Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Oplt
Odesláno
  V 15. 10. 2021 v 21:18, eskimak napsal:

Pekna zbierka, napravo. Nacase to cele prehadzat. 

Btw, tie kappy by ti vosli na stenu NAD stavajuce repro. Jemne naklonene dopredu...

Rozmyslaj...

Rozšířit  

neser...... jdu si dát další pivko 😝

Návštěvník Oplt
Odesláno (upraveno)
  V 15. 10. 2021 v 21:18, eskimak napsal:

Pekna zbierka, napravo. Nacase to cele prehadzat. 

Btw, tie kappy by ti vosli na stenu NAD stavajuce repro. Jemne naklonene dopredu...

Rozmyslaj...

Rozšířit  

Mám obavy, že to všechno skončí ve sběrným dvoře, až natáhnu jednou brka 😪

A nebo to prodaj za  to co jsem jim řekl, co to stálo 😀

Upraveno uživatelem Oplt
Odesláno

Máš štěstí že jdu kolem. Znám dobrého rozvodového právníka. Ten umí přesvědčit každou soudkyni, že odpor manželky proti Infinity Kappa je akt nelidské krutosti. A stávající byt mínus jedna manželka mínus hromady jejích píčovin rovná se poslechový prostor s lepší akustikou. Nemáš zač. 

Odesláno

Pánové, prosím o radu jako výše. Regálovky na tv a stereo muziku. Zvedl jsem budget na 15 tisíc, pasivní. Co by bylo v rámci mantinelů nej? Navrhované KEF Q350? Či Canton GLE 30 ? Monitor Bronze 100? Whar fedale Diamond 12.2? Děkuji

Odesláno
  V 15. 10. 2021 v 21:08, eskimak napsal:

Vpravo je 12.4 receiver Pioneee a vlavo JSO.

Priznam sa, rezim vpravo nemam rad. Ale nasiel som problem. Ak chcem pozerat nejaky koncert(video), musi to ist cez receiver (ten dava aj obraz). Ale ja chcem JSO. Takze dalsi plan je link vystup z Pioneera do JSO, ciste pre tento ucel.

Rozšířit  

Jak tady zaznělo JSO, tak jsem si uvědomil, že vám musím vyfotit dvě generace TEAC... dole PD H500 C + AH 500i (a.k.a. JSO), nahoře o tři nebo čtyři generace mladší NT 505 a AP 505. JSO cca před 2 lety odešel do křemíkového nebe, ale nebudu to přece vyhazovat, že..

P.S. Cca 18 měsíců jedou NT + AP v režimu od 7 do 17 hodin 5 dní v týdnu... jsem rád za rozumnou spotřebu Déčkové konstrukce 🙂

20211017_110349~2.jpg

20211017_110331~2.jpg

Odesláno

Pánové díky, před pár měsíci jsem Vás požádal o radu, jak propojit gramofon Tesla NZC 431 s TV pouze s optickým výstupem, abych zvuk dal do beden přes gramofon. vše se povedlo, šlape to a zvuk je překvapivě dobrej. 

20211017_113641.jpg

IMG-20211017-WA0002.jpeg

Odesláno

Dík Hasňo, na stojany nemám místo, a ty Xaviany jsou inzerát z roku 2016. Ale ty by byly úžasné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...