Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to je magor.Mět takové brko a k tomu fejky?To už je lepší hodinky nenosit.Lidé jsou z různého zrna.

to je asi typicky priklad herce, kterej potrebuje ohurovat vecma okoli spis, nez si veci porizovat pro svuj dobry pocit.. takovejch je fakt mrte

p.s. neni vyjimkou, ze ty veci mnohdy ani nejsou jejich, maj vsechno na splatky, kontokorenty v minusu a placaj to, jak jen muzou

Odesláno

To máš recht.Když to tak píšeš,tak to mohlo být i klidně auto z půjčovny,nejenom splátkový život.Jsou to jen fabulace.Ale možné je vše.

Znám docela dost lidí co nosí fejky.Né,že by si i obyčejný dělník nemohl našetřit a koupit nějaké značkové hodinky,ale pokud nosí nějaký velmi drahý model(Rolex a výše),tak pochybuji o originálu.Některé poznám,když si je vezmu do ruky,ale pokud je to replika AA,tak to bych je musel rozdělat a mrknout se do útrob hodinek.

Odesláno

Ale abych napsal jaké jsem viděl dnes.

Omegy Seamaster s automatickým strojkem s černým cifrem.Sice se mi líbí modrý,ale ten černý neměl chybu.Měl je na ruce řidič dodávky,který mi dovezl krmení pro hafany.Pozval jsem ho na oběd a dobře jsme poklábosily.

Samozřejmě origo,prý na ně šetřil bezmála celý rok.Má i jiné.Jsem mu navrhoval,ať se přihlásí sem mezi nás,tak uvidíme.

Odesláno

Obvykle sem nic nepíšu, ale cestou na dovolenou jsem viděl na letišti něco, co nevídám každej den. Mladej pár, oba opálený, vytuněný do nejmenšího detailu, prostě svět kolem nich byl jasnější;-).

No a proč to sem píšu? On měl Yachtmastery, jako dobrý, ale ona...ona měla na ruce celozlatý Daytony, fakt radost pohledět, tý krásný holce náramě slušely, tak jakoby samozřejmě:-).

Odesláno

Zlaté Daytony jsou nejvíc sexy dámský hodinky :)

No já jsem dneska ráno v Kauflandu zahlíd chlapa s durch potetovanýma rukama a měl Suby. Neviděl jsem je dlouho, ale byly divný. Asi fejk.

No a odpoledne kromě mnoha krásných mladých čokoládových tělíček jsem v bazénu na Petynce viděl u staršího pána Breitling SOH.

Nedělal jsem ostudu bo jsem měl Rolexy

Odesláno

V úterý sem vzal svoje dva malé smrady do ZOO Olomouc.Bylo tam všechno možné,žirafy,vlci a taky udělaný týpek v černém tričku s logem Brno Circuit,měl suby s modrou lunetou.

Odesláno

Nevěděl jsem, že chodí se Street Glide :oneeyed02:

Leda, že by Sibiř a Street Glide mluvili portugalsky (teda pokud jsem řeč správně identifikoval) :lol2:

Organic: naprostej souhlas, zlatý daytony rozhodně patří na zápěstí krásný holky..

Odesláno

celý víkend v brně samej šrot,až po návratu domů v Přerovským kauflandu starší paní a na ruce nádherný tag heuer autavia :eek:

Ses blbě díval, po Vaňkovce dneska chodily Rolády :-).

Autavie u dámy, asi bych smeknul

Odesláno

Dnes ve frontě na poště (Brno - IBC) nějaký PAMy na žluté gumě. Vůbec nebyl prostor na pořádnou obhlídku, každopádně pán vypadal, že by to mohli být origa...

Odesláno (upraveno)

Nebudou to odprodávat, že bych si to dal doma na zeď. Znám je z Lambokafe a dost dobrý.

Ale je vidět, že bossové maj kulturu, umístit výjezdní zasedání do Hublotu je hustý.

...je to trochu dál než konferenční hotel s minipivovarem :)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

par dni som bol v Prahe a videl som toho celkom dost.. hlavne rolex a breitling, potom dvoje panerai a inac nic. Uprimne, cakal som nieco viac specialne na Prahu, mozno nejake JLC, APRO, IWC.. rolexy a breitlingy vidam v BA bezne..

Odesláno

par dni som bol v Prahe a videl som toho celkom dost.. hlavne rolex a breitling, potom dvoje panerai a inac nic. Uprimne, cakal som nieco viac specialne na Prahu, mozno nejake JLC, APRO, IWC.. rolexy a breitlingy vidam v BA bezne..

A v Košiciach si neskúšal?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...