Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Dnes v metru v 18h jsem viděl Roberta Planta (toho našeho) s jeho SMPc. Než jsem se odhodlal ho pozdravit tak na ípáku vystoupil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hustě, čas i časomíra na ruce sedí! Tak příště pokecáme :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Grécko, večer, okolo 30C aj pred polnocou, nuda, tak som aspoň očumoval Seiko v klenotníctve. Dvaja mladí Srbi kupovali nejaké biele g-shock. Na pulte ležali mladého hodinky, 007 Omegy, myslím si "fake". Potom kuknem na jeho kolegu, na ruke Fortis, tak ma to začalo zaujímať a hneď som sa natlačil "nenápadne" bližšie (mám dva metre a cca 120 kilo...). Predavačka že či sa mi niečo páči. Ja: hej, tie Bondove hodinky. Pani že to je tuná kupované, páni sú stáli zákazníci. Mladý mi ich hneď strkal do ruky, nech sa kuknem. Škoda že som mal mobil na izbe. Vravím mu, veď sú to potápky, vodu znesú. On že na pláži by ich nechcel doškriabať a že čo mám ja. Na ľavej Timex, ale mladý znalec, že nech ukážem indiglo. Tak sme chvíľu debatovali o hodinkách, tatko je za vodou, má peknú zbierku, ukázal mi o svojom mobile zopár wristshotov. Okrem toho na dovolenke nič extra, jedného som pochválil za skx na gume, všade samé g-shock a večer 60mm obludy boss, diesel ...

Odkaz ke komentáři

Hustě, čas i časomíra na ruce sedí! Tak příště pokecáme :)

Největší prdel je, že jak už jsem s hodinkama nakazil přítelkyni, tak mě vlastně na tebe upozornila ona. Seděla před tebou (já stál vedle tebe) a protože ví, že se mi Bondovky líbí a už je sama pozná jak o nich furt žvaním, tak mi posunkama dala najevo "hele koukej". A já si řikám "jééé toho znám" a než jsem se odhodlal byl ípák a byls fuč :D 

Odkaz ke komentáři

Vcera pres obed restaurace Longiano a pilotky, nekdo odsud ? :) Model se mi nepodarilo identifikovat

b432c3d15eb337cce39292c57e592625.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

To je snad stejna kosile, co jsem chytl minulej tyden :)

9fd4a5a0dfdce4f50ec577defeec2c31.jpg

@Tittus IPak, centrum Prahy. Zda se

Odkaz ke komentáři

Dneska v dětským parku v Bílý v Beskydech měl chlapík starší IWC BP Exupery. BP jsem poznal podle řemenu hned, ale neviděl jsem moc tu hnědou barvu dialu i strapu. Bylo ostrý sluníčko. Ale A na cifru bylo jasný.

Kozu jsem, nezkoušel, ani kontakt, chtěl jsem se vyvarovat trapný chvilky v případě fejku.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Uhříněves restaurace Pivovarská cca 13 hod a pán 50-60 na ruce SMP se sword ručkami. Nechtěl jsem otravovat u jídla, tak to zkusím alespoň zde, někdo zdejší? Krásný to kousek, tyto SMP jsou fakt krásné.

Odkaz ke komentáři

Borci, ja byl vcera na ipaku, dneska na ipaku a nigdo nigde, abys setrvacku pohledal. Kde ste fsici??? :D

Já tam jezdím tak maximálně jednou do měsíce :D

Uhříněves restaurace Pivovarská cca 13 hod a pán 50-60 na ruce SMP se sword ručkami. Nechtěl jsem otravovat u jídla, tak to zkusím alespoň zde, někdo zdejší? Krásný to kousek, tyto SMP jsou fakt krásné.

Tak tam jsem byl na obědě dneska taky, protože mám kancl asi sto metrů od hospody, ale byl jsem tam tak o hodinu dřív. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...