Chorche Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Dnes kolem desáté na Flóře, chlapík, na ruce buď Sinn nebo Damasko, bylo to dost v rychlosti. Někdo odsud? Připomínal mi lolooha, ale toho jsem viděl jen jednou, takže si nejsem moc jistý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Připomínal mi lolooha, ale toho jsem viděl jen jednou, takže si nejsem moc jistý.Jestli se tvářil přiblble, tak to byl on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 Jestli se tvářil přiblble, tak to byl on. Přiblble jsem se tvářil já, při snaze identifikovat, co má dotyčný na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Entuferus Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 vcera v divadle pan vela mna starsie Primky, pan predo mnou Carrery. A Donutil na podiu nieco velke s bielym cifrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 (upraveno) Dnes kolem desáté na Flóře, chlapík, na ruce buď Sinn nebo Damasko, bylo to dost v rychlosti. Někdo odsud? Připomínal mi lolooha, ale toho jsem viděl jen jednou, takže si nejsem moc jistý. Jojo, to jsem byl já A i Kamilova charakteristika 100% sedí! A měl jsem clý den pocit, že tam na mě někdo blbě čuměl, ale já taky, protože mě tam taky nějaký hodinky zaujaly, ale po včerejšá návštěvě restauračního zařízení už vůbec nevím, jaké to byly. Chlapi, kurva, naučte se správně ten můj nick, nebo mě přejmenujte, třeba na Prdlavku, tak jsem i na wus Upraveno 27. května 2011 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 (upraveno) Jojo, to jsem byl já A i Kamilova charakteristika 100% sedí! A měl jsem clý den pocit, že tam na mě někdo blbě čuměl, ale já taky, protože mě tam taky nějaký hodinky zaujaly, ale po včerejšá návštěvě restauračního zařízení už vůbec nevím, jaké to byly. Chlapi, kurva, naučte se správně ten můj nick, nebo mě přejmenujte, třeba na Prdlavku, tak jsem i na wus Tak jsem si teď, po roce a půl na fóru, konečně všiml, že jseš lolohh a ne lolooh Pozorovat nás tam někdo třetí, tak se asi zasměje. Příště zkusím kozu a bude Upraveno 31. května 2011 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2011 Dneska u večeře - IWC Portuguese Automatic 7 Day Power Reserve. Neodolal jsem a půjčil jsem si je na prohlédnutí. Nic tak nádhernýho jsem nikdy v ruce neměl. Nové dream watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Klient z Košíc Audemars Piquet v zlate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2011 Včera večer - hotel manager měl Breitling SOH chrono, u partnerů jsem zaznamenal jedny Rado, dvoje oblekovky Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 V nedeli v Olympii u Bati stal prede mnou u pokladny chlapik cca 50 let a na ruce mel rolady. Nevidel jsem je zepredu, ale mely novou sponu, lestene stredni dilky a kulate boky pouzdra, takze mozna DJ 36, OP 36 nebo Date 34... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
levistrauss Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Dnes v Olomouci v KB mladej týpek s Prim Orlík!!! Nevím, jestli origo nebo limitka, ale mělo to malou vteřinovku a kaučuk byl tmavší... kozy jsem nezkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 8. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2011 Dneska v Brně v čekárně u zubaře pán + - 40 let modré bondovky, na ruce vypadají fakt dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Dneska ve výtahu v Palladiu chlapík s Blackbirdy na Diver Pro II.Krásný, složitý, plastický hodinky, ale ten kaučuk je na nich takovej "plochej", na popsaným Diver Pro vypadaj líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Dneska v autobuse v Praze, zanedbanej pán kolem šedesátky se síťovkou, luxusní Rolex Submariner bicolor. Quartz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 luxusní Rolex Submariner bicolor. Quartz... Tak jsem se dneska poprvé od srdce zasmál, asi že jsem tu nic pro zasmání nečekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shore Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 na squashi, kazdy tyzden stretavam typka v Pardubiciach - Svitkov, hrava squash v Omega Seamaster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 dnešní grand opening designového domu BUDU bylo hodinkově zajímavé - 2x panerai, 2x breitling, 1x omega PO a spousta dalších, které neznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Chlapík z USA dneska Autavie. Pochválil sem mu je, von mi začal vysvětlovat, co to je, tak jsem mu ukázal svoje. Valil voči, bylo to velmi příjemný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 ...asi čuměl, že ty bastardi v Eastern Europe neznají čas jen z bimbání Orloje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Včera v žilinskom Auparku v jednej kaviarni Breitling Navitimer Olympus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se