Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Včera v metru, 18:32, nastupoval na Kačerově směr centrum, poslední dveře 2. vozu, chlapík v outdoorovém s prázdným modrým batohem Deuter: Na hlavě černá sepraná kšiltovka, na bradě kozí bradka, na sobě šedomodrá kostkovaná košile, outdoorové sandály (asi Keen), červené kalhoty pod kolena a na zápěstí červené G-Shocky. Měl k tomu takové ty barevné pletené náramky, předloktí jak bandasky, na krku dřevěné korále. Ta Géčka byla dost výrazná, ale na něm s tím zbytkem to parádně ladilo a dobře mu to seklo. ... Tipuju to na G-7900A-4ER, i když teda úplně jistý si nejsem... Vystupoval na Pražského povstání. Teď mi vlastně dochází, že byl s těmi červenými Géčky v "červeném" metru - prostě jak píšu, měl to dobře sladěné :lol2:

Tyjo docela smekám, takhle detailní popis, od místa, času, vzhledu až po jednotlivé značky oblečení a doplňků.. škoda, že po tom člověku nepátrá policie, myslím, že lepší popis by od nikoho nezískali...  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já dneska na testovacku na ruce toto včetně nabídky k odkupu. Pokud by byl někdo znalý a ochotný aby mi pomohl odhadnout kupní cenu. Nebo spis nastrel k jednání budu rad za rady. Díky.

znalý nejsu, ale mám za to, že se jedná o verzi Portuguese (model IW371411), chrono24 říká 4500-5500 USD ;)

jinak např zde http://www.watchfinder.co.uk/IWC/Portuguese%20Chrono/IW371411/2030

Odkaz ke komentáři

Tak pri 3 tydnech v lisabonu jsem pozoroval prekvapive vysokou frekvenci vintage modelu fseho moznyho, zejmena zlacenych placatych oblekovek na kuzi. Nejen na osmahlych zapestich panu v letech, ale taky spousta bab byla slusne hodinkove vyzdobena. Pri klidnem posezeni u pivka v parku se oko jenom kochalo, jak to chodilo kolem... parada!

Akorat hipsteri a podobni vystajlovani pitomci jeli trendy diesel mega brutal orloje, klasika asi jako vsude.

Odkaz ke komentáři

Tak pri 3 tydnech v lisabonu jsem pozoroval prekvapive vysokou frekvenci vintage modelu fseho moznyho, zejmena zlacenych placatych oblekovek na kuzi. Nejen na osmahlych zapestich panu v letech, ale taky spousta bab byla slusne hodinkove vyzdobena. Pri klidnem posezeni u pivka v parku se oko jenom kochalo, jak to chodilo kolem... parada!

Akorat hipsteri a podobni vystajlovani pitomci jeli trendy diesel mega brutal orloje, klasika asi jako vsude.

Hipsteři určitě nenosej vysoký Diesely a podobný koko.tiny.To spíš byli fotbaloví fanoušci ne?

Odkaz ke komentáři

Tyjo docela smekám, takhle detailní popis, od místa, času, vzhledu až po jednotlivé značky oblečení a doplňků.. škoda, že po tom člověku nepátrá policie, myslím, že lepší popis by od nikoho nezískali...  :lol2:

Heleď tohohle by sis zapamatoval taky, byl fakt výraznej - ale v dobrém slova smyslu, za mě palec hore. Jinak ale na blbiny mám vynikající paměť, to zas jo :goof:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...