Hasňa Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2024 No tpč... prý vinyl demagnetizer ... ale jo, za pouhé dvě a půl tašky hrušek kupce si to jistě najde https://www.furutech.cz/produkt/demagα-230v/3,5k €. Must have pro každého vyznavače polovičního dynamického rozsahu, hřebíku a umělé hmoty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2024 Vám ten gramec kluci nedá spát, tak si ho už kupte Já ti Vám přijel z kopců domů zmrzlé jak to hovno a jediné co mě přivedlo zpátky k životu, byl právě hřejivý sound z placky, no a kapka toho Tatratea vyšší voltáže, to bych zase kecal že jsem se zahřál jenom díky gramci. Minulý víkend na koncertu jsem se zakecal s jedním týpkem právě o LP, tak říkám že jsem pořídil nové Queens OTSA a on na to jakou že barvu a úplně se vyděsil Říkám, no myslím že modrou a on na to, že když se mu nějaké album zalíbí, bere všechny barvy, každá že prý hraje jinak Říkám, to musí stát docela šišky, a on na to že velký.... no nic kluci, nebudu dráždit hada bosou nohou, to jen že jdu náhodou okolo a vy zase o gramofonech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2024 Gramec mám u prdele ale občas narazím na produkt, který patří do kategorie pozlacený prd a jehož jediným přínosem je pár nul navíc na účtě výrobce Ten zmíněný demagnetizer na vinylové LP za cca 70 tisíc Kč podle tvrzení výrobce sníží magnetické pole elpíčka z 620-630 nanoTesla na 572-582 nanoTesla, t.j. redukce o cca 50 nanoTesla Magnetické pole Země se pohybuje v rozmezí 25-65 mikroTesla což je 250.000 až 650.000 nanoTesla... fakt si někdo myslí, že přenoska gramofonu bude po snížení o 50 nanoTesla hrát jinak nebo dokonce lépe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2024 ...ale to nanoTesla znie strasne cool, no nie? @African je vedecky dokazane, ze cervene auta su najrychlejsie, tak neviem preco by to nefungovalo aj u LP platni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 před 11 hodinami, Duke650 napsal: Gramec mám u prdele ale občas narazím na produkt, který patří do kategorie pozlacený prd a jehož jediným přínosem je pár nul navíc na účtě výrobce Ten zmíněný demagnetizer na vinylové LP za cca 70 tisíc Kč podle tvrzení výrobce sníží magnetické pole elpíčka z 620-630 nanoTesla na 572-582 nanoTesla, t.j. redukce o cca 50 nanoTesla Magnetické pole Země se pohybuje v rozmezí 25-65 mikroTesla což je 250.000 až 650.000 nanoTesla... fakt si někdo myslí, že přenoska gramofonu bude po snížení o 50 nanoTesla hrát jinak nebo dokonce lépe? Člověk je druh nenasytný a i přes to, že má všechno, chce stále víc a kam by ty prašule dával. Mě by jenom zajímalo zdali si zájemce jede takový produkt před koupí vůbec poslechnout a jestli tam uslyší nějáký rozdíl. Přeci, když neuslyším nic, proč bych vyhodil sedm pětek oknem. Mě nabízeli zapojení nějáké ty síťové pračky v jednom studiu, že budu koukat, takže asi tam pravděpodobně něco bude když mi to chtěli tak moc pouštět. Řekl jsem že nechci, páč i kdyby tam něco málo bylo, že takový bazmek v baráku nechci. To instant: A tak to máš ale pravdu, ode dneška kupuji vinyl už pouze v červené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 (upraveno) A tohle už jste tady taky řešili: Streamování hudby životnímu prostředí škodí víc než poslech z desek a cédéček Měl jsem asi 350 CD, ale jakmile jsem začal hodně cestovat a poslouchat v autě, tak jsem prostě přešel na Spotify. Gramec si do auta nedám, nikdy jsem ho ani neměl... changer na 10 CD, ten tam taky nemám. Ale začínám mít pocit, že se vrátím na strom úplně nahej s javorovým listem na rozkroku a budu tam poslouchat ptáčky. ...a snad už pak dosáhnu Nirvány. Upraveno 22. ledna 2024 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 (upraveno) ... Upraveno 22. ledna 2024 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 No, jen jestli bude ten javorovej list spravne demagnetizovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 před 2 hodinami, Zdenek1307 napsal: A tohle už jste tady taky řešili: Streamování hudby životnímu prostředí škodí víc než poslech z desek a cédéček Pěkný pokus toho pisálka, ale v kontextu jistých faktů si nenechám vnutit pocit viny https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/504697-stehovani-europarlamentu-stoji-tri-miliardy-rocne-francie-si-na-nem-trva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Před hodinou, Prochy68 napsal: No, jen jestli bude ten javorovej list spravne demagnetizovanej Abych řekl pravdu, to mě nenapadlo, spíš bych řešil z jakého stromu by byl ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 @Duke650 Jen jsem zkusil rozvlnit vodu, děkuji za uklidnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 před 16 hodinami, African napsal: Vám ten gramec kluci nedá spát, tak si ho už kupte Já ti Vám přijel z kopců domů zmrzlé jak to hovno a jediné co mě přivedlo zpátky k životu, byl právě hřejivý sound z placky, no a kapka toho Tatratea vyšší voltáže, to bych zase kecal že jsem se zahřál jenom díky gramci. Minulý víkend na koncertu jsem se zakecal s jedním týpkem právě o LP, tak říkám že jsem pořídil nové Queens OTSA a on na to jakou že barvu a úplně se vyděsil Říkám, no myslím že modrou a on na to, že když se mu nějaké album zalíbí, bere všechny barvy, každá že prý hraje jinak Říkám, to musí stát docela šišky, a on na to že velký.... no nic kluci, nebudu dráždit hada bosou nohou, to jen že jdu náhodou okolo a vy zase o gramofonech Človeče, platne z časopisu Kolobok som aj ja kedysi naháňal na starej dobrej Unitre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 před 53 minutami, McStinger napsal: Človeče, platne z časopisu Kolobok som aj ja kedysi naháňal na starej dobrej Unitre... Tak každý správný audiofil ho měl, má, nebo jednou bude mít Někdo rád vzpomíná, někdo kritizuje a jsou i tací co se za gramofon doslova stydí Jinak celá slavná tzv. uhlíková stopa je dle mého selského názoru pouze velmi dobře vydělávající stroj na peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 já se rozhodně nestydím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 před 5 minutami, ZJ napsal: já se rozhodně nestydím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Hoši vy jste mě tak zblbli, že jsem si udělal přeštávku a studuju na netu všechno možný ohledně zvuku, přenosu a kvalitě a tak dále Samozřejmě bez špatného pocitu z velikosti uhlíkové stopy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 @McStinger gratuluji. ve snu by mě nenapadlo, že umělou hmotu z časopisu kolobok někdo 50 let schovává. a jak mizerně to hrálo. asi proto, že to šlo mizerně vystřihnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Před hodinou, nickie napsal: @McStinger gratuluji. ve snu by mě nenapadlo, že umělou hmotu z časopisu kolobok někdo 50 let schovává. a jak mizerně to hrálo. asi proto, že to šlo mizerně vystřihnout No to gratuluj Afričanovi, ten nejakú vytiahol z archívu Čakám, kedy do tých farebných platní napadne Číňanov zalisovávať LEDky, rovno to bude robiť farebnú hudbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 Technologii na to máme už roky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2024 https://xvinylx.com/info/Vinyl_effects Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se