wolfesh Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Zde bych potvrdil Bandiho argument! Ja kdyz ho videl v tygrované (ano opakuji: v tygrované!!!!!!!!!!) mikině, taky jsem nevěřil BUSTED!! Já si trochu rejpnu - tygr je pruhovaný, tohle skvrnité by byla spíše kresba nějakého jaguára, levharta... Ale všichni to chápeme a hlavně je to teda hodně "vostrá" mikina.
honzyk Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Ještě k těm batohům, třeba toto se podle mě snese i k saku, a zpět k tématu, dnes v autobuse nahrazujícím rychlík, Breitling Navitimer a Tag Heuer Carrera (ne chrono) na hnědé kůži. Obojí pánové odhadem 50 - 60 let.
vaclavpe Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Ještě k těm batohům, třeba toto se podle mě snese i k saku, a zpět k tématu, dnes v autobuse nahrazujícím rychlík, Breitling Navitimer a Tag Heuer Carrera (ne chrono) na hnědé kůži. Bingo, souhlas
Frantik Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Já si trochu rejpnu - tygr je pruhovaný, tohle skvrnité by byla spíše kresba nějakého jaguára, levharta... Ale všichni to chápeme a hlavně je to teda hodně "vostrá" mikina. No ale Bandi v tom vypadal jako tygr Se na něj podívej!
bandicoot Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Hustý. Bad Motha Faka... Ten vzor je samo leo, jen ty správný Daytony nemám Abych byl k tématu, dneska v Palladiu na schodech seriózní pán v obleku (asi jako já když nejsem v civilu) a nějaký AP chrono na tahu.
tombed Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 BUSTED!! Bandi, ještě že v Carollinu jsi měl bundu obrácenou na decentnější stranu, s tvojí bundou a mým ksichtem by jsme měli celoživotní stopku...
bandicoot Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 ...to máš těžký. Když na otázku prodavačky "můžu vám nějak pomoct" reaguješ slovy "my se obsloužíme sami". S tím klukem co to tam hlídal to málem seklo.
organic Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Ještě k těm batohům, třeba toto se podle mě snese i k saku Už jsem se jednou držel, abych nevykřikoval, ale teď to nevydržím. Batoh patří na hory, ne k obleku. Ať už je kulatý nebo hranatý, na jedno rameno nebo dvě, prostě batoh a oblek nee. Pro mě osobně je to horší než bílé ponožky v sandálech. Tak. Grrrr
H-B Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Už jsem se jednou držel, abych nevykřikoval, ale teď to nevydržím. Batoh patří na hory, ne k obleku. Ať už je kulatý nebo hranatý, na jedno rameno nebo dvě, prostě batoh a oblek nee. Pro mě osobně je to horší než bílé ponožky v sandálech. Tak. Grrrr Presne. I kdyby mel clovek s oblekem za 50 litru batoh vyrobenej z jemny kuzicky novorozenat za 100 litru, tak ne. Jakejkoliv batoh a oblek NE. To je jak vzit si kratasy, triko a na nohy kone
Adam99 Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 To je jak vzit si kratasy, triko a na nohy kone Ale jsou i případy, kdyby mě to zase až tak nepohoršovalo.
H-B Odesláno 12. května 2011 Nahlásit Odesláno 12. května 2011 Ale jsou i případy, kdyby mě to zase až tak nepohoršovalo. Dobre, mas bod . Ale vsadim se, ze kdyz se stejne oblecu ja a poslu ti fotku, budes mluvit jinak
Adam99 Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 (upraveno) Dobre, mas bod . Ale vsadim se, ze kdyz se stejne oblecu ja a poslu ti fotku, budes mluvit jinak Upraveno 13. května 2011 uživatelem Adam99
Adam99 Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Dneska na procházce tohle a k tomu ještě i nějaké ty hodinky.
bandicoot Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 ...dík, tam zítra shodou okolností jedu.
bandicoot Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 To letadlo je fejkový A ve výloze měli nějaký Navitimery na tahu s novým inhousem za 470k.
vanderB. Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 coked berie boty ako hodinky, a ma rad VINTAGE vzhlad OT: já už nejsem z generace ČS a poslední dny jsem moc nespal, takže mi trvalo asi půl minuty, než jsem rozluštil "coked berie" Já myslel, že je to nějaká cola v trpným rodě a špatně napsaný bobule
Jakubisko Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 Před chvílí přes okno Albertu na Vinohradské, Praha ... pán v nejlepších letech a Lemania / Longines na bund strapu. To musí být někdo odsud.
tombed Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 Včéra na na našem finančním řediteli Omega Seamaster neboli bondovky, ale že bych z toho, z něho, bůhvíjak odvázanej, se říct nedá...
vanderB. Odesláno 14. května 2011 Nahlásit Odesláno 14. května 2011 to mi připomíná včera v národním na Labutím jezeře, lóže úplně dole vpředu vpravo taky bondovky (imho) oranžová luneta na gumě (imho)...byla tam tma
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se