Petr77 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Vcerejsi mobilcvak "Priprava zenevskych hodin" pro sezonu 2014. Jsem zvedav, jak budou letos vypadat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondoni Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Vcerejsi mobilcvak "Priprava zenevskych hodin" pro sezonu 2014. Jsem zvedav, jak budou letos vypadat... To je v Poděbradech? Vím, že jsem je už někde zahlídl, ale vůbec si nejsem jistý...
Petr77 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Byl jsem par dni v Zeneve, tak jsem to musel vyfotit. V utery tam byla jen hlina, takze jsem ani nefotil a ve stredu se na to vrhl zahradnik, tak jsem to o jeho svacine vyfotil. Udelam zakratko dalsi foto, takze muzeme pak rozjet oblibenou soutez "najdi 10 rozdilu" To je v Poděbradech? Vím, že jsem je už někde zahlídl, ale vůbec si nejsem jistý...
Ondoni Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Byl jsem par dni v Zeneve, tak jsem to musel vyfotit. V utery tam byla jen hlina, takze jsem ani nefotil a ve stredu se na to vrhl zahradnik, tak jsem to o jeho svacine vyfotil. Udelam zakratko dalsi foto, takze muzeme pak rozjet oblibenou soutez "najdi 10 rozdilu" Aha, tak tam jsem nebyl Teď jsem pogooglil ty Poděbrady. Taky tam jsou, ale jiný...taky to každý rok mění sem se dozvěděl
honza71 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 (upraveno) Včera oběd v Gate-nekuřáckej sklep. Dáma v letech (70+) měla na ruce Datejusty bicolor se šutrama.A konečně jsem narazil na někoho ve firmě, kdo má mechaniky. Kolega se Sinn(ama) chrono, co mu je dal brácha, fanda do hodinek.Někdo odsud obdaroval brášku ? Upraveno 16. května 2014 uživatelem honza71
pebe Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 dnes u Pošty, nádherná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
quest987 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Dnes jsem čučel na nový díl Digitu a již párkrát zde zmíněný Petr Mára upgradoval ze Steinu na Tudor Pelagos pokud mne zrak nešálil.
JAJA Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Dnes při snídani v kavárně v ostravské fukušimě měl starší pán IWC BP a mladý pán nějaké Hublot na kaučuku.
siwi Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 dnes u Pošty, nádherná Krása, krása a ještě jednou krása, co dodat. Potkat tohle po ránu, měl bych krásný celý den. Miluju tyhle staré mašiny.
CEGY Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 Dnes při snídani v kavárně v ostravské fukušimě měl starší pán IWC BP a mladý pán nějaké Hublot na kaučuku.No vidíš, pak že je Ostrava mrtvá a nemá prachy. Možná nějací bývalí uhlomrdi.
pebe Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 že jo, jak je to všechno krásně vidět, čisté linie, žádné plasty, nádhera, nebyl jsem sám, kdo koukal
JAJA Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Odesláno 19. května 2014 No vidíš, pak že je Ostrava mrtvá a nemá prachy. Možná nějací bývalí uhlom.di.A já tam chudák seděl s PO 9300 :-)
opptimista Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Sobota 17.5. Olomouc/Neředín - hospoda U Rybníčka podvečer...v jednu chvíli 3x OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN , včetně těch mých. Na hospodu o 8 stolech a 60% obsazení určitě zajímavé. Majitelé se neznali.
opptimista Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 Pondělí 19.5. Olomouc/Řepčín - kancelář ... technická schůzka nad projektovou dokumetací, příchozí projektant na zápěstí STOWA. Na muj dotaz jestli je "hodinkář" odpověděl, že on ani ne, ale jeho bratr, že prý je do hodinek magor, tzn. plný šuplík. Hodinky měl od bratra, pujčil mi je do ruky. Já na ruce JACQUES ETOILE - GRAND REGULATEUR.
KFL Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Odesláno 20. května 2014 (upraveno) Dneska: Skutr ve Vrsovicich, na ruce ridic bicolor Suby, helma Hugo Boss, na nohach Loake ridicsky mokasiny . O pul hodiny pozdeji Strelecky servis, cekajici zakaznik, Suby s datumem (model nevim), na nohach cerveny driver Loake mokasiny. Na skutru jsem tipoval Ypa, na CM nevim . Upraveno 20. května 2014 uživatelem KFL
JHonza Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Odesláno 23. května 2014 Dnes na vyšetření na gastroenterologii ve Vysočanech. Pan doktor na ruce Prim manufacture 1949, Linea nebo malé Spartaky. Že by zdejší člen? Vzhledem k okolnostem jsem na kozu neměl odvahu.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Včera v D ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locque Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 Dneska jsem potkal chlapíka, tak 35, nařachanej v těsným triku, plešatej, s moc hezkou televizí na ruce... Spitfajry mi najednou přijdou nějak málo barevný nebo co... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martigen Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 (upraveno) majitel firmy co mi pokládá v domě novou podlahu, moc krásné Breguet Marine, pujcil mi je. nádhera Upraveno 25. května 2014 uživatelem martigen
martigen Odesláno 25. května 2014 Nahlásit Odesláno 25. května 2014 na letišti v dubaji. krása! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se