlape to a zvuk je překvapivě dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Dík Hasňo, na stojany nemám místo, a ty Xaviany jsou inzerát z roku 2016. Ale ty by byly úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Aha, tak nic. No, moje hifi rady jsou většinou spíše retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 před 3 hodinami, Hasňa napsal: Aha, tak nic. No, moje hifi rady jsou většinou spíše retro. Kým ľuďom neradíš chodiť nakupovať do bazáru v Myslíkovej, tak je to ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 před 15 minutami, McStinger napsal: Kým ľuďom neradíš chodiť nakupovať do bazáru v Myslíkovej, tak je to ok. Nebo do Skořepky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 V 16. 10. 2021 v 8:01, nickolas napsal: “Gorbačovův kufřík”, v tom čtu jasného Instanta. ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Ten eskimakuv bastl. Rikal ze to nekdo nazval Gorbacovovym kufrikem a uz nevi kdo. Mi to sedi na Instanta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se