Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

včera pri  pracovnom obede si dal "pán" od vedľajšieho stolu na obed lasagne a k tomu hranolky  :eek:  to ma prvýkrát naplo, ale potom keď na žene,

ktorá sedela oproti nemu, vykukli spod rukáva "Ulysse Nardin Diver" s tourbilonom, to už som sa neudržal  :helpsmilie:  :helpsmilie:

Odesláno

včera pri  pracovnom obede si dal "pán" od vedľajšieho stolu na obed lasagne a k tomu hranolky  :eek:  to ma prvýkrát naplo, ale potom keď na žene,

ktorá sedela oproti nemu, vykukli spod rukáva "Ulysse Nardin Diver" s tourbilonom, to už som sa neudržal  :helpsmilie:  :helpsmilie:

To je síla :D :D :D

Návštěvník Mitak
Odesláno

Frankfurter mit Pommes je jedno z nejběžnějších německo-rakouských jídel.

Odesláno

Veru, ľudia sa už nadobro zbláznili. Jedávajú rybu s hranolkami, párky s ryžou, hamburgery zo sladkého pečiva, ... A mojej manželke tiež šibe, ananás si solí a jahody si spokojne namáča v zmesi cukru a chilli.

Odesláno

Včera na Gravity festivalu v Brně?Všude fík, jako na plantáži? Breitlingy se swarovski elements a tak dále..Fotit jsem se neodvážil, protože polovila lidí byla na tripu...

Odesláno (upraveno)

McStinger: Vzala si ta - takze ocakavat od nej kruto racionalne rozhodnutia asi nie je velmi rozumne :) kazdopadne, chilli jahody su super a ten ananas vyskusam.. ozaj, necakate male McZihadlo..? :)

Upraveno uživatelem instant
Odesláno (upraveno)

Breitling for Swarovski hmmm ;o)

Podle počtu šutrů to spíš tipuju na Swarovski for Breitling...

Upraveno uživatelem Roubass
Odesláno

McStinger: Vzala si ta - takze ocakavat od nej kruto racionalne rozhodnutia asi nie je velmi rozumne :) kazdopadne, chilli jahody su super a ten ananas vyskusam.. ozaj, necakate male McZihadlo..? :)

Hlavne mladý ananás jemne nasolí a nechá postáť. Neviem, či to nejak neutralizuje kyselinu v šťave, alebo aj likviduje enzým. Každopádne to tak potom nevyštípe ústa, na čo je citlivá. Ananás je potvora, napr. mäso varené s ananásom perfektne zmäkne. Mne to také nasolené nechutí, je to nezvyk. Koniec kulinárskej vložky. Potomkovia zatiaľ nie.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...