Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja dnes toho videl dost. Zacnu od konce. Po ceste z prace jsem narazil na stolni hodiny. Pokud ma nekdo zajem, 7. cervna tu bude aukce

c47077768d7585636f0504fc26d0d2b8.jpg

No a zbytek jen slovne. Ve kdyz jsem sel na obed, tak ve fronte na zaplaceni stal borec s SKX007 na jubilee. To se tu hned tak nevidi. A rano v metru po ceste do prace byla pani v letnich satickach. Sice trosku uz vyzobana slunecnice, ale na ruce se ji valely GMT Master II s pepsi lunetou. Vypadalo to celkem sexy.

Odesláno

Včerejší koncert Monkey Business ve Žlutých lázních - Tag Heuer Grand Carrera a Hublot , ale fotky mizerný :) .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

French Open : spousta rolexek, breitlingy, Omegy. Občas mi přišlo ze víc než na tenis koukám po hodinkách (pan vedle me mel nádherný Omegy AT na který jsem porad koukal).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

V týdnu jsem byl na veletrhu v německém Essenu a na rukou jsem spatřil. Sinn, Tag Heuer aquaracer, Junkers, Festina a fejky Rolex submariner a zrovna u nekoho koho bych to necekal. CEO velke firmy a na muj dotaz mi s usmevem rekl ze jsou z Shanghaje za par dolaru a ze ma jeste jedny takove.

Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk

Odesláno

Včera Uherský Brod - třicátník v žabkách s onošenýma bermudama a vytahaným tričkem s manželkou a dvěma malými dětmi na zahrádce na pivu. Na hlavě nějaké Oakleye a hlavně na ruce Breitling Navitimer na tahu. Neměl jsem odvahu se zeptat, jestli je to originál...

Odesláno (upraveno)

Ted byl v TV jeden velkej zlodej z OKD a na ruce bych řekl zlatý panerai. Vyrábí se vůbec něco takovyho?

Edit tak jsem je nasel. Myslíte že podlehl PR masirce a myslí si ze pouzdro se vyrábí scifi technologií? Já bych je snesl.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Hele, zapracuj aspon mirne na interpunkci. bez ni se to cte fakt spatne. A to nemyslim ani trochu ve zlem.

Je sranda upozorňovat na interpunkci a psát bez ni :lol2:

Odesláno

Je sranda do někoho rejpat kvůli chybějící diakritice a neznat rozdíl mezi touto a interpunkcí  :lol2:

Budu za vola, ale celý život jsem si myslel, že mezi interpunkci patří i diakritika. Až teď jsem si na wiki našel, že ne...

Odesláno

Dnes v praci ve vytahu neco co vypadalo jako PAM 393 (Luminor Marina 1950 3 Days Automatic Rose Gold), ale ve ZLUTEM zlate, a hlavne s BILYM cifernikem. Chlapa neznam, jel sice do "reditelskeho" patra ale nikdo ze senior leadershipu to neni takze hodinky za pul mega bych u nej nepredpokladal, a hlavne zadny odpovidajici model nemuzu na webu najit... takze fake?

Odesláno

Cestou z prace v tramvaji na Staromestske mne zaujal starsi manzelsky par z kapitalisticke ciziny, podle lezerniho obleceni mozna Americani. Pan mel na zapesti nejake starsi Submarinery (ja se v tech Rolexech nevyznam...) a pani damske Datejust na Jubilee, taky ocividne starsi model. Ty jsem si pak pri vystupovani prohledl zblízka. Parada :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...