postul Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 Ráno klient na jednání U-Boat. Jak se mi U-Boat zpravidla nelíbí, tak tyhle byly pěkný. A velký :-)
nividic Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Odesláno 22. října 2015 Potěšil mě šéf výroby v Dubnici, takovej od pohledu drsnej military chlapík, s padnoucíma Géčkama na tlapě. Jak tam byl v provozu celkem kravál, vždycky tou rukou na něco ukazoval a jak rychle mu pokaždé vystřelila, no nechtěl bych od něj ňákou koupit. A jestli to tu čte, což nelze vyloučit, tak ho zdravím!
VitekB Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 BILLA Hornoměcholupská, cca 17h a pán v modré mikině vybírající římský salát s Panerai na gumě.
Mechac Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Dnes ve 14h na D1 směrem od Průhonic na Prahu šedé BMW 3 s brněnskou značkou a samolepkou chronomag. Hodinky nejspíš schované pod tou kostičkovanou košilí, tak bohužel nevím koho jsem mohl vidět :-)
Kristian.nov Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Tak kdo mě dneska ve vlaku směrem z Brna do Prahy řek v jídeláku: Hezký Moon watch...A než sem se vzpamatoval byl pryč! Na ruce tuším Longines HC s červenou lunetou na gumě. Příště to chce použít rovnou kozu :-D Musel to být někdo odsud...
libor2002 Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Obidek v Jilovem u Prahy, v restauraci Florian? Fortis Mars a pak dalsi host (na stejne zidli) TagHeuer Grand Carrera...
VitekB Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 OC Chodov byl dnes odpoledne ve znamení B - paní/slečna s Colty na tahu a pak pán v kavárně s Navitimery nebo co to bylo. Sakra, ale když vidím, jak někteří vůbec nezvládají svá auta v garážích, tak mě děsí představa, že některého/některou z nich potkám na silnici...
Mikefux Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Odesláno 26. října 2015 Dnes na cvičení z Datových sítí cvičící na ruce Zenith El Primero Rainbow. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
VintageLover Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Odesláno 26. října 2015 Seiko UFO po ránu v metru na lince B
AndyAaron Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Pul na pulnoc, NY metro, uz zas suby... Sent from my iPhone using Tapatalk
zhrado Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Známeho quarzky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tenge Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Právě na obědě.. Rolex no date-arogantní chlapík , rodinka s otcem DJ, pan ve sportovním a pam SUB ..
Krrtek Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Vcera kolem sedme Sakura Dejvice, pan Be for Be na gume, jsou to teda hodne veliky cibule a kolega taky zadnej drobek:-)
JAJA Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Dnes na obědě nějaký arab s full gold Hublot
VitekB Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Hostivar a červený Mustang cabrio se samolepkou B-Uhr.com Na Golfu Hostivař by se dala Béčka sbírat na kila. Asi jsem ale málo sofistikovanej/starej na to, abych pochopil upřednostňování hraní golfu před snahou změnit svou postavu typu "vykrmené prasátko". Chápu ale, že když kolem takových jedinců hopká o 20 let mladší štíhlá slečna, tak je to vlastně fuk.
tenge Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Tak večeře opět bohatá, typek u vedlejšího stolu s manželkou a dcerkou mel smpc na remenu..
HDS1200 Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Tak večeře opět bohatá, typek u vedlejšího stolu s manželkou a dcerkou mel smpc na remenu......ha ha, a to sis jeste nevsimnul manzelcinych Aqua Terra. Hadam spravne, hastal a Vista?
tenge Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Hádáš správně .. To jsem si nevšimnul ..
AndyAaron Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Nedele vecer, let z NY do Austinu v Texasu s American Airlines. Na palube v te jejich brozure me prekvapila reklama na Christopher Ward... Sent from my iPhone using Tapatalk
tano Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 A je to v pytli Andy, ted je bude mit kazdej druhej amik:).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se