Klotzman Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Jen mne tak napadlo, jestli si jste skutečně jistí, zda vidíte originál nebo fake...? No falešný turbo o kterým psal TomasP bys asi poznal, ne ? To je natolik typická záležitost, že se to nedá splést. Případně quartzový pohyb sekundovky na hodinkách, co mají být mechanické. Jinak pokud to není nějaká superhrůza, tak to na nějaké kolemjdoucí ruce bez kouknutí zblízka asi poznat nejde - myslím pokud nejsem například schopen rozeznat o čem jsou subciferníky nebo ten quartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Jsou faky, které bez podrobného zkoumání současně s originály, není šance poznat. A zvlášť když je má někdo na ruce. A když k tomu ten člověk má přiměřené auto a oblečení, pak už vůbec ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Jsou faky, které bez podrobného zkoumání současně s originály, není šance poznat. A zvlášť když je má někdo na ruce. A když k tomu ten člověk má přiměřené auto a oblečení, pak už vůbec ne. To jo staci kdyz nekdo poridi ojete BMW za cenu nove Fabie. Znackove obleceni site v cine temer nerozpoznatelne od originalu hlavne u tech firem, ktere v Cine sijou normalne a k tomu najeke takove hodinky a vis prd jestli je to clovek s prijmem v radech stovek tis. mesicne nebo nekdo kdo tak tak plati najem a uver na to BMW :-) V zahranici vetsinou tyhle lidi poznas toho, ze jsou to urvani vidlaci, ale u nas kolikrat i urvani vidlaci umi ruzne prijit k penezum :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 To jo staci kdyz nekdo poridi ojete BMW za cenu nove Fabie. Znackove obleceni site v cine temer nerozpoznatelne od originalu hlavne u tech firem, ktere v Cine sijou normalne a k tomu najeke takove hodinky a vis prd jestli je to clovek s prijmem v radech stovek tis. mesicne nebo nekdo kdo tak tak plati najem a uver na to BMW :-) V zahranici vetsinou tyhle lidi poznas toho, ze jsou to urvani vidlaci, ale u nas kolikrat i urvani vidlaci umi ruzne prijit k penezum :-) Pak je otázka, co z toho, že poznáš kolik řádově vydělává. Když je to uřvanej vidlák, tak je uřvanej vidlák, tím to hasne Já mám hodinky pro své potěšení a ne abych to někomu cpal, takže at si každej nosí co chce... Ale musím přiznat, že jsem si také říkal, zda to má kolega pravé Vacherony Overseas (on-topic, dnes jsem na ně zas koukal), ale pak jsem to nechal plavat. Jednou jsem zkoušel letmo začít téma hodinky a nijak se to nerozvinulo... Je to takovej zvlastní Rus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Před chvílí před centrálou ČEZu týpek v černém VW Phaeton s německou SPZ měl z okýnka ruku tak aby byly vidět hodinky, bílé na bílém asi plastovém pásku. neviděl jsem z blízka na dial ale z protějsí ulice to vypadalo jako klasicka masivni cina, ale vzhledem k autu bych si tipnul, ze to bylo neco drazsiho. Docela by mne zajimalo co to mohlo bejt za hodinky. Ze by nejake Zenith? Konečně jsem našel co jsem to vlastně viděl a řekl bych s nějvětší pravděpodností to byly BIG BANG ?41 mm? by Hublot :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 30. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2011 Dneska jsem videl TUTOVEHO chronomaga - v metru, vystupoval na Palmovce kolem desate vecer, takovej mensi, hubenejsi a hnedo-svetlovlasej s pritelkyni, co mela Invicty. Na ruce mel Panarei (teda snad..., se treba pletu s Ting Ťong Parnisem) a cetl si Watch magazin. Vagon plny zenskych, s velikosti hrudi c.3 a vetsi a on "hodi oko" jen na moje fliegery (jen na tri sekundy - to me nasr...) a pokracoval ve cteni o Tissotech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Vcera vecer na priatelkynej promocnej oslave pri nasom stole na dohlad - Tag Heuer Link automatic chronograph, Tissot Carson Lady (v quartze) a priatelka dostala Tissot MY-T (STEEL TONNEAU) tiez v quartze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 Dnes na urade prace v Košiciach nejaky namakny Voloďa s trickom Fortis a aj na ruke a este nejaka slecinka s krokodilou kabelkou jak pytel a brajtle colt nevem presne model, videl som ich len zboku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netvor Odesláno 1. