Sláva Kelly Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Jestli je to pravda tak 10b :-)Tak to je ale hustý
SCIFI Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Stejny radkovani, stejnej font. Oboje psal podle me jeden clovek co si myslel ze je vtipnej.
MR1990 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 včera pri pracovnom obede si dal "pán" od vedľajšieho stolu na obed lasagne a k tomu hranolky to ma prvýkrát naplo, ale potom keď na žene,ktorá sedela oproti nemu, vykukli spod rukáva "Ulysse Nardin Diver" s tourbilonom, to už som sa neudržal
ondralbc Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 včera pri pracovnom obede si dal "pán" od vedľajšieho stolu na obed lasagne a k tomu hranolky to ma prvýkrát naplo, ale potom keď na žene,ktorá sedela oproti nemu, vykukli spod rukáva "Ulysse Nardin Diver" s tourbilonom, to už som sa neudržal To je síla :D
Michal444 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Uz len viac je, ked som videl ako si pan na svahu objednal parky s hranolkami :) / hodinky nemal ziadne /
Návštěvník Mitak Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Frankfurter mit Pommes je jedno z nejběžnějších německo-rakouských jídel.
MR1990 Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 To je síla :D mi hovor, trasie ma len čo si na to spomeniem
McStinger Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Veru, ľudia sa už nadobro zbláznili. Jedávajú rybu s hranolkami, párky s ryžou, hamburgery zo sladkého pečiva, ... A mojej manželke tiež šibe, ananás si solí a jahody si spokojne namáča v zmesi cukru a chilli.
Roubass Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 Včera na Gravity festivalu v Brně?Všude fík, jako na plantáži? Breitlingy se swarovski elements a tak dále..Fotit jsem se neodvážil, protože polovila lidí byla na tripu...
instant Odesláno 18. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2015 (upraveno) McStinger: Vzala si ta - takze ocakavat od nej kruto racionalne rozhodnutia asi nie je velmi rozumne kazdopadne, chilli jahody su super a ten ananas vyskusam.. ozaj, necakate male McZihadlo..? Upraveno 18. dubna 2015 uživatelem instant
honzyk Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 Včera v Brně před hlavním nádražím tmavá E-klasse kombi, taxík se samolepkou chronomagu,
Roubass Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 (upraveno) Breitling for Swarovski hmmm ;o)Podle počtu šutrů to spíš tipuju na Swarovski for Breitling... Upraveno 19. dubna 2015 uživatelem Roubass
McStinger Odesláno 19. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2015 McStinger: Vzala si ta - takze ocakavat od nej kruto racionalne rozhodnutia asi nie je velmi rozumne kazdopadne, chilli jahody su super a ten ananas vyskusam.. ozaj, necakate male McZihadlo..? Hlavne mladý ananás jemne nasolí a nechá postáť. Neviem, či to nejak neutralizuje kyselinu v šťave, alebo aj likviduje enzým. Každopádne to tak potom nevyštípe ústa, na čo je citlivá. Ananás je potvora, napr. mäso varené s ananásom perfektne zmäkne. Mne to také nasolené nechutí, je to nezvyk. Koniec kulinárskej vložky. Potomkovia zatiaľ nie.
JaRooN Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Jedny samo-domo PRIM s bochánkovým logem z jeskyně Výpustek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HDS1200 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Tak, tak, bez toho svah neopouštím.Frankfurter mit Pommes je jedno z nejběžnějších německo-rakouských jídel.
Roubass Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Já na něj ani nelezu, když ho tam nemají... Tak, tak, bez toho svah neopouštím. Sent from my iPhone using Tapatalk
siwi Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 A kdo v Berlíně neochutnal Currywurst mit Pommes, jako by tam ani nebyl.
Roubass Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 A kdo v Berlíně neochutnal Currywurst mit Pommes, jako by tam ani nebyl.Moje řeč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Dneska jsem ve skole viděl hodinky armoutlite. Nevim kde je sehnal,co to bylo ta model, ani zda byli originál, ale z dalky vypadali hrozně levně. http://www.armourlite.com/index.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se