Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zde bych potvrdil Bandiho argument! Ja kdyz ho videl v tygrované (ano opakuji: v tygrované!!!!!!!!!!) mikině, taky jsem nevěřil

BUSTED!! :king:

Já si trochu rejpnu - tygr je pruhovaný, tohle skvrnité by byla spíše kresba nějakého jaguára, levharta... Ale všichni to chápeme a hlavně je to teda hodně "vostrá" mikina. :clap:
Odesláno

Ještě k těm batohům, třeba toto se podle mě snese i k saku, a zpět k tématu, dnes v autobuse nahrazujícím rychlík, Breitling Navitimer a Tag Heuer Carrera (ne chrono) na hnědé kůži. Obojí pánové odhadem 50 - 60 let.

post-12657-099036400 1305208520.jpg

Odesláno

Ještě k těm batohům, třeba toto se podle mě snese i k saku, a zpět k tématu, dnes v autobuse nahrazujícím rychlík, Breitling Navitimer a Tag Heuer Carrera (ne chrono) na hnědé kůži.

Bingo, souhlas
Odesláno

Já si trochu rejpnu - tygr je pruhovaný, tohle skvrnité by byla spíše kresba nějakého jaguára, levharta... Ale všichni to chápeme a hlavně je to teda hodně "vostrá" mikina. :clap:

No ale Bandi v tom vypadal jako tygr Posted Image Se na něj podívej!
Odesláno

Hustý. Bad Motha Faka...

Ten vzor je samo leo, jen ty správný Daytony nemám :(

Abych byl k tématu, dneska v Palladiu na schodech seriózní pán v obleku (asi jako já když nejsem v civilu) a nějaký AP chrono na tahu.

Odesláno

BUSTED!! :king:

Bandi, ještě že v Carollinu jsi měl bundu obrácenou na decentnější stranu, s tvojí bundou a mým ksichtem by jsme měli celoživotní stopku...:D
Odesláno

Ještě k těm batohům, třeba toto se podle mě snese i k saku

Už jsem se jednou držel, abych nevykřikoval, ale teď to nevydržím. Batoh patří na hory, ne k obleku. Ať už je kulatý nebo hranatý, na jedno rameno nebo dvě, prostě batoh a oblek nee. Pro mě osobně je to horší než bílé ponožky v sandálech. Tak. Grrrr
Odesláno

Už jsem se jednou držel, abych nevykřikoval, ale teď to nevydržím. Batoh patří na hory, ne k obleku. Ať už je kulatý nebo hranatý, na jedno rameno nebo dvě, prostě batoh a oblek nee. Pro mě osobně je to horší než bílé ponožky v sandálech. Tak. Grrrr

Presne. I kdyby mel clovek s oblekem za 50 litru batoh vyrobenej z jemny kuzicky novorozenat za 100 litru, tak ne. Jakejkoliv batoh a oblek NE. To je jak vzit si kratasy, triko a na nohy kone :D

Odesláno

Ale jsou i případy, kdyby mě to zase až tak nepohoršovalo. ;)

post-2676-046282100 1305236898.jpgpost-2676-035943300 1305236907.jpg

Dobre, mas bod :). Ale vsadim se, ze kdyz se stejne oblecu ja a poslu ti fotku, budes mluvit jinak :D

Odesláno

coked berie boty ako hodinky, a ma rad VINTAGE vzhlad :rolleyes:

OT: já už nejsem z generace ČS a poslední dny jsem moc nespal,

takže mi trvalo asi půl minuty, než jsem rozluštil "coked berie"

Já myslel, že je to nějaká cola v trpným rodě a špatně napsaný bobule

:suicide_anim:

Odesláno

to mi připomíná včera v národním na Labutím jezeře, lóže úplně dole vpředu vpravo taky bondovky (imho) oranžová luneta na gumě (imho)...byla tam tma :rolleyes:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...