Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vcerejsi mobilcvak "Priprava zenevskych hodin" pro sezonu 2014. Jsem zvedav, jak budou letos vypadat...

To je v Poděbradech? Vím, že jsem je už někde zahlídl, ale vůbec si nejsem jistý...

Odesláno

Byl jsem par dni v Zeneve, tak jsem to musel vyfotit. V utery tam byla jen hlina, takze jsem ani nefotil a ve stredu se na to vrhl zahradnik, tak jsem to o jeho svacine vyfotil. Udelam zakratko dalsi foto, takze muzeme pak rozjet oblibenou soutez "najdi 10 rozdilu" :)

To je v Poděbradech? Vím, že jsem je už někde zahlídl, ale vůbec si nejsem jistý...

Odesláno

Byl jsem par dni v Zeneve, tak jsem to musel vyfotit. V utery tam byla jen hlina, takze jsem ani nefotil a ve stredu se na to vrhl zahradnik, tak jsem to o jeho svacine vyfotil. Udelam zakratko dalsi foto, takze muzeme pak rozjet oblibenou soutez "najdi 10 rozdilu" :)

Aha, tak tam jsem nebyl :) Teď jsem pogooglil ty Poděbrady. Taky tam jsou, ale jiný...taky to každý rok mění sem se dozvěděl

hodiny.jpg

Odesláno (upraveno)

Včera oběd v Gate-nekuřáckej sklep. Dáma v letech (70+) měla na ruce Datejusty bicolor se šutrama.

A konečně jsem narazil na někoho ve firmě, kdo má mechaniky. Kolega se Sinn(ama) chrono, co mu je dal brácha, fanda do hodinek.

Někdo odsud obdaroval brášku ? ;)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Dnes při snídani v kavárně v ostravské fukušimě měl starší pán IWC BP a mladý pán nějaké Hublot na kaučuku.

Odesláno

dnes u Pošty, nádherná

Krása, krása a ještě jednou krása, co dodat. Potkat tohle po ránu, měl bych krásný celý den. Miluju tyhle staré mašiny.

Odesláno

Dnes při snídani v kavárně v ostravské fukušimě měl starší pán IWC BP a mladý pán nějaké Hublot na kaučuku.

No vidíš, pak že je Ostrava mrtvá a nemá prachy. Možná nějací bývalí uhlomrdi.

Odesláno

No vidíš, pak že je Ostrava mrtvá a nemá prachy. Možná nějací bývalí uhlom.di.

A já tam chudák seděl s PO 9300 :-)

Odesláno

Sobota 17.5. Olomouc/Neředín - hospoda U Rybníčka podvečer...v jednu chvíli 3x OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN , včetně těch mých. Na hospodu o 8 stolech a 60% obsazení určitě zajímavé. Majitelé se  neznali.

Odesláno

Pondělí 19.5. Olomouc/Řepčín - kancelář ... technická schůzka nad projektovou dokumetací, příchozí projektant na zápěstí STOWA. Na muj dotaz jestli je "hodinkář" odpověděl, že on ani ne, ale jeho bratr, že prý je do hodinek magor, tzn. plný šuplík. Hodinky měl od bratra, pujčil mi je do ruky. Já na ruce JACQUES ETOILE - GRAND REGULATEUR.

Odesláno (upraveno)

Dneska:

Skutr ve Vrsovicich, na ruce ridic bicolor Suby, helma Hugo Boss, na nohach Loake ridicsky mokasiny :).

O pul hodiny pozdeji Strelecky servis, cekajici zakaznik, Suby s datumem (model nevim), na nohach cerveny driver Loake mokasiny.

Na skutru jsem tipoval Ypa, na CM nevim :).

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

Dnes na vyšetření na gastroenterologii ve Vysočanech. Pan doktor na ruce Prim manufacture 1949, Linea nebo malé Spartaky. Že by zdejší člen? Vzhledem k okolnostem jsem na kozu neměl odvahu.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

Včera v D ...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

2322502.jpg?v=1

majitel firmy co mi pokládá v domě novou podlahu, moc krásné Breguet Marine, pujcil mi je. nádhera :)

Upraveno uživatelem martigen

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...