AndyAaron Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 To je vlastne pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Já včera opět ML masterpiece double retrograde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 právě teď - pán Breitling Transocean a dáma Cratier Tank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 (upraveno) Včera václavák, restaurace Václavka a slečna podobný Primky na bund strapu...celkem jsem zíral, ale před ženskou opravdu kozu nevytáhnu, přitom jsem seděl jen přes takovou pidiuličku...tak možná slečna někoho zdejšího.. Upraveno 8. září 2015 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 neboj, holky jsou na kozy zvyklýpřed ženskou opravdu kozu nevytáhnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 (upraveno) Keiichi Tsuchiya a keramický Suby ND 0:47. Jestli jsou pravý nebo někde od sousedů fakt nepoznám Upraveno 8. září 2015 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex09 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 A to jsem myslel, že BfB nebude mít nikdy turbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Pred chvili lehci trapas v Bauhausu v Brne Ivanovicich. Pan kolem 60ky predemnou ve fronte u pokladen zapasil s prave urizlou deskou v kosiku, tak jsem mu s tim trochu pomohl a cucim ze ma nejaky retrogradni Maurice Lacroix. Rikam "pardon, ale mate pekny hodinky". Borec nic....jenom cuci jak vyvalenej...tak jsem poklepal na hodinky a ukazal palec nahoru a u toho zas rikam, "hodinky, moc pekny". V tom cosi nemecky zamumlal, tak mi to bylo hned jasny.... Kazdopadne od te chvile vypadal, ze by nejradsi zmizel co nejkratsi cestou pryc, asi jsem ho lehce vydesil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Dnes na obědě vedle mě omega deville coaxial Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Prave jedu na letisti v Bostonu busem z terminalu k Hertzovi a kus ode me pan a stribrne Daytony s bilym cifrem. Moc pekny kousek. Zkousel jsem fotku, ale na tu dalku nee. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Prave jedu na letisti v Bostonu busem z terminalu k Hertzovi a kus ode me pan a stribrne Daytony s bilym cifrem. Moc pekny kousek. Zkousel jsem fotku, ale na tu dalku nee. Sent from my iPhone using TapatalkMěl ses vykašlat na fotku a zkusit kozu. V Bostonu to prý frčí Upraveno 9. září 2015 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Měl ses vykašlat na fotku a zkusit kozu. V Bostonu to prý frčí To bych potreboval trosku dovysvetlit. V tomhle vlakne jsem novy a nechce se mi uplne procitat ho cele a hledat definici kozy takze pls jak pro blbce, co to je a jak na to? pripadne odkaz... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Zkušenější matadoři vědí, ale já znám taky jen půlku: Existuje tu takové heslo, že když potkáš někoho, u koho je podezření, že je odtud, máš říct: "Koza dojí krev". Po 1000 příspěvku by ses měl dozvědět platnou odpověď. Já jí taky ještě neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 A pokud se naučíte využívat hledání, tak odpověď objevíte i když nemáte 1000 příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu.ck Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 A pokud se naučíte využívat hledání, tak odpověď objevíte i když nemáte 1000 příspěvků. Presne :-) a je to hned na prvnich stranach onoho vlakna. Ja spis nechapu, proc se "ceka" az na ten 1000 prispevek, kdyz to jde dohledat i bez. Nebo je odpoved jina, akorat ze tohle si ja sakra dlouho neoverim :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 uaááá kluci neberte to tak vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 (upraveno) Pravdu o pravidle 1000 příspěvku se dozví jen ten, kdo bude mít 2000 příspěvků... Upraveno 9. září 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 Pravdu o pravidle 1000 příspěvku se dozví jen ten, kdo bude mít 2000 příspěvků... Yo, rozhřešení se blíží!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2015 JaRooN se mýlí, po 3000 je všechno jinak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se