instant Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 36 minutes ago, ZJ said: Teda pánové, tady to dnes žije .. na obrázku vše co potřebuješ ke kvalitnímu poslechu za (znacne naivneho) predpokladu, ze ta buchta dokaze mlcat dlhsie nez tri minuty.. plus teda ten gramofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 1 hodinou, ZJ napsal: Teda pánové, tady to dnes žije .. na obrázku vše co potřebuješ ke kvalitnímu poslechu No, vše určitě ne... nevidím tam jediný kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Pánové, líbí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Važ slova. Tušíš, kdo za tímhle projektem stojí? Bude to bez nápovědy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února před 20 minutami, Bert napsal: Pánové, líbí? Mě se to mega líbí, jako nadšence do hodinek.... musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února To je hodně maso, tvůj mazlik? Tebe bych na to i tipnul Přemýšlel jsem o něčem podobným, ale ne teda v takto průhledným setupu.. Podle značky je to nějakej Jiří Jaurys... http://lexure.cz/o-nas.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 11 hodinami, Bert napsal: Pánové, líbí? Slušný overkill, napriek tomu mi designovo celkom lahodí Ale za tieto dve veci v rámikoch by som asi dal niekomu po prstoch: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 11 hodinami, Lamiczka napsal: To je hodně maso, tvůj mazlik? Tebe bych na to i tipnul Přemýšlel jsem o něčem podobným, ale ne teda v takto průhledným setupu.. Podle značky je to nějakej Jiří Jaurys... http://lexure.cz/o-nas.html Správně Jirka je bývalý technik ČT. No a za finanováním vývoje a prvotní výroby stojím já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 1 minutou, McStinger napsal: Slušný overkill, napriek tomu mi designovo celkom lahodí Ale za tieto dve veci v rámikoch by som asi dal niekomu po prstoch: Vyřídím. Provedu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února (upraveno) před 8 minutami, Bert napsal: Vyřídím. Provedu! Tak rovno aj vylepšiť produktové fotky, ak je vôľa. Lepšie nasvietiť (edit: pozri napr. tiene pod napájacím káblikom). Tvária sa tajomne a záhadne, ale vlastne na nich nič nevidieť plus na mňa pôsobia ako z filmu Černoši v tuneli Upraveno 8. února uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Dosť sa to tu zvrhlo . Ale však prečo nie. Má niekto nejaký slušný magič? RFT alebo Unitru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Před hodinou, Bert napsal: Správně Jirka je bývalý technik ČT. No a za finanováním vývoje a prvotní výroby stojím já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 1 hodinou, McStinger napsal: Dosť sa to tu zvrhlo . Ale však prečo nie. Má niekto nejaký slušný magič? RFT alebo Unitru? Někde na chatě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února u taty ve skrini je tusim unitra, proc? Chces z neceho udelat stylovej natahovac na hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 4 hodinami, Bert napsal: Správně Jirka je bývalý technik ČT. No a za finanováním vývoje a prvotní výroby stojím já. Jenom by mě zajímalo, jaké bylo původní zadání a jak jste dospěli k tomu lehkému talíři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února jo, info k nějaký genezi toho celýho by bylo super. Četl jsem popis na webu a vlastně mě zaujala informace o direct drive motoru, když tam vidím pohon řemenem (který mi teda skrz eliminaci vybrací dává smysl stejně jako ta oddělená základna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Unitru podla mna ju este niekde v rodicovskej pivnici najdem. Atari 800 mam odlozene, tak snad najdem aj toto a kotucak TESLA B4, ale to bol archaicky crep proti tej Unitre.. a asi proti comukolvek v 80tych rokoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února před 5 hodinami, McStinger napsal: Dosť sa to tu zvrhlo . Ale však prečo nie. Má niekto nejaký slušný magič? RFT alebo Unitru? My měli tuhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Trochu vúdú pohádek kolem a máš super mega hifi, hlavně, a to je nejdůležitější, s přirozeným zvukem, co tě vtáhne, úplně slyšíš dýchat muzikanty, pomalu cítíš i cibuli z dechu zvukaře. Prostě žádný pitomý digital, kde tě ty nuly a jedničky akorát tak škrábou v krku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se