bedja Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 ..včera na afterparty po kongresu keramické suby..nedalo mě to a pochválil jsem je..ale pán zřejmě neměl suby na prvním místě priorit..tak jsem do kozy nešel..
Karussell Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 To mě někdy hrozně štve, kdy lidi maj krásný hodinky, ale vůbec nic o nich neví a maj je jen proto, že kolega má stejný a měli by je mít taky, nebo podobný společenský důvody...tak rád bych pokecal, pochválil a oni jen čumí a řeknou díky, protože víc, než že to je Rolex(dosaďte si libovolnou lepší značku) o tom neví a jinou značku neznají
bedja Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 To mě někdy hrozně štve, kdy lidi maj krásný hodinky, ale vůbec nic o nich neví a maj je jen proto, že kolega má stejný a měli by je mít taky, nebo podobný společenský důvody...tak rád bych pokecal, pochválil a oni jen čumí a řeknou díky, protože víc, než že to je Rolex(dosaďte si libovolnou lepší značku) o tom neví a jinou značku neznají..to byl přesně případ včera...pokecal bych s ním..ale..
siwi Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Trochu závidím. Já potkávám lidi buď bez hodinek nebo max s nějakými Casii. Tím nechci říct, že bych Casio považoval za něco špatného, ale lidi v mém okolí hodinky prostě neřeší vůbec.
SCIFI Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Takový já potkávám furt :-(ja takovýho snad ještě nepotkal. jedině advokáta od kterýho máme pronájem tak ten má nějaký letecký IWC mark nevímkolik ale ten byl rád že jsem mu je pochválil a koupil si je jen proto že se mu líbili. jinak každej u koho vidím něco hezkýho většinou ví co má.
Karussell Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Oni vědí co mají, ale jinak toho o hodinkách moc nevědí, že bys pokecal o jiné značce, o nějakých jiných hodinkách, který je baví, zajímají, nebo je maj doma ve winderu...prostě nejsou nadšenci
SCIFI Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Jo takhle. To bych řekl tak půl na půl. Právě teď ve Vinohradskym parlamentu kluk s moonama na tahu.
Fajkus Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Minulý týden na pracovním jednání R D bicolor http://www.rolex.com/de/watches/cosmograph-daytona/m116523-0040.html
Filip.J Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 Pracovní návštěva velkých zvířat ze zahraniční pobočky naší firmy - jeden borec tři barevné gumové náramky, jeho šéf Suby no date.
Karussell Odesláno 10. září 2014 Nahlásit Odesláno 10. září 2014 když je zkombinuješ, tak máš průměrnýho člena chronomagu, to se teda zvířata moc nevytáhly
Ondoni Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Koukám, máš to v avataru Tak největší zvíře je tu asi Frantik, pokud se nemýlím
organic Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 Nový kolega, Talián, velmi vystajlovaný hošík, potetovaná předloktí, na zápěští barvevný gumičky a vintage Rolex GMT Master Pepsi. Asi už nemám nejhezčí hodinky v továrně
matt81 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 dnes typek z blizkeho vychodu u jedneho z nasich dodavatelov... Ballon Bleu de Cartier
Peta-Biker Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 http://www.novinky.cz/auto/346594-novague-erko-je-historicky-nejhezci-cesky-sportak.html Zda se mi to a nebo ma PO?
Návštěvník YPO Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Odesláno 11. září 2014 (upraveno) píšou red dot, tak asi jo jinak ta škodovka je hustá Upraveno 11. září 2014 uživatelem YPO
Návštěvník YPO Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 musím říct, že se mi to líbí - voboje ...... takový ....... pro velký chlapy
Locque Odesláno 13. září 2014 Nahlásit Odesláno 13. září 2014 Jeden chlapík měl teď tohle. Naživo teda žádná hitparáda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se