Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ok, díky za rady chlapi. Když bych chtěl trochu ušetřit má cenu koukat na bazos atd?

Má, ale s maximální opatrností a počítej spíše s osobním odběrem. Takže co ušetříš na kusu, proje.eš na cestě...

Odesláno

Len technicka - nesymetricke vystupy do symetrickych zapojis jednoducho, kabel stoji asi 8e. Kazdopadne pri viacerych zdrojoch zvuku uz to moje odporucanie straca caro (predtym to bolo len k pocitacu :) ). Cize receiver a repro, ako radia kolegovia.

Odesláno

Našel jsem borce co má pár kousků na bazos.sk mám to kousek, tak se tam skočím mrknout. Jde o sony popř. (technics, Denon) zesilovač a Repro JBL Lx 300 markII

• po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

kus lepacej pasky, krokosvorky z meraku, dvojlinka z NAY za 0.79/meter a navod k pocitacu na dorovnanie sklonu. Rychly test tweetrov dopadol na jednotku :) teraz sa uz moze rezat a vrtat..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno (upraveno)

To podle mě není k počítači, ale spíš k televizi nebo k nějakýmu multi AV centru, protože je na tom značka LG a dole je vidět znak DVB

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno

ano opravujem, je to navod k televizoru. zvlastne ale je, ze ziadnu TV znacky LG nemam.. iba ten navod. Odkial sa u mna vzal? vyzera ze niekto v Australii zase delil nulou, kuafix..

Dik!

:lol2: :lol2: :lol2:

To musela byt riadna party ked si uz nepamatas ze si mal telku LG :lol2:

A na kamaratov by som si dal pozor...

Odesláno

no doma mam 4 a v robote asi 8.. ale tak mozno niektora je LG.. ale je to krajne nepravdepodobne, ked ja som samsung bój. ale to je po 40ke tak s pamatou. minule som zistil, ze som si zalozil rodinu, ale tak dobre som si ju zalozil, ze som ju skoro tyzden nevedel najst :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...