Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gardenparty Sučany. Chlapec je len na Rolex fóre. Údajne ich dostal na 18-tku za 5,5k ?.

post-31381-0-63373300-1467307154_thumb.jpeg

Odesláno

Občas člověk zahlédne na ruce někoho hodinky, které jsou mu evidentně velké. Už jsem se s tím několikrát setkal a asi nebudu sám - zaregistroval to asi každý z nás. Dost často to vidím u hranatých hodinek, kde si člověk vůbec nedokáže uvědomit, jaký nárůst rozměru to činí, pokud hodinky nejsou kulaté, ale hranaté. A tak sem dávám jednoduchý obrázek pro představu...

Oba obrázky jsou ve stejném měřítku. Použil jsem nejběžnější velikosti hodinek 38mm a 42mm na té samé ruce ve stejném měřítku. Každá naše ruka je samozřejmě jiná, takže je to jen pro představu, jak se chovají jednotlivé velikosti v kulatém a hranatém formátu.

Nezapomeňte ještě prosím, že obrázky zkreslují, jelikož na použitých obrázcích nejsou nožky "hodinek"...

post-33556-0-79284400-1467366053_thumb.jpg

post-33556-0-86220100-1467366064_thumb.jpg

Obrázky jsou z mé "dílny", takže zdroj je jasný a můžete je volně používat.

Odesláno

Přece nikdo nemá ruku širokou 42? Myslím muže. No ani žena snad. Nějak ti nesedí měřítko.

Ale o to vůbec nejde, jde jen o to, představit si, jak se změní plocha hodinek v závislosti od tvaru...

Odesláno (upraveno)

Mám obvod zápěstí 19, můžu si nosit co chci :D

Pravda, k tomu docela široké dlaně, takže když mám tah nastavený aby mi seděl na zápěstí, tak některé hodinky sundávám tak že musím rozepnout sponu i extenzi.

Připadám si pak v koupelně jako správný potápěč ;)

Edit typo (nepijte pivo na slunicku)

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Já mám ruku téměř 21, tak si tuplem můžu nosit cokoliv. Tady jde spíš o to, aby někteří soudruzi měli soudnost ;)

Tohle je pravda, hranaty hodinky se na ruce tvarej uplne jinak, ja mam metrak a vintazni hranaty Seiko (37mm) pusobily skoro velky:-) A Emperor tunaky nosim v klidu:-)

Odesláno

Dnes v sedmičce cestou na Eden na koncert Lucie mi pozitivně zareagoval na krvedojivou kozu (mojí první v životě!!!) týpek s Damaskama na hadru s modrou vteřinovkou. Tak kdo jste to byl? 

Odesláno

Dnes v sedmičce cestou na Eden na koncert Lucie mi pozitivně zareagoval na krvedojivou kozu (mojí první v životě!!!) týpek s Damaskama na hadru s modrou vteřinovkou. Tak kdo jste to byl?

No,zareagoval spíš jako šulín větou "Jo, jo" a smíchem. Kabelku jsem nezvládl. Pani říkala, že jsme debilové. Ptala se mě,kdo to vymyslel. Tak říkám, že Zmizík. Pak jsem se opravil, že tenkrát to byl vlastně asi Princ Milis. Pak mě tak opatrovnicky pohladila po hlavě a celý večer pozorovala, jestli jsem v pořádku.

Odesláno

Tohle jsem včera večer zahlídnul v jedný hospodě. Nevím o co to měl bejt pokus, ale vážně mě to v ten moment pobavilo :D 

Kvalita fotek nic moc, ale neodvážil jsem se ho zeptat, jestli si jeho originální výtvor můžu vyfotit :D 

post-43203-0-70420900-1467452576_thumb.jpg

post-43203-0-02520400-1467452585_thumb.jpg

Odesláno

No,zareagoval spíš jako šulín větou "Jo, jo" a smíchem. Kabelku jsem nezvládl. Pani říkala, že jsme debilové. Ptala se mě,kdo to vymyslel. Tak říkám, že Zmizík. Pak jsem se opravil, že tenkrát to byl vlastně asi Princ Milis. Pak mě tak opatrovnicky pohladila po hlavě a celý večer pozorovala, jestli jsem v pořádku.

Ta moje se mi pak taky smála, ale byla ráda, že mi to konečně s tou kozou vyšlo (i když to byl vlastně první pokus). Protože já jí neustále upozorňuju, když někde něco zajímavého vidím a řikám "ha, to by mohl být chronomagor". Jen pár stanic než si přistoupil jsem ji upozorňoval na nějaké starší kvarcové potápkoidní Tagy se světlým cifrem na ruce jednoho chlápka, který stál objednoho člověka za tebou. Ale u těch Damasek jsem věděl, že je to jistota... Řekla něco jako "tak si konečně přišel o panictví co?" :D

Jinak ten koncert Lucie byl na pozorování hodinek v tlačenicích docela úrodnej. Nejvíc jsem snad viděl Omegy potápky v chronu, až jsem si říkal, jestli je snad neprodávají spolu s kšiltovkama a náramkama u vchodu.

Odesláno

Tohle jsem včera večer zahlídnul v jedný hospodě. Nevím o co to měl bejt pokus, ale vážně mě to v ten moment pobavilo :D

Kvalita fotek nic moc, ale neodvážil jsem se ho zeptat, jestli si jeho originální výtvor můžu vyfotit :D

To je aspoň knajpa.

Borec bude asi od mariňáků nebo od seals když má takticky připnutou baterku u hodinek.

Ovšem nápis espresso "piccolo" . . .

Odesláno

To je aspoň knajpa.

Borec bude asi od mariňáků nebo od seals když má takticky připnutou baterku u hodinek.

Ovšem nápis espresso "piccolo" . . .

Knajpa je tady kapitola sama pro sebe, taková poslední štace, když jsem zpátky doma na "vesnici". Kafe je bezpečnější si zrovna tady udělat za barem sám, jinak je to vždycky loterie co přistane na stole :D 

Každopádně borce si pamatuju ze základky a vždycky to byl takovej uplakánek, takže to na Marines nebo SEALs netipuju :D 

Odesláno

Dneska kapitán na Boeingu B777 THAI airways měl na ruce Damasko DC56 . :photo:

Fakt jo?! To koukam, skoda ze neni foto.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...