Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, Lamiczka napsal:

Diky, myslel jsem si to. Ja prave premyslim jestli nejit do neceho vyssiho celkove, ale casem, jedno po druhym :)

Chtel bych fakt delenc Luxman c a m 02 a k tomu slusny sasi a MC 

Uvaž ale, že pro dražší MC přenosku budeš potřebovat i  kvalitní/ dražší předzesilovač a celý zbývající set by měl být schopen přenést plnou kvalitu takového zdroje až na membrány repro. A tím vintage Luxmanem si nejsem teda úplně jist.  Rega Ania & Fono MC | The Ear (the-ear.net)

Co spíš zkusit na začátek toto MM? Rega Planar 1 Plus - černá | Lepší zvuk (lepsizvuk.cz)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Andrew napsal:

Už jsem to sem kdysi asi dával, ale pro starší gramofony doporučuju tyhle borce 🙂

https://www.oldstep.com/produkty-vintage/

Fajnová ta Ringo Star limitka a asi to nebude vůbec špatný gramec za ten peníz :guitar:

https://www.oldstep.com/products/pro-ject-essential-iii-ringo-starr-peace-and-love-gramofon/

RS.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

před 18 minutami, African napsal:

Fajnová ta Ringo Star limitka a asi to nebude vůbec špatný gramec za ten peníz :guitar:

https://www.oldstep.com/products/pro-ject-essential-iii-ringo-starr-peace-and-love-gramofon/

RS.jpg

Neurazi se kdyz je pozadam at z toho sloupnou to fetacky graffiti? 

Odkaz ke komentáři

před 46 minutami, Vasa_H napsal:

Neurazi se kdyz je pozadam at z toho sloupnou to fetacky graffiti? 

Povaha člověka se jen tak on-line těžce odhaduje, tož co třeba tento kousek? 🤙

sound1.jpg

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Toom napsal:

Uvaž ale, že pro dražší MC přenosku budeš potřebovat i  kvalitní/ dražší předzesilovač a celý zbývající set by měl být schopen přenést plnou kvalitu takového zdroje až na membrány repro. A tím vintage Luxmanem si nejsem teda úplně jist.  Rega Ania & Fono MC | The Ear (the-ear.net)

Co spíš zkusit na začátek toto MM? Rega Planar 1 Plus - černá | Lepší zvuk (lepsizvuk.cz)

V tuhle chvili mam AT95 s eliptickým hrotem a mám obavu, jestli bych se i vzhledem k celýmu řetězci dokázal posunout. Spíš přemýšlím teď nevyhazovat peníze a došetřit na novej komplet.

Ten luxman je sice vintage ale žádný ořezávátko, ten předzes c-02 je dost ceněnej právě kvůli kvalitě phono vstupu pro MC kde ma step up trafa na vstupu. U modernich zsilovacu netusim jak jsou ma tom. Ja mam doma digitalni Lyngdorf tdai2170 a ten ma moznost dokoupit rozsirujici phono modul, ale vim prd jak dobrej je, spis bych asi sel pres externi phono preamp

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Lamiczka napsal:

🤣 boze, ty jsi pacient. Vyber neco jinyho, tohle je limitka a fetacky grafity jsou tam schvalne. Maji tam i bily project debut za 5k, to bude presne pro tebe dobrej start…

Ok napíšu to uhlazeněji a v klidu od PC, zajisté to je dobrá nabídka, ale osobně preferuji usedlejší design, ideálně tmavší dřevo.

A ať rovnou odpovím i Afriumu: Moc se těším až vedle svého nového  gramofonu umístím: LEGO® Icons 10281 Bonsaj.

Pánové děkuji za inspiraci i dobře míněné rady, pár dní mám co studovat.

Odkaz ke komentáři

Však naprosto v pořádku, v dobré společnosti patří špičkování k bontonu :D 

Fakt záleží co na tom chceš pouštět a jak náročný jsi posluchač. Mě ten základní project s karbonovým ramínkem a OM10e právě za ty peníze vůbec neuráží, jen je bílej. Popravdě jestli do toho nepůjdeš i s aspoň základní pračkou, aby jsi starý desky byl schopen dát do kondice, tak cokoliv víc možná ani nepoznáš při poslechu…

Odkaz ke komentáři

před 13 minutami, ZJ napsal:

Teda pánové, tady to dnes žije ..😀

na obrázku vše co potřebuješ ke kvalitnímu poslechu

2b80800956ecd087d9f74fb4dacaab3a.jpg

A tu slečnu mi taky pošlou, když si koupím gramofon? Chápu, že nějak ten plnej automat udělat musí, to bude snad jasný i manželce… :) 

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Vasa_H napsal:

Ok napíšu to uhlazeněji a v klidu od PC, zajisté to je dobrá nabídka, ale osobně preferuji usedlejší design, ideálně tmavší dřevo.

A ať rovnou odpovím i Afriumu: Moc se těším až vedle svého nového  gramofonu umístím: LEGO® Icons 10281 Bonsaj.

Pánové děkuji za inspiraci i dobře míněné rady, pár dní mám co studovat.

Přesně jak píše Lamiczka, úplně na klid. Mě by se do baráku taky nehodil, ale líbí se mi, pro nějakého teenagera proč ne. Odvahu v designu oceňuji, navíc Ringa mám rád 👍 

Jinak desky teď dávají dobře dohromady musicrecords, čistí i rovnají když jste to nakousli...

https://www.musicrecords.cz/catalogue/hudba/gramo/cisteni-lp-ultrazvukem-1ks-(189108)/

Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Lamiczka napsal:

Však naprosto v pořádku, v dobré společnosti patří špičkování k bontonu :D 

Fakt záleží co na tom chceš pouštět a jak náročný jsi posluchač. Mě ten základní project s karbonovým ramínkem a OM10e právě za ty peníze vůbec neuráží, jen je bílej. Popravdě jestli do toho nepůjdeš i s aspoň základní pračkou, aby jsi starý desky byl schopen dát do kondice, tak cokoliv víc možná ani nepoznáš při poslechu…

Ja jsem na leve ucho skoro hluchy, prave take zadna hitparada, jen se mi to moc libi a kdyz poslouchat tak radeji mluvene slovo. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...