Přejít na obsah

AUDIOFILOVO OKÉNKO

Alina

Doporučené příspěvky

Takovejch dirigentů je, no jeje. Pro mne byl ovšem vrcholem samotný Penderecki, kterému se nelíbil alt flétnista, který si neuměl vypnout snímač, protože měl amplifikovanou flétnu jen v první větě. V přímém přenosu do rádia začal sprostě nadávat: "Wer hat diesen Idiot angestellt!"

Já zase ráda přijdu ke knihovně, najdu si tu desku, prohlídnu fotky a přečtu muzikanty. Naše famílie trochu zamrzla ve vintážním všem. VLastník centrálního úložiště je někdo jako kapitán Spock :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takovejch dirigentů je, no jeje. Pro mne byl ovšem vrcholem samotný Penderecki, kterému se nelíbil alt flétnista, který si neuměl vypnout snímač, protože měl amplifikovanou flétnu jen v první větě. V přímém přenosu do rádia začal sprostě nadávat: "Wer hat diesen Idiot angestellt!"

Já zase ráda přijdu ke knihovně, najdu si tu desku, prohlídnu fotky a přečtu muzikanty. Naše famílie trochu zamrzla ve vintážním všem. VLastník centrálního úložiště je někdo jako kapitán Spock :)

No dobrá, uznávám, že si pletu vinyl a silon. Taky už jsem zapomněl, jaký byly otáčky na LP a na singlech. Na druhou stranu vím, kolik má bajt bitů. No jo, je to o přístupu. Přesto doufám, že se na dobré muzice shodneme :-)

Odkaz ke komentáři

O shodě se můžeme někdy pobavit, jen nechodím do vlákna MUSIC. Mrznu na klasice a jazzu, blues a Björk :). Pomůcka na vinyl je ta, že ho na lejtka nenatáhneš.

Můj poslední úlovek je tohle: Julia Fischer

Ta holka hraje jako anděl.

Ha když ho dobře ohřeješ tak natáhneš,vzpomínám na desky co po zásahu sluníčka připomínaly vlnobití :D jo a taky miluji prolézání bazarů a šmejdění v antikvariátech :)

Odkaz ke komentáři

Alina: Tvoje akcie slapu nahoru. Ne tim Bjorkem, tu nesnasim, ale tim jazzem a pristupem k hudebnim konzervam. Nejlepsi (a v idealnim pripade jedine) kusy nabytku v obyvaku (v mem svete) je knihovna s knihama, vetsi knihovna s CD, krbova kamna, Stressless Magic, velke, presne, nezkreslujici a bezdekove tripasmovky napojene na nekreslici sestavu a lahev Faustino I rocnik 1994, maximalne 1997.

Odkaz ke komentáři

Všechno beru,ale tu šílenou ženskou mám ráda už jen proto,že ji mám ráda od patnácti. Už nedělá hudbu pro moje ucho,ale neopouštím ji pro nějakou Winehouse.Kdybych ji zavrhla,něco umře. No a jakto,že dnes nejsi v HK,když je festival?Zítra Jack Bruce.

Odkaz ke komentáři

O shodě se můžeme někdy pobavit, jen nechodím do vlákna MUSIC. Mrznu na klasice a jazzu, blues a Björk :). Pomůcka na vinyl je ta, že ho na lejtka nenatáhneš.

Můj poslední úlovek je tohle: Julia Fischer

Ta holka hraje jako anděl.

Zrovna mi tu ve sluchátkách hraje Chris Botti :-) Až můj malej skřítek trochu vyroste (dcerka) tak bych rád koupil něco na poslech právě jazzu a klasické hudby. ....... Mám tedy tak nějak otázku do pléna. Má smysl si koupit do začátku nějaký reciever/zesilovač třeba kolem 10 tis. a k tomu za dalších 10 tis. koupit repro nebo jsou to vyhozený peníze?

Alina: Tvoje akcie slapu nahoru. Ne tim Bjorkem, tu nesnasim, ale tim jazzem a pristupem k hudebnim konzervam. Nejlepsi (a v idealnim pripade jedine) kusy nabytku v obyvaku (v mem svete) je knihovna s knihama, vetsi knihovna s CD, krbova kamna, Stressless Magic, velke, presne, nezkreslujici a bezdekove tripasmovky napojene na nekreslici sestavu a lahev Faustino I rocnik 1994, maximalne 1997.

To já mám v obývaku klavír a violoncello :-)

Upraveno uživatelem VasekN
Odkaz ke komentáři

Pokud to chceš na stereo, tak v žádném případě ne receiver. Zesilovač za 10 se už dá, ale na repro to chce přitlačit na pilu.

BTW jak velkou máš místnost, kde budeš poslouchat? Jak moc jsi náročný posluchač?

Stereo, místnost bude určitě menší ... žádná hala. Velikost přesně nevím. Momentálně poslouchám z CD, na sluchátkách Sennheiser HD555. Jinak já hudbu reprodukuju sám, hraju na violoncello, mám mistrák a zvuk to má opravdu nádhernej :-) Jak tak na to koukám, lepší bude koupit nějaké vymazlenější sluchátka :-)

Odkaz ke komentáři

Patří ti to :), i když se Björk umí porvat jako chlap, když ji otravuje novinářka :)

Ten koncert jsi neměl minout, ale už víš, že tu chybu neuděláš.

Jo, ten Bruce včera byl slabší, než všichni chtěli. JAk psal kamarád, hrál na tři dechy a tři akordy.

TO:VasekN: Co máš za cello? A copak teď dcerce hraješ nejradši? No a s tím repro se za deset ani neobtěžuj. Počkej, šetři a a budeš spokojenej.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...