pil.pet Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Omlouvám se nemohl jsem si pomoct...Letní odlehčená limitka RolexuHlavní třída v Algeru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SCIFI Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Projíždění Instagramu kamarádce a vyskočí tam na mě toto [emoji16] Sent from my iPhone using Tapatalkcos ji napsal? U holky mam rad jen kozy fejkovy. Hodinky ne :-)
tommas4 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 cos ji napsal? U holky mam rad jen kozy fejkovy. Hodinky ne :-)Myslím že ji napsal aby si přelepila ten křivě nalepenej index na šestce. Vypadá to blbě A fejkový kozy, no za mě nee.
mazzi Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Fejkovy kozy - staršího data, ale doporučuji číst až do konce.
Roubass Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 (upraveno) cos ji napsal? U holky mam rad jen kozy fejkovy. Hodinky ne :-)Jsou to fíky? Já to nestihl pořádně prozkoumat, právě proto jsem doufal, že to tady probereme ... Upraveno 22. dubna 2015 uživatelem Roubass
tommas4 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Fejkovy kozy - staršího data, ale doporučuji číst až do konce. realita už od začátku: "Kdysi operátoři odstraňovali jen drobné vady na kráse, třeba vřídky, jebáčky, jizvičky a podobně. Ale s každou další verzí grafického editoru Photoshop přicházely větší a větší štětce, takže bylo možné odstranit i větší vady. Velevředy, megajebáky, nebo gigajizvy."
mazzi Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Jsou to fíky? Já to nestihl pořádně prozkoumat, právě proto jsem doufal, že poradíte ... Křivý index na "6" už byl zmíněný. Podívej se na tachymetrickou stupnici - 60 units per hour sedí na "12", ovšem 120 units per hour na "6" nesedí ani náhodou.
Roubass Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Křivý index na "6" už byl zmíněný. Podívej se na tachymetrickou stupnici - 60 units per hour sedí na "12", ovšem 120 units per hour na "6" nesedí ani náhodou.Chudák holka, jí to nějak oznámím, až se s ní uvidím?Reakci dám pak do jinýho vlákna
tommas4 Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Křivý index na "6" už byl zmíněný. Podívej se na tachymetrickou stupnici - 60 units per hour sedí na "12", ovšem 120 units per hour na "6" nesedí ani náhodou.To bude model "no need for speed"
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2015 Chudák holka, jí to nějak oznámím, až se s ní uvidím?Reakci dám pak do jinýho vlákna Reakci dej do vlakna UKAZ PTAKA.
Anela Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Jsou to fíky? Já to nestihl pořádně prozkoumat, právě proto jsem doufal, že to tady probereme ...mi přišlo divné porovedení subdialu (ploché a hladké)... Teda, že do toho vlákna někdy přispěju, by mě nenapadlo. Dneska na pracovní pohovoru měl pan ředitel z Itálie, Rolex Daytona s černým cifrem. A troufám si tvrdit, že na moje zápěstí taky několikrát kouknul. Vytáhl jsem dneska svoje vintage oblekovky, tak jsem snad s Omega Seamaster 1967 neudělal ostudu. Na nějaký hovor o hodinkách to vzhledem k charakteru setkání nebylo.omega seamaster 1967? proisím prosím fotku do vintage kousků!
Martin79 Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Ahoj já dnes viděl na FaceBooku Tomáše Třeštíka (fotograf, dost možná i místní člen) vtipnej status, tak si ho sem dovolím vložit, celej tak jak ho napsal, snad se nebude zlobit: - nedávno jsem fotil portrét jednoho pana podnikatele. Jsem zvyklej všímat si, jaký kdo nosí hodinky. Tenhle milej, skromnej a nenápadnej chlapík měl na ruce hodinky Patek Philippe, model, kterej v základu začíná lehce nad milionem a půl. Ty hodinky byly uplně vojebaný. Celý odřený, sklíčko na několika místech škrábnutý.."Máte hezký hodinky, co jste s nima proboha dělal?""No, právě skoro všechno. Já měl dlouhou dobu Seika, ale chlapi si ze mě furt dělali prdel že jsem škrt, tak jsem se jednou nasral, šel do Pařížský, vlezl do prvního krámu, co měl ve výloze hodinky, na jedny ukázal, zaplatil je a vypadnul. Abych měl pokoj. Líbilo se mi, že jsou placatý a vlezou se mi pod rukáv lyžařský bundy.""Vy jste s nima lyžoval???""Jo, taky. Já je nosil furt. Já se s nima na Bali i potápěl, s těma Seikama co jsem měl předtím to šlo a stály pár korun, tak jsem tak nějak předpokládal, že tyhle hodinky budou vodotěsný taky..""A byly?""Chvíli jo.. Akorát když jsme se vrátili z dovolený, zevnitř na sklíčku se začala dělat taková mlha, jako by tam kondenzovala voda. Tak jsem s tím šel zpátky do toho krámu. Když to viděla prodavačka, málem omdlela. Že prej jsem se uplně zbláznil, lyžovat s nima. A dokonce se potápět! Že to nikdy neviděla, že ty hodinky jsou přece strašně citlivý na vodu i na otřesy, že je to napsaný v návodu. Ptal jsem se, kam si teda ty hodinky smím podle ní vzít. Řekla že třeba do divadla. A pak vážně dodala - ale na konci představení radši netleskat!!!"
Micey Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Jako story je to pěkná a jsem dalek toho psát že kecá, ale je mi to fakt divný
vanderB. Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Autavia grupn kopulace http://chronocentric.com/forums/heuer/index.cgi?page=1;md=read;id=76558
SCIFI Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Jako story je to pěkná a jsem dalek toho psát že kecá, ale je mi to fakt divnýjak říká kamarád "přece si nebudem kazit pěknou historku pravdou"Mici vidím to stejně jako ty.
Kat251 Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Ahoj já dnes viděl na FaceBooku Tomáše Třeštíka (fotograf, dost možná i místní člen) . Ano je to i místní člen..
Tondaa73 Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 Autavia grupn kopulace http://chronocentric.com/forums/heuer/index.cgi?page=1;md=read;id=76558Do p*dele, to je krásná fotka...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se