Taurus. Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Dnes jednání v bance - černé nonceramic bondovky na buzna tahu h bankere a hlavne lady reverso na kolegyni z Číny - jsou pravé?
Exiztence Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Já myslím že Reversa se nějak extra nefalšují..
MadButcher Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 Reversa? Proflaknuty, at se vam to libi nebo ne. U cinanky bych byl taky opatrny nez bych rekl ze to neni fejk.
Geodet Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 V Chorvatsku v apartmánu na zdi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toams Odesláno 18. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2016 dnes na Czech Masters ... rolex, omega, zenith, longines a vsecho ve vice kusech a modelovych radach
Mechac Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Ja vim... Ale ma je holka z Číny... Ono ty lidi z Ciny, kteri muzou a cestuji po svete obvykle nemaji potrebu si kupovat fejky. Faky z Ciny jsou predevsim exportni artikl. Naopak do Ciny se exportuje ohromne mnozstvi swissmade hodinek a konkretne v HongKongu v centru je Rolex/Tudor butik doslova na kazdem rohu, a obvykle pro jistotu i naproti pres ulici.
AndyAaron Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Opet NY metro, tentokrat bile Daytony. Bohuzel detailnejsi fotka se mi pri vystupu nepovedla...
siwi Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Nevíte, co jsem to ulovil dnes ráno v metru? Zahlédl jsem slušný antireflex, tak jsem to vyfotil. Ale... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vanderB. Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Nevim, kam to dát a nechci plevelit novým vláknem. Můžete vyhrát VIP vstupenku pro dvě osoby na ME v letecké akrobacii, které se koná v sobotu 27.8. na letišti v Moravské Třebové od 10:00.Odpovězte na 3 otázky a vyhrajte vstupenku do zákulisí špičkových leteckých strojů, osobní setkání s pilotem a možnost vyhrát let akrobatickým letadlem.Otázky:1) Jak se jmenuje pilot, kterého Hamilton sponzoruje v Red Bull Air Race?2) Který model Hamiltonů má výpočet bočního větru?3) Jaký má Hamilton slogan?Odpovědi posílejte na: info@helvetia-hodinky.cz
vanderB. Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Nevim, kam to dát a nechci plevelit novým vláknem. Můžete vyhrát VIP vstupenku pro dvě osoby na ME v letecké akrobacii, které se koná v sobotu 27.8. na letišti v Moravské Třebové od 10:00.Odpovězte na 3 otázky a vyhrajte vstupenku do zákulisí špičkových leteckých strojů, osobní setkání s pilotem a možnost vyhrát let akrobatickým letadlem.Otázky:1) Jak se jmenuje pilot, kterého Hamilton sponzoruje v Red Bull Air Race?2) Který model Hamiltonů má výpočet bočního větru?3) Jaký má Hamilton slogan?Odpovědi posílejte na: info@helvetia-hodinky.cz eh, dneska to končí
LovecK Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Dneska mistopredseda predstavenstva jedne stavebni spolecnosti na ruce RLX Yachty - sede s platinovou lunetou. Pochvala probehla a rikal, ze ty moje keramicky LV taky nejsou k zahozeni. Byl v obraze...
siwi Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Nějaký Casio Edifice, si myslim.Casio Hmmm, to bude ono. Náznak loga Edifice tam při troše vůle vidět je.
BrunoK Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Dnes ked som si prišiel pre bike do servisu, mal chlapík na ruke PRIMky na nejakom pofidernom remienku, ktorý určite nebol pôvodný.
martin151 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 (upraveno) Na Thai airways je to vždy nálož Upraveno 19. srpna 2016 uživatelem martin151
martin151 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Byl jsem na telefonu a něco bylo špatně .Včera na Thai airways , dva piloti hodinky s ouškem , jaký model Pam to byl netuším a jěště jedny Rolexy .Den předtím jen Seiko Samurai .
(z)denny Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Na MotoGP mi při čekání na Valeho lítalo před nosem tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se