Tommy_PP Odesláno 16. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2014 Prave som na vystave Hot Rodov v Coquitlame - Vancouver a vedla mna chlapik na zapasti Breguet Tradition white gold...prestal som sledovat auta :-)
volfda Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Dnes ve smesnem zlatnictvi/butiku v hotelu v Emiratech RLX Submariner LB bicolor za 51 000$, no nekup to Nekecam, na cenu jsem se sel zeptat, jestli je vazne v USD. A pak, ze je to tu levnejsi... Zatim to nepozoruji absolutne na nicem, ba naopak. Leda na benzinu, no... Jinak ceny v buticich v Dubaji jsou tak nejak na stejno s nasima a protoze tu nejsou dane, neni ani co odecist pri odletu
sta Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Dnes ve smesnem zlatnictvi/butiku v hotelu v Emiratech RLX Submariner LB bicolor za 51 000$, no nekup to Nekecam, na cenu jsem se sel zeptat, jestli je vazne v USD. A pak, ze je to tu levnejsi... Zatim to nepozoruji absolutne na nicem, ba naopak. Leda na benzinu, no... Jinak ceny v buticich v Dubaji jsou tak nejak na stejno s nasima a protoze tu nejsou dane, neni ani co odecist pri odletu No po ramadanu uz ceny nejsou nic moc, to je pravda. Zalezi na tom co chces koupit, na obleceni je dobrej dubai outlet za Silicon Oasis, na sportovni obleceni je outlet kousek od mall of the emirates. Elektronika se tam nevyplati, navic mas zaruku jen rok. Hodinky se vyplati jen kdyz tam zijes a dostavas vyplatu v dirhamech :-)
tommas4 Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 No to mi pánové docela nabouráváte moje podzimní nákupní plány v Dubaji. Tedy pro hodinky raději někam k bližším německy hovořícím sousedům? Hm.
volfda Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 (upraveno) No to mi pánové docela nabouráváte moje podzimní nákupní plány v Dubaji. Tedy pro hodinky raději někam k bližším německy hovořícím sousedům? Hm.Ja tu chtel puvodne taky nakupovat, ale je to zklamani. Je tu velky vyber luxusniho zbozi, ceny jako u nas. Takze leda bys natankoval kanistry benzinu,to se vyplati a jeste lepsi ceny jsou v Omanu- litr pod 6Kc Lepsi je koupit hodinky v zemi mimo EU, kde je vyssi DPH, treba v Turecku (netusim,kolik je na hodinky, ale na auta je tam racha), a nechat si ho vratit. Ale jako pokoukanicko v buticich v SAE stoji za to a personal je velice ochotny... Upraveno 17. srpna 2014 uživatelem volfda
kloubik Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 Prave som na vystave Hot Rodov v Coquitlame - Vancouver a vedla mna chlapik na zapasti Breguet Tradition white gold...prestal som sledovat auta :-)Bydlíš ve Vancouveru? Jsem tu na 4 dny a úplně jsem se do toho města zamiloval... Jinak dneska na Grandville Island public market a Sinn na bund strapu.... Mezi relativně častou Omegou a sem tam Rolexem docela vzácný úlovek
Radius Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Včera v KFC v Čestlicích, chlapík s dvěma dětmi na ruce hnědé RADIOMIR PANERAI. Konečně jsem taky něco viděl.Tak ještě dodám tradičně zbytečnej a přihlouplej dotaz - někdo odtud? To jen pro úplnost...
Ondoni Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Včera v koloně na D1 (45km směr Praha) se se mnou půl hodinky posunovali dva krásní E-type Jaguáři. Řidič kabria zřejmě Hublot
jungle Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Tak to sme stali ve stejny kolone, taky sem videl jaguary a stal sem 47.-45. Km Nakrknul me typek v landroveru s ruskou poznavackou, predjel celou kolonu po ty nedodelany strane dalnice, hodinky sem nepostrehl, celkem svistel
Ondoni Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Tak to sme stali ve stejny kolone, taky sem videl jaguary a stal sem 47.-45. KmNakrknul me typek v landroveru s ruskou poznavackou, predjel celou kolonu po ty nedodelany strane dalnice, hodinky sem nepostrehl, celkem svistel jj, přesně tak. Toho jsem taky zaregistroval. Osobně bych ho zpátky do kolony nepustil, navíc se křenil jak debil...
JZED Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Kamarádka v baru zkoušela Aquaracery od známého...... 1
Ondras_CZ Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Nově při dvouletém předplatném časopisu Týden hodinky Jean-Louis Scherrersem zvědavej, kdo si na dva roky předplatí
VintageLover Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Nově při dvouletém předplatném časopisu Týden hodinky Jean-Louis Scherrer sem zvědavej, kdo si na dva roky předplatíTo je stejně neskutečné, ty názvy těch hodinek, které tomu mají dodat punc exkluzivity...Něco jako Pierre Claude Sauvignon Tagliatelle Pesto Nachos...
Chorche Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Nevím proč, ale připomnělo mi to tohle:http://www.lorenzovonmatterhorn.com/
hulk Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Tak jsem teď na Krétě. Hotel plný Rusaku a Poláků. Ti první mají Rlx, patteky , Panerai a ti druzí většinou nic nebo Festiny :-D jinak je bída ze ve čtyř *hotelu prodávají v jeho obchodu fejky triček, šperků a i hodinek....
Jivl Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Nově při dvouletém předplatném časopisu Týden hodinky Jean-Louis Scherrersem zvědavej, kdo si na dva roky předplatí Vím kdo ne :-)
Bells Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 To jsem vám sem musel dát, tak koho potkala přítelkyně v Praze? Fakt mě pobavila, když mi to poslala
Daemonultimate Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 K takové přítelkyni mohu jen gratulovat
brumko Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Dnes na pracovnom stretnutí, rusky hovoriaci majiteľ aquaparku Ulysse Nardin Marine Chronometer.Cvaká mi závierka na mobile a sedel som príliš blízko, takže fotiť som si netrúfol.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se