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2011 po ke beha aj biely outlander s celkom vkusnou samolepkou fortis na zadnom skle mam aj niekde foto ale musel by som hladat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Právě se hraje finále turnaje světového poháru ženského beachvolejbalu a jedna Němka má na ruce ručičkové hodinky!!! Swoč to sice sponzoruje, ale stejně na to ta holka musí být zvyklá... Rekreačně hraju taky a nedovedu si to vůbec představit! Navíc v písku ty hodinky musí dostat nehorázně zabrat - sice má nějaké plasťáky, ale stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Report z dovolené u moře:1x Deep Sea u plážového baru, s borcem jsme na sebe mrkli2x Hublot chrono rose gold, z toho jednou s komplet ošutrovanou lunetou pekně v celým obvodu i šířce.Mraky Géček a pár Giezů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 Report z dovolené u moře: 1x Deep Sea u plážového baru, s borcem jsme na sebe mrkli 2x Hublot chrono rose gold, z toho jednou s komplet ošutrovanou lunetou pekně v celým obvodu i šířce.Mraky Géček a pár Giezů . To je dovolená u moře peněz? Užívej chlape! S čím chodíš do vody - se zelenou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 (upraveno) To je dovolená u moře peněz? Překvapivě Chorvatsko, ale v resortíku to byl samej rus. Toho s diamantovýma H přivezla černá S-Klasse, vystoupil jen s palubním kufýrkem od Vuittona. Měl jsem co dělat, abych mu ty hoďky nekomentoval, prostě řacha. Druhej chlápek s H byl taky rus. Ostatní ruský chlápci měli nějaký uhlazený oblekovky (oni do vody moc nechodili, jen tak korzovali). Taliáni měli něco na kovu, objemově většího, nic z toho jsem nepoznal. Germáni géčka. S čím chodíš do vody - se zelenou? Už jsem zpět Chodil jsem se zelenou, už jsem ten strach z koupání "lepších" hodinek musel překonat. Upraveno 4. července 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 4. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2011 V sobotu kolem oběda v Dlouhé v Lokále , jedny Panerai a jedny AP. Právě jsme odchazeli tak jsem neměl čas zkoumat co to bylo přesně zač... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samof Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 No, pokud ty Casia vypadaly perfektne, proc ne, verim, ze je nosil umyslne. Ale spinave a obnosene boty ? To se clovek o svuj vzhled pak ponekud nestara, ne ? Co mel na sobe oblecene ? Nosim Paneraje a když mají slevu 70 procrent tak beru i maso. DNESKA JSEM HOVOŘIL S KAMOŠEM CO SI KOUPIL 50 LOT.ECM a jak to prodal. Prodal jsem mu Ardaty. A kalhoty mám stré a zapláátované. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Před chvílí ve Vodičkově chlapík s Planet Oceanama, byl k tomu dost stylově oblečený, takže jako celek to vypadalo perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Před chvílí ve Vodičkově chlapík s Planet Oceanama, byl k tomu dost stylově oblečený, takže jako celek to vypadalo perfektně Ve Vodickove chodit v neoprenu mi prijde celkem zvlastni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 ...chlapík s Planet Oceanama, byl k tomu dost stylově oblečen... Ve Vodickove chodit v neoprenu mi prijde celkem zvlastni. vy jste mi zase zvedli náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Ve Vodickove chodit v neoprenu mi prijde celkem zvlastni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2011 Ve Vodickove chodit v neoprenu mi prijde celkem zvlastni. Ne tak zvlastni jak v Suchdole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se