Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, dnes jsem u obchodniho partnera videl krasne zlate oblekovky v decentn? stylu IWC Portofino - kombinace zlato a bily cifernik. Prumer tak 43mm a krasne tenke. Mel je na tmavezeleno-modrem NATO strapu. Takova neobvykla kombinace, ale moc pekne to vypadalo. Snazil jsem se moc nekoukat, ale bohuzel jsem nepochopil, co to bylo. IWC tam urcite napsano nemel, ale bylo to velmi podobne - spis GW. Pan Google mi neodpovedel, tak zkousim mistni experty... Dik

Odesláno

Kdo z vás s Traserama na ruce se v týdnu potkal na nějaké párty s mým bráchou, ten měl Seiko SKX009?? Řeč prý padla i na chronomag...

Odesláno

Minulý týden na obědě ve Wine and Foodu na Smíchově, jsem vedle u stolu zaregistroval pány s klenoty na zápěstí. Jeden měl pilotky IWC v růžovém zlatě a druhý Omega Seamaster PO. Hezké překvapení :-).

Odesláno (upraveno)

Kdo z vás s Traserama na ruce se v týdnu potkal na nějaké párty s mým bráchou, ten měl Seiko SKX009?? Řeč prý padla i na chronomag...

Zdarec, to jsem byl já :D Konečně jsem potkal někoho s kým jsem pokecal o hodinkách. 

post-24839-0-39572900-1394097429_thumb.jpg

Upraveno uživatelem igorhl
Odesláno

Dneska rusky hovořící (spíš tedy mlčící :-) ) zákazník krásný AP Royal oak na gumě. Vypadaly super, ale nijak okázale.

Odesláno

Přiznejte se kdo jste dnes kolem 16 h na Ruzyni v OC Sestka v Datartu serizoval nejake divery na bílo-modro-červeném NATO strapu. Dle tvaru pouzdra bych řekl nejake Seiko, ale nejsem si jist.

Odesláno

Tuším, že to bylo ve středu. V tramvaji jel se mnou Ital, jak vystřižený z Velké nádhery...a velkou nádheru na ruce - JLC reverso ve zlatě, na řemenu z nějakého ptáka, od pohledu vintážní kousek. 

Odesláno

Přiznejte se kdo jste dnes kolem 16 h na Ruzyni v OC Sestka v Datartu serizoval nejake divery na bílo-modro-červeném NATO strapu. Dle tvaru pouzdra bych řekl nejake Seiko, ale nejsem si jist.

Zeby Seiko Alpinist SARB059 na French Regimental NATO...? ;)

Odesláno (upraveno)

Ulysee Nardin minute repeater u kamarada milionare...

Omluva za kvalitu - foceno mobilem v pritmi ve vrtici

post-21151-0-14719300-1394994046_thumb.jpg

Upraveno uživatelem tic-tac
Odesláno

dneska jsem videl v brne v oc krpole neco, co bych tipnul na breitling old navitimer...

a zarucene jsem tam videl takove ty 6cm diesely - ac mel pan bundu a hodinky pod ni "schovaval", stejne "vykukovaly" :D

Odesláno

Vcera na Andelu v datartu vybiral pan obal na Iphone, stejne jako ja. Shodli jsme se, ze vyber stoji za hovno :) nicmene mu z pod kabatku vykoukli Big piloty s tydenni rezervou chodu, tak to vyustilo v prijemnou konverzaci. Pan je pry sberatel hlavne starsich kousku, jeho otec je hodinar. Chronomag kupodivu neznal, tak jsem ho pozval a doufejme ze se objevi :)

Odesláno

Vcera na Andelu v datartu vybiral pan obal na Iphone, stejne jako ja. Shodli jsme se, ze vyber stoji za h...o :) nicmene mu z pod kabatku vykoukli Big piloty s tydenni rezervou chodu, tak to vyustilo v prijemnou konverzaci. Pan je pry sberatel hlavne starsich kousku, jeho otec je hodinar. Chronomag kupodivu neznal, tak jsem ho pozval a doufejme ze se objevi :)

DATART Andel je koukam nejakej lepsi oddil nez DATART OC Sestka (viz vyse)... :)  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...