Ondoni Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Odesláno 12. února 2014 Dneska při vystupování z tramvaje č. 4 jsem zahlídnul PAM Daylight, zřejmě na tahu.
cortes1990 Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 v Brne na Obilnáku okolo mna prave presiel typek a na ruke mal tieto IWC alebo podobne niekto odtial? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gerhard Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Tak tieto chrona by som dal... , po dlhej dobe čo sa mi páčia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
uff Odesláno 14. února 2014 Nahlásit Odesláno 14. února 2014 Mistni kseft se stal, krome IWC, Omegy a dalsich, i dealerem Zenithu.<br /><br /> <br /><br />Co to je za ceny? Nejak mi to rozum nebere...
gcom Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Co to je za ceny? Nejak mi to rozum nebere...Takhle po ránu a hned malej infarkt...
Ondoni Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Tak tieto chrona by som dal... , po dlhej dobe čo sa mi páčia To tam mají takhle vystavené i to zabalené nato?
skalis Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Odesláno 18. února 2014 Dneska v Olomouci na obede v restauraci "M trojka" sedel u vedlejsiho stolu chlapik s novodobyma Orlikama. Nebyl to nekdo odtud, Eman2208?
Naving Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 Dnes mě v Caffe Fresco u Vyšehradu obsluhoval číšník, který měl na ruce oranžové Omega PO chrono. Zřejmě se jim daří slušně...
Návštěvník Radius Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 V Pravěku vedle nás u stolu sovětská rodinka a taťka na ruce modrý datejusty v bicoloru, podle prstenu a náramku bych řekl, že originál.
gerhard Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 To tam mají takhle vystavené i to zabalené nato?Áno, a celkom by pasoval , hm....
Micey Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 To nato je součást balení. Tydle ML vypadaj hrozně dobře na fotkách, ale při ošahavání mě zklamaly..
Ondoni Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Odesláno 20. února 2014 To nato vypadá dobře, ale prezentace hrozná v tom igelitu...
sejkoram Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Dneska na testu na VŠE jsem si sednul vedle kluka. Měl tohle. Na chronomag nechodí, a asi k tomu přišel jak slepej k houslím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Chlápek co rozdával testy měl tohle. Taky na strapu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A zbytek auly vypadal takhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sice to vypadá, že mi neuznají zadání bakalářky, ale stejně tu školu mám rád Před týdnem, taky ve škole, něco takového. Dárek od táty. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Dneska na testu na VŠE jsem si sednul vedle kluka. Měl tohle. Na chronomag nechodí, a asi k tomu přišel jak slepej k houslím. certina.jpg Chlápek co rozdával testy měl tohle. Taky na strapu. mako.jpg A zbytek auly vypadal takhle victoriassecret500group.jpg Sice to vypadá, že mi neuznají zadání bakalářky, ale stejně tu školu mám rád Před týdnem, taky ve škole, něco takového. Dárek od táty. prim.jpg Holky z VŠE, no jo..
Karussell Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Odesláno 21. února 2014 Zadani bakalarky neni tak dulezity, jako to, na kolik tech cicin jsi posbiral cisla :-))
sicq Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Prave ted na Masarykove nadrazi, chlapik v cernem mercedesu, na ruce stylove modre datejusty s vroubkovanou lunetou. Jak rika klasik - zjevne slusnej oddil. Nekdo mistni?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se