Povidláček Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2015 Včera v metru, 18:32, nastupoval na Kačerově směr centrum, poslední dveře 2. vozu, chlapík v outdoorovém s prázdným modrým batohem Deuter: Na hlavě černá sepraná kšiltovka, na bradě kozí bradka, na sobě šedomodrá kostkovaná košile, outdoorové sandály (asi Keen), červené kalhoty pod kolena a na zápěstí červené G-Shocky. Měl k tomu takové ty barevné pletené náramky, předloktí jak bandasky, na krku dřevěné korále. Ta Géčka byla dost výrazná, ale na něm s tím zbytkem to parádně ladilo a dobře mu to seklo. ... Tipuju to na G-7900A-4ER, i když teda úplně jistý si nejsem... Vystupoval na Pražského povstání. Teď mi vlastně dochází, že byl s těmi červenými Géčky v "červeném" metru - prostě jak píšu, měl to dobře sladěné Tyjo docela smekám, takhle detailní popis, od místa, času, vzhledu až po jednotlivé značky oblečení a doplňků.. škoda, že po tom člověku nepátrá policie, myslím, že lepší popis by od nikoho nezískali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepan_1981 Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2015 Dnes Ikea Černý Most okolo 12:15, nahoře u restaurace pán v bílém triku s dcerkou a na ruce nejspíš Stowa Marine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Neviděl jsem to já, ale mlčenlivý kolega. Nepoznáte někdo náhodou co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Mi to prijde jako cinskej smuk.. Jestli se pletu a jsou to nejaky supr FG za mega, tak panovi sorry:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Neviděl jsem to já, ale mlčenlivý kolega. Nepoznáte někdo náhodou co to je? Mi to prijde jako cinskej smuk.. Jestli se pletu a jsou to nejaky supr FG za mega, tak panovi sorry:) puzdro by sedelo, cifr asi model 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Jop, zjevně nějakej zlacenej čínskej skeleton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Díky , myslím že to bude ono...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Na včerejšim letu jsem chytil toto. Bez turba a zdalo se mi, že jsou pravé. Co myslite? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2015 Včera ME 21 Olomouc, sedadlo pode mnou " Íčko" Langer Breitling Chronomat na tahu, vedle týpek s Wenger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tak já dneska na testovacku na ruce toto včetně nabídky k odkupu. Pokud by byl někdo znalý a ochotný aby mi pomohl odhadnout kupní cenu. Nebo spis nastrel k jednání budu rad za rady. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Dnes double v srbské restauraci na Zlíchově: pan číšník Pepsi SKXa a host vedle u stolu keramický suby... Někdo zdejší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tak já dneska na testovacku na ruce toto včetně nabídky k odkupu. Pokud by byl někdo znalý a ochotný aby mi pomohl odhadnout kupní cenu. Nebo spis nastrel k jednání budu rad za rady. Díky.znalý nejsu, ale mám za to, že se jedná o verzi Portuguese (model IW371411), chrono24 říká 4500-5500 USD jinak např zde http://www.watchfinder.co.uk/IWC/Portuguese%20Chrono/IW371411/2030 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Dnes retrográdní nejvyšší model od ML.. Pěkný kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tak pri 3 tydnech v lisabonu jsem pozoroval prekvapive vysokou frekvenci vintage modelu fseho moznyho, zejmena zlacenych placatych oblekovek na kuzi. Nejen na osmahlych zapestich panu v letech, ale taky spousta bab byla slusne hodinkove vyzdobena. Pri klidnem posezeni u pivka v parku se oko jenom kochalo, jak to chodilo kolem... parada! Akorat hipsteri a podobni vystajlovani pitomci jeli trendy diesel mega brutal orloje, klasika asi jako vsude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Dneska v Bille ve Velkém Meziříčí asi před hodinou pán tak kolem 45 černé bondovky na tahu, odjížděl Velorexem, on už platl já stál ve frontě takže na kozu nebyl prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Tak pri 3 tydnech v lisabonu jsem pozoroval prekvapive vysokou frekvenci vintage modelu fseho moznyho, zejmena zlacenych placatych oblekovek na kuzi. Nejen na osmahlych zapestich panu v letech, ale taky spousta bab byla slusne hodinkove vyzdobena. Pri klidnem posezeni u pivka v parku se oko jenom kochalo, jak to chodilo kolem... parada! Akorat hipsteri a podobni vystajlovani pitomci jeli trendy diesel mega brutal orloje, klasika asi jako vsude.Hipsteři určitě nenosej vysoký Diesely a podobný koko.tiny.To spíš byli fotbaloví fanoušci ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabbath Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Dnes na obědě jeden postarší Dán a na ruce vintážní Omegy - oblekovky, něco ve stylu De Ville. Vypadaly úžasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Dnes pán v metru, černé Mako XL. 18:40 vystupoval z metra na Skalce a četl kapitolu s názvem Po smrti . Smekám nad špionážními fotografiemi ostatních, mám to rozmazaný, že by to klidně mohly být bájné Rolády v MHD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Tyjo docela smekám, takhle detailní popis, od místa, času, vzhledu až po jednotlivé značky oblečení a doplňků.. škoda, že po tom člověku nepátrá policie, myslím, že lepší popis by od nikoho nezískali... Heleď tohohle by sis zapamatoval taky, byl fakt výraznej - ale v dobrém slova smyslu, za mě palec hore. Jinak ale na blbiny mám vynikající paměť, to zas jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 v neděli chlapík v tramvajce "9" Heuer Silverstone v úžasném stavu, dnes v Bille madam s Constellation bicolor a hned vedle slečna s Tag Heuer. Bral bych tu poslední Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se