Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, Lamiczka napsal:

To je hodně maso, tvůj mazlik? Tebe bych na to i tipnul :D Přemýšlel jsem o něčem podobným, ale ne teda v takto průhledným setupu..

Podle značky je to nějakej Jiří Jaurys...

http://lexure.cz/o-nas.html

Správně 🙂 Jirka je bývalý technik ČT. No a za finanováním vývoje a prvotní výroby stojím já.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, McStinger napsal:

Slušný overkill, napriek tomu mi designovo celkom lahodí :)

Ale za tieto dve veci v rámikoch by som asi dal niekomu po prstoch:

1-PEK_2580.jpg.002aec606c0d9bb9f247437cca1d7754.thumb.jpg.f3a41e47935c9a1bbdea91975b95b7b9.jpg

Vyřídím. Provedu!

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Bert napsal:

Vyřídím. Provedu!

Tak rovno aj vylepšiť produktové fotky, ak je vôľa. Lepšie nasvietiť (edit: pozri napr. tiene pod napájacím káblikom). Tvária sa tajomne a záhadne, ale vlastne na nich nič nevidieť plus na mňa pôsobia ako z filmu Černoši v tuneli :)

Upraveno uživatelem McStinger
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Bert napsal:

Správně 🙂 Jirka je bývalý technik ČT. No a za finanováním vývoje a prvotní výroby stojím já.

Jenom by mě zajímalo, jaké bylo původní zadání a jak jste dospěli k tomu lehkému talíři?

Odkaz ke komentáři

jo, info k nějaký genezi toho celýho by bylo super. Četl jsem popis na webu a vlastně mě zaujala informace o direct drive motoru, když tam vidím pohon řemenem (který mi teda skrz eliminaci vybrací dává smysl stejně jako ta oddělená základna...

Odkaz ke komentáři

Trochu vúdú pohádek kolem a máš super mega hifi, hlavně, a to je nejdůležitější, s přirozeným zvukem, co tě vtáhne, úplně slyšíš dýchat muzikanty, pomalu cítíš i cibuli z dechu zvukaře. Prostě žádný pitomý digital, kde tě ty nuly a jedničky akorát tak škrábou v krku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...