Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Potěšil mě šéf výroby v Dubnici, takovej od pohledu drsnej military chlapík, s padnoucíma Géčkama na tlapě.

Jak tam byl v provozu celkem kravál, vždycky tou rukou na něco ukazoval a jak rychle mu pokaždé vystřelila, no nechtěl bych od něj ňákou koupit.

A jestli to tu čte, což nelze vyloučit, tak ho zdravím! :cheers:

Odesláno

Dnes ve 14h na D1 směrem od Průhonic na Prahu šedé BMW 3 s brněnskou značkou a samolepkou chronomag. Hodinky nejspíš schované pod tou kostičkovanou košilí, tak bohužel nevím koho jsem mohl vidět :-) 

Odesláno

Tak kdo mě dneska ve vlaku směrem z Brna do Prahy řek v jídeláku: Hezký Moon watch...

A než sem se vzpamatoval byl pryč! Na ruce tuším Longines HC s červenou lunetou na gumě.

Příště to chce použít rovnou kozu :-D

Musel to být někdo odsud...

Odesláno

OC Chodov byl dnes odpoledne ve znamení B - paní/slečna s Colty na tahu a pak pán v kavárně s Navitimery nebo co to bylo. Sakra, ale když vidím, jak někteří vůbec nezvládají svá auta v garážích, tak mě děsí představa, že některého/některou z nich potkám na silnici...

Odesláno

Dnes na cvičení z Datových sítí cvičící na ruce Zenith El Primero Rainbow.

Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk

Odesláno

Hostivar a červený Mustang cabrio se samolepkou B-Uhr.com Na Golfu Hostivař by se dala Béčka sbírat na kila. Asi jsem ale málo sofistikovanej/starej na to, abych pochopil upřednostňování hraní golfu před snahou změnit svou postavu typu "vykrmené prasátko". Chápu ale, že když kolem takových jedinců hopká o 20 let mladší štíhlá slečna, tak je to vlastně fuk.

Odesláno

Nedele vecer, let z NY do Austinu v Texasu s American Airlines. Na palube v te jejich brozure me prekvapila reklama na Christopher Ward...

12e0290192ea4a72edfa1ecf51fadc66.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

A je to v pytli Andy, ted je bude mit kazdej druhej amik:).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...