Přejít na obsah

Steinhart Ocean 1 VINTAGE

Heky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Na pripadnu genialitu sucazneho dizajnu neverim, vsetky pekne modely hodiniek uz existuju.... :thumbsup_anim:

To není pravda, je to jen o chtění. Jenom za poslední týden jsem narazil minimálně na jedny hodinky (Alba), které mají zajímavý design, nikoho nekopírující. Zkus se trochu porozhlédnout, možná se budeš divit, že vykrádání designu (včetně toho like Comex proužku či mnohořádkovému ukeanému popisu) není nezbytné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem z toho zklamaná, ale řeším ted, proč mi nevadí repliky B-Uhren a vadí repliky Rolex.

Origo B-Uhren původně dělalo vícero firem - stanoveno zadání podle kterého se jelo. V "Roládě" si sami zadali, jak se jim to líbilo a jeli... Jde prostě o jeden konkrétní model jedné konkrétní firmy. Tak proto. :)

Odkaz ke komentáři

To není pravda, je to jen o chtění. Jenom za poslední týden jsem narazil minimálně na jedny hodinky (Alba), které mají zajímavý design, nikoho nekopírující. Zkus se trochu porozhlédnout, možná se budeš divit, že vykrádání designu (včetně toho like Comex proužku či mnohořádkovému ukeanému popisu) není nezbytné.

Ak myslis diversky Alba tak ti mi nejako pripominaju financial districty od Sinnu (co je v podstate pochvala). Vykradanim by som to nenazval, skor inspiraciou.... ;)

Odkaz ke komentáři

Ja som dnes otvoril svoj kufor s hodinkami a zistil ze ked ho polozim tak dva metre od seba a dam dolu okuliare tak 95% mojej zbierky nieco "pripomina" a tak 60% pripomina nejaky Rolex....... naozaj cisty stit maju po tejto stranke hadam len Omega dynamic, takze uz vintaznym Steinhartom nebudem nic vycitat

..... ale aby som nemusel nic vycitat ani sam sebe rozhodol som sa svoju mravnu cistotu v oblasti o inspirovanych hodiniek posilnit malym nakupom na kotry som sa uz dlho odhodlaval :D

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Protože jako začátečník chrona procházím starší příspěvky, dovolím si po čase ještě popotáhnout toto vlákno. Popravdě jsem rozčarován nad odsuzováním "kopií" Rolexů v podobě Steinharta. Již delší dobu pomrkávám na Ocean 1 green, ale teď nevím. Opravdu udělám kravinu, když si je nechám poslat na ruku? Líbí se mi design, ale nerad bych byl ve fóru za laciného blba? Nechám si poradit.

Posted Image

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

To snad ani nieje pravda preco si vyberaju preve tieto modeli od R.(comex,double red,LV,a najnovsie aj Mc Queen explorer!!!)

Tato znacka moze vyrobit co chce uz si ju budem spajat iba s lacnym napodobnovanim drahych kusov od Rolex!!!Nieje to asi FAKE ale Napodobnenina ako hova.o!!

:crying_anim02: :crying_anim02: :crying_anim02:

nebudu hodnotit jestli je to fejk,napodobenina, remejk nebo co a je mi to jedno - co mně poněkud zaráží (a nějak nemohu nalézt odpověď) je, že se to vyrábí v lůně hodinářských firem = ve Švýcarsku a ve firmě Grovana - tak mi to přijde jako když si tam hřejou hada na prsou a naprosto mi tedy uniká jejich agitka(viz obrázek)obvzláště, když tu fabriku mají na vlastním hřišti - ale je možný, že momentálně, mentálně nevidím za roh :smile_anim:
Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

Myslel jsem si, že mi ty hodinky vadit nebudou a tak jsem si je koupil. Kašlu na kecy o napodobeném designu, o kastování za blba , když si pořídím tyto hodinky. Stejně si myslím, že lidé, kteří nejvíc křičí, tak by si je byli schopni tajně (mimo fórum) koupit a tajně nosit.

Musím se ale přiznat, že ty hodinky ve srovnání s origo R...X nemají ani ten esprit, ani tu kvalitu zpracování. Měl jsem je na ruce pár hodin a nic mi to neříkalo. Design je jedna věc a pocit, když to máš na ruce, druhá. Za mě, byl jsem hrdina, kašlal na konvence a názory jiných členů, a musím přiznat, tohle se mi dobře nenosilo. Steinhart Triton, jsou hodinky s koulema, ostatní je levnější varianta nesplněného snu..

Odkaz ke komentáři

Taky mi vadi, ze se Steinhart v teto serii hodinek vrhnul na "all copy" Rolex. Chvili jsem Steinhart mel, ale v okamziku, kdy zacali postupne kopirovat celou jednu serii Rolex, tak jsem je prodal. Timhle se u me tato firma shodila a nechci uz od nich nic.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

Taky mi vadi, ze se Steinhart v teto serii hodinek vrhnul na "all copy" Rolex. Chvili jsem Steinhart mel, ale v okamziku, kdy zacali postupne kopirovat celou jednu serii Rolex, tak jsem je prodal. Timhle se u me tato firma shodila a nechci uz od nich nic.

Nemusíš se mnou souhlasit, ale nebral bych to tak kategoricky. Tritony jsou třeba naprosto perfektní a autentický hodinky. To že se firma snažila přivydělat na žádaném designu a splnila požadavky nesplněných snů je bohužel věc jiná... Nevím jak ten pocit popsat, ale ke Steihartu negativní pocit nemám, jen se mi ty hodinky prostě nenosily dobře...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...