Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vcera na Prague car festivalu sedovlasy pan s malym klouckem modry UN mariny na modry gume.

Ladilo jim to, prcek hrde nesl modrej balonek.

Jinak dost bida. Furt jsem hledal na zapestich neco peknyho, ale byla tam k videni vesmes jen sama baterkova cuda.

Odesláno
  V 3. 9. 2017 v 12:12, VitekB napsal:

Celkem pravidelně tu v Holešovicích kousek ode mě vídám Octávku s Chronomag samolepkou :)

To je moje bejvalka :) Ma ji kolega. Hodinkama nepolibenej.

Odesláno

Vím že není radno provokovat moderátora :D ale... Kolega, co nenosí hodinky, ti přebral přítelkyni i s autem?

V 3. 9. 2017 v 20:19, prischera napsal:

To je moje bejvalka :) Ma ji kolega. Hodinkama nepolibenej.

Odesláno (upraveno)
  V 4. 9. 2017 v 8:39, martigen napsal:

Vím že není radno provokovat moderátora :D ale... Kolega, co nenosí hodinky, ti přebral přítelkyni i s autem?

Taky jsem to tak pochopil když jsem to poprvé četl. Jsem si rikal:  to je kolega přeberemu holku a ještě jezdí v jeho kaře  :lol2:

Upraveno uživatelem 01axel01
Odesláno

Dnes Cesky Krumlov - mlady pan, asi z Japonska, Rolex Submarinery LVcka, jeho pani Expy polarky. Vsade sa fotili :)

Odesláno (upraveno)

Dnesne skolenie u nas vo firme v BA. Skolitel mal na ruke pravdepodobne PRIM LINEA 40. Velmi pekne.

Upraveno uživatelem rustin
Odesláno (upraveno)
  V 6. 9. 2017 v 21:22, Chumpus napsal:

Jeho brácha, který mu v týmu dělá koordinátora, nosí Seiko Monster :)

Zajímavostí je to, že při závodech hodinky nenosí. Není to kvůli tomu, že při přetížení 10G by mu to trhalo ruku, ale aby se váhově přiblížil minimálnímu limitu (pilot + letadlo) :)

Upraveno uživatelem Miloshu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...