Duke650 Odesláno 2. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2017 (upraveno) Subezne mi niekto vyfukol v polsku set za skvele peniaze. Tak mi treba pochval sa ked ti to pride, som zvedavy co na to poviesNa netu se najdou taky slušní paTEACienti .-) Upraveno 2. ledna 2017 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Midi-kombo Teac (CD a zesík ze staré řady reference 500) z ebay aspiruje na titul Kauf roku :-)Nejen že to vypadá oldschool sexy, ono to i oldschool sexy hraje. Ten zesík musí mít v papírech tiskovou chybu, to neexistuje aby dával jen deklarovaných 2x50W do 8 ohmů. Mám to puštěné do beden KEF R300, ty mají nominální impedanci 8 ohm a na veeelmi slušnou poslechovou hlasitost stačí mít volume -45dB, což je pootočení jen o pár stupňůHraju teď album Kind Of Black od Casualties Of Jazz (ochutnávka na https://open.spotify.com/track/4Ib3qeqZRQCggUkcnKzxvP) a ten prcek to s velkým přehledem dává, bas má pěkně pod kontrolou, řekl bych že o dost lépe než nová Yamaha A-S501 (takže ta udělá v pátek pá pá). Středy a výšky úplně v pohodě, pravo-levé rozlišení hodně dobré, nejslabším článkem je akustika místnosti. Sluchátkový výstup jsem nezkoušel, na to mám jiné železo :-) CD přehrávač budu používat asi jednou za rok, ale i z toho strojku mám velmi dobrý dojem. Jak mechanický (šuple jezdí nejstabilněji ze všech co jsem zatím měl - Sony, NAD, Vincent, Denon) tak i zvukový. Jasně, není to 24bit/192kHz co mi dává Questyle, ale jsem naprosto spokojený... vlastně ještě musím rozchodit dálkový ovladač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 tak si tam pichni aj sluchatka nech vies ako dokazu hybat membranami.. ti to pekne prefukne eustachove trubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 (upraveno) edit: radšej nič Upraveno 3. ledna 2017 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 zas len sprostosti si sem chcel pisat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Tak, ako hovoríš . No nič, vrnkajte si tu v pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 (upraveno) Som mal frajerku z Hlohofca a ta v takych debatach zahlasila "no ale jak pekne si priprciavate, chlapci". Jeden by neveril, keby tam nebol. Upraveno 3. ledna 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Tvl moje frajerka se po maturitě v r. 1984 odstěhovala právě do Hlohovca :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Hlohovec a Piestany, tam bol street level beauty index vzdy na stabilnej a slusnej urovni. Ked uz teda spominame minule tisicrocie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2017 vypredavam nevyuzite veci, nechce sa mi tu duplovat inzeraty v ostatnych predajoch, tak to tu jednorazovo zavesim do tematickeho vlakna s linkami na povodny inzerat. Kto mate zaujem o nieco z tohto, poslite mi SZ: - tweetre Focal TSC LINK- multikanalovy AV zosilnovac Yamaha DSP-A2 LINK- CD prehravac Yamaha CDX993 LINK- Reproduktory Aria7 (DIY osadene high end menicmi Focal) LINK- multikanalovy zosilnovac Rotel RB976 LINK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Zdravím pánové.Potřeboval bych poradit ohledně slušného "soundsystému" do 8-10k k televizi, s co nejlepším poměrem cena/výkon. Představu mám spíše něco jako soundbar, protože na zes+bedny bych asi nedosáhl. V létě chci dělat malou rekonstrukci obýváku v RD - místnost cca 5x4,5 m. Nejsem náročný posluchač, ale chtěl bych co nejlepší zvuk za ten pakatel, co hodlám investovat. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Jsem si vědomý jak na tenkém ledě se pohybuji řešil jsem něco podobného a jako docasne řešení jsem přes sluchatkovy výstup připojil toto http://m.tech.firstpost.com/reviews/sony-srs-d211-2-1-pc-speakers-13447.html A už nehledám, designově decentní a zvuk výborný. Ale je to jen 2.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 A co něco takového? https://m.thomann.de/cz/adam_f5_bundle.htm?o=0&search=1484486115 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 15. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2017 Poprosím zkušenější o radu: rád bych pořídil na hudbu něco menšího, co by umělo běžné VKV, stream (Spotify) a propojení do WiFi sítě.Přemýšlím nad něčím jako http://www.panasonicstore.cz/d/panasonic-sc-pmx100egs-sitovy-mikrosystem-akce-volejte-774-221-482-3-pro-individualni-cenu-1000315/ Klidně i bez repro. Nějaké tipy/rady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 Bose quietcomfort 35 nebo neco od Sony (treba MDR 100abn)? Popr. Sennheiser? Puvodne jsem se chtel vejit do 5 tisic, ale pri pozadavcich (bluetooth, pohodli, zivotnost, kvalita reprodukce) jsem zrejme nucen rozpocet navysit. Navic zvazuji nakup pres Amazon. Ma nekdo zkusenosti s pripadnou reklamaci? Lze v pohode reklamovat u Bose dealera v Cesku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2017 (upraveno) bose. + na taketo autisticke hracicky je tu samostatne vlakno, kde ti asi lepsie poradia.. edit TU: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68896-muzika-sluch%C3%A1tka-p%C5%99ehr%C3%A1va%C4%8De-repro/page-86 Upraveno 5. února 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 bose. + na taketo autisticke hracicky je tu samostatne vlakno, kde ti asi lepsie poradia.. edit TU: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68896-muzika-sluch%C3%A1tka-p%C5%99ehr%C3%A1va%C4%8De-repro/page-86 Vím o něm. Dokonce jsem tam nedávno něco řešil. Ani nevím, proč jsem to tentokrát hodil sem, ale jdu poslat i tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Je to spíš do retro vlákna, ale čítám, že tady bych mohl pochodit líp. Potřebuju aby se mi někdo mrknul na můj vintage zesilovač Aura - asi odešel poťák, ovládání hlasitosti je v prkeli. Nevíte o někom z Brna nebo okolí, kdo by to byl schopen opravit, abych to nemusel posílat poštou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 Chlapi, vie mi niekto poradit ci je ihla este v dobrom stave, zvuk sa mi zda fajn, ale mam pocit, ze pred rokom to hralo lepsie... dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2017 tu máš ostrú ihlu v platňodrážke pod mikroskopom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se