Alina Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Takovejch dirigentů je, no jeje. Pro mne byl ovšem vrcholem samotný Penderecki, kterému se nelíbil alt flétnista, který si neuměl vypnout snímač, protože měl amplifikovanou flétnu jen v první větě. V přímém přenosu do rádia začal sprostě nadávat: "Wer hat diesen Idiot angestellt!"Já zase ráda přijdu ke knihovně, najdu si tu desku, prohlídnu fotky a přečtu muzikanty. Naše famílie trochu zamrzla ve vintážním všem. VLastník centrálního úložiště je někdo jako kapitán Spock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Takovejch dirigentů je, no jeje. Pro mne byl ovšem vrcholem samotný Penderecki, kterému se nelíbil alt flétnista, který si neuměl vypnout snímač, protože měl amplifikovanou flétnu jen v první větě. V přímém přenosu do rádia začal sprostě nadávat: "Wer hat diesen Idiot angestellt!" Já zase ráda přijdu ke knihovně, najdu si tu desku, prohlídnu fotky a přečtu muzikanty. Naše famílie trochu zamrzla ve vintážním všem. VLastník centrálního úložiště je někdo jako kapitán Spock No dobrá, uznávám, že si pletu vinyl a silon. Taky už jsem zapomněl, jaký byly otáčky na LP a na singlech. Na druhou stranu vím, kolik má bajt bitů. No jo, je to o přístupu. Přesto doufám, že se na dobré muzice shodneme :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 O shodě se můžeme někdy pobavit, jen nechodím do vlákna MUSIC. Mrznu na klasice a jazzu, blues a Björk . Pomůcka na vinyl je ta, že ho na lejtka nenatáhneš. Můj poslední úlovek je tohle: Julia Fischer Ta holka hraje jako anděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 O shodě se můžeme někdy pobavit, jen nechodím do vlákna MUSIC. Mrznu na klasice a jazzu, blues a Björk . Pomůcka na vinyl je ta, že ho na lejtka nenatáhneš. Můj poslední úlovek je tohle: Julia Fischer Ta holka hraje jako anděl. Ha když ho dobře ohřeješ tak natáhneš,vzpomínám na desky co po zásahu sluníčka připomínaly vlnobití jo a taky miluji prolézání bazarů a šmejdění v antikvariátech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Ech, no natáhneš a depiluješ fest, pokud taky chceš stáhnout . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Alina: Tvoje akcie slapu nahoru. Ne tim Bjorkem, tu nesnasim, ale tim jazzem a pristupem k hudebnim konzervam. Nejlepsi (a v idealnim pripade jedine) kusy nabytku v obyvaku (v mem svete) je knihovna s knihama, vetsi knihovna s CD, krbova kamna, Stressless Magic, velke, presne, nezkreslujici a bezdekove tripasmovky napojene na nekreslici sestavu a lahev Faustino I rocnik 1994, maximalne 1997. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 14. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Všechno beru,ale tu šílenou ženskou mám ráda už jen proto,že ji mám ráda od patnácti. Už nedělá hudbu pro moje ucho,ale neopouštím ji pro nějakou Winehouse.Kdybych ji zavrhla,něco umře. No a jakto,že dnes nejsi v HK,když je festival?Zítra Jack Bruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Protoze to mam trochu moc z ruky. Ja mam v tomhle smulu. Kdyz je v Cesku Cohen, tak jsem tady a kdyz je tady Grusin s Ritenourem, tak jsem v Cesku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 15. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Já netušila,že jsi všudezdejší. Já dnes hrozně chtěla vidět Cecilii Bartoli.A jsem v Čechách,jen ty hrozný peníze za lístek mne zastavily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 My vzduchoplavci nejsme vlastne nikdezdejsi. Cena listku me jednou odradila od koncertu. Byl to sty koncert Slowhanda v Albert Hall a ja tam pobliz zrovna zil. Takovou chybu uz doufam nikdy neudelam. Dodnes toho lituju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 (upraveno) Jaree: 12.11.2011 http://www.ticketstr...ssion_id=234129 Upraveno 15. října 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Jarre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Jarre :-) Pekna oprava od toho, kdo je schopen napsat Ne tim Bjorkem Sorry za OT, nedalo mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 (upraveno) O shodě se můžeme někdy pobavit, jen nechodím do vlákna MUSIC. Mrznu na klasice a jazzu, blues a Björk . Pomůcka na vinyl je ta, že ho na lejtka nenatáhneš. Můj poslední úlovek je tohle: Julia Fischer Ta holka hraje jako anděl. Zrovna mi tu ve sluchátkách hraje Chris Botti :-) Až můj malej skřítek trochu vyroste (dcerka) tak bych rád koupil něco na poslech právě jazzu a klasické hudby. ....... Mám tedy tak nějak otázku do pléna. Má smysl si koupit do začátku nějaký reciever/zesilovač třeba kolem 10 tis. a k tomu za dalších 10 tis. koupit repro nebo jsou to vyhozený peníze? Alina: Tvoje akcie slapu nahoru. Ne tim Bjorkem, tu nesnasim, ale tim jazzem a pristupem k hudebnim konzervam. Nejlepsi (a v idealnim pripade jedine) kusy nabytku v obyvaku (v mem svete) je knihovna s knihama, vetsi knihovna s CD, krbova kamna, Stressless Magic, velke, presne, nezkreslujici a bezdekove tripasmovky napojene na nekreslici sestavu a lahev Faustino I rocnik 1994, maximalne 1997. To já mám v obývaku klavír a violoncello :-) Upraveno 16. října 2011 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Pokud to chceš na stereo, tak v žádném případě ne receiver. Zesilovač za 10 se už dá, ale na repro to chce přitlačit na pilu. BTW jak velkou máš místnost, kde budeš poslouchat? Jak moc jsi náročný posluchač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Jo a taky nezapomeň, že to musíš něčím krmit (zdroj hudby)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Pokud to chceš na stereo, tak v žádném případě ne receiver. Zesilovač za 10 se už dá, ale na repro to chce přitlačit na pilu. BTW jak velkou máš místnost, kde budeš poslouchat? Jak moc jsi náročný posluchač? Stereo, místnost bude určitě menší ... žádná hala. Velikost přesně nevím. Momentálně poslouchám z CD, na sluchátkách Sennheiser HD555. Jinak já hudbu reprodukuju sám, hraju na violoncello, mám mistrák a zvuk to má opravdu nádhernej :-) Jak tak na to koukám, lepší bude koupit nějaké vymazlenější sluchátka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 nAscA: Ale jo, patri mi to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 16. října 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Patří ti to , i když se Björk umí porvat jako chlap, když ji otravuje novinářka Ten koncert jsi neměl minout, ale už víš, že tu chybu neuděláš. Jo, ten Bruce včera byl slabší, než všichni chtěli. JAk psal kamarád, hrál na tři dechy a tři akordy. TO:VasekN: Co máš za cello? A copak teď dcerce hraješ nejradši? No a s tím repro se za deset ani neobtěžuj. Počkej, šetři a a budeš spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Jarre :-) Jsem byl rád,že jsem viděl na klávesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se