Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 11,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak říkají Brňáci. "přijel do Práglu lópat krupicu".

Odesláno

Ja dnes videl Batmana. Same zlato a demanty a remen byl evidentne z pasu na naboje. Sikovna vecicka [emoji2]

9427a0eadd1a1d91c22498e2ccd52063.jpg

Ty subdialy uprostred jsou hodne kruty...strojek bude mit tak ctvrtinu z prumeru pouzdra :-D

Odesláno

Jak říkají Brňáci. "přijel do Práglu lópat krupicu".

Brňáci říkají dovalil...ne přijel :)

Odesláno (upraveno)

Máš pravdu, štatlaři. ;-) Už jsem dlouho nebyl v Brně a manželka už brněnsky skoro nemluví.

Upraveno uživatelem zbuddy
Návštěvník Mitak
Odesláno

Dnes během oběda v Brně v Ikea borec s vousama v červeném polu Lacoste, na ruce PAMy s "obyč" Luminor pouzdrem na černé gumě. Zaregistroval i moje PAMy, pochválil jsem mu ty jeho, ale protože jsme měli oba na starosti děti, tak na další seznamování nedošlo.

Odesláno

Před chvilkou v Tescu jsem potkal pána v letech se Seamasterama 300 na ruce. Nedalo mi to a oslovil jsem ho. Udělalo mu to radost evidentně. Už ani neví, jak je má dlouho, ale kupoval je jako nový. Od tý doby byly jenom dvakrát (!!!) v servisu na čistění.

Jenom se lek, že mu chci nabízet, že je koupim. Evidentně už se mu to někdy stalo. :) a je akorát trošku smutnej, že vložka lunety už neni černá.

Tohle mi fakt udělalo radost dneska. Ach.

172157f6bf59d19871d1b0951c1d6dac.jpg

Odesláno

Omega Seamaster - 10.8.2016 dopoledne - Trajekt z Hvaru do Drveniku - pán ve středních letech s rodinkou a bílým Rapidem (s pražskou SPZ). Že by někdo odsud?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...