jenik77 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 nene, nebyl. ten ji má, jak jsem zjistil, na ruce:-)
Sundance Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 minuly tyden pracovni schuzka u nejmenovane ceske startup/it firmicky.borec (ceo v mym veku, tedy velmi mladej) na ruce zenith double date. prastily mne do oci hned mezi dverma. vydrzel jsem do konce jednani a hodinky mu pochvalil. vytahl sem kozu ale cumel dost blbe, forum neznal, tak sem trosku za blazna... ale doplnil to "ze se mu proste libily a ze si je teda koupil, ze k nim ma jeste hezky kozeny pasek" - mel je na tom dokonalym meshi. vidim to presne jak prestupuje po ceste z NY nekde v zeneve nebo zurichu a vysoli tam stopade za hodinky co se mu proste libi. je dobry kdyz lidi nezasazeni chronobundusem maj vkus To musí být zajímavej startup, když si CEO může koupit Zenith hodinky jen tak, že se mu líbí Jinak co znamená "vytáhl jsem kozu"?
feltharg Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 je tu nekde vlakno, ted nemuzu najit, kde se resilo univerzalni heslo - poznavaci kod, jak rozpoznat ze je nekdo z chronomagu. nakonec odhlasovany odsouhlasney schvaleny a oficialni postup je takovyto:clovek, ktery ma podezreni, ze protejsek je chronobundusem postizeny pacient navstevujici forum, prohlasi:Koza doji krev. (nebo Moje koza doji krev nebo neco v tom duchu).Pokud dotycny protejsek tusi ktera bije, spravna odpoved je "Mam toho plnou kabelu" nejlepe doplnena kulisackym usmevem. pak samozrejme uz freestyle v podobne soucitneho poklepani po ramenou, vreleho objeti se selfickem a pod... To musí být zajímavej startup, když si CEO může koupit Zenith hodinky jen tak, že se mu líbí Jinak co znamená "vytáhl jsem kozu"?
Návštěvník Mitak Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 A co jsou zač Zenith Double Date ?
feltharg Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 jezis, sorry, prehmat, myslel jsem big date.zenith pilot big date http://www.chrono24.com/en/zenith/el-primero-big-date-special--id3406851.htm A co jsou zač Zenith Double Date ?
Porsche_911 Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Odesláno 19. června 2016 (upraveno) takhle? podotykam - vikend, na celem parkovisti bylo celkem pet aut: Jestli to nebyl tenhle Upraveno 19. června 2016 uživatelem Porsche_911
Sundance Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 je tu nekde vlakno, ted nemuzu najit, kde se resilo univerzalni heslo - poznavaci kod, jak rozpoznat ze je nekdo z chronomagu. nakonec odhlasovany odsouhlasney schvaleny a oficialni postup je takovyto:clovek, ktery ma podezreni, ze protejsek je chronobundusem postizeny pacient navstevujici forum, prohlasi:Koza doji krev. (nebo Moje koza doji krev nebo neco v tom duchu).Pokud dotycny protejsek tusi ktera bije, spravna odpoved je "Mam toho plnou kabelu" nejlepe doplnena kulisackym usmevem. pak samozrejme uz freestyle v podobne soucitneho poklepani po ramenou, vreleho objeti se selfickem a pod... Díky za vysvětlení. Nedovedu si ale představit, jak to musí být vtipný, když ten druhej není chronoblázen z tohoto fóra
kvejkr Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Omega PO v chateau st. havel...stydel jsem se, byl jsem bez hodinek :/
Návštěvník Mitak Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 A to se stalo jak? Okradli tě na cestě tam?
JR_2010 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Díky za vysvětlení. Nedovedu si ale představit, jak to musí být vtipný, když ten druhej není chronoblázen z tohoto fóra Pro ten případ je tam ještě urovnávací formule, taková záchranná brzda...
Sundance Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Pro ten případ je tam ještě urovnávací formule, taková záchranná brzda... Taky nějaká "certifikovaná" chronomagem?
JR_2010 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Jasně, tuším, že přímo Zmizíkem, bylo to nějak jako "tak nečum", nebo alternativně "tak jdi do pr.ele", ale je třeba to vždycky citlivě posoudit u každého konkrétního případu...
kuncák7 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Jasně, tuším, že přímo Zmizíkem, bylo to nějak jako "tak nečum", nebo alternativně "tak jdi do pr.ele", ale je třeba to vždycky citlivě posoudit u každého konkrétního případu...Proto to radsi nikdy nepouziju- neumim citlive posoudit, jak pripadne zareagovat a kterou z vet pouzit :-).
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Jasně, tuším, že přímo Zmizíkem, bylo to nějak jako "tak nečum", nebo alternativně "tak jdi do pr.ele", ale je třeba to vždycky citlivě posoudit u každého konkrétního případu...Ne ne, myslim, ze spravna odpoved je taky 'Chces do drzky?'.
JR_2010 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Jo, máš pravdu, já už to dlouho nestudoval, jen si nejsem jistej, jestli to nemá říkat ta protistrana?
Návštěvník eloga Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Odesláno 21. června 2016 V neděli 19/6 odpoledne šel na CT2 dokument z cyklu zapomenuté výpravy - Dúdh Kosí 1973,http://www.ceskatelevize.cz/porady/1181662874-zapomenute-vypravy/405235100221011-expedice-dudh-kosi/je tam vidět v čase cca 10.46 - 10.52 hodinky členů této československé výpravy - jedny jsou určitě okrové igeny, jestli to tedy dobře odhaduju, ty druhé jen načervenalá skvrna, takže možná .... . Ale jinak moc dobrá historie, a co je ještě zajímavější, krásné přírodní záběry a sport SPORT v těch horách, výškách a vodách.Rozhodně stojí za to mrknout.**
stosi Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Dneska v trafice v centru Ostravy sázel starší pán o holi sportu a na ruce něco jako SKX009 akorát v baterce, na 100% Seiko, místo tahu na takovém zvláštním řetězu... na kozu jsem neměl odvahu .
Potkan Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Vcera pri veceri dve blondate panicky mezi 40 a 50. Jedna nejake Rolesor - kombinace ocel a Everose gold, na cifr jsem nevidel. A druha bile Daytony. Po veceri odjely v cerne 911 :-)
Filip.J Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Včera odpoledne v metru - pán mezi 50 a 60 lety: Fullgold Daytony
TomcatCZ Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Asi rad riskuje :-) Včera odpoledne v metru - pán mezi 50 a 60 lety: Fullgold Daytony
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se