Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

"Dunajská limitka" chlapík spokojný, že vraj to má svajc stroj, chcel by som vidiet ten podotýkam quartz stroj, spokojný s preklapackou, ramenom aj cenou 150 EUR... Vraj aj piloti co lietajú do Dubaja take nosia no spokojnosť veľká noooo, čo dodať :-(

post-2225-0-39557100-1506077107_thumb.jpeg

post-2225-0-92264100-1506077118_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem byl v Rotaxu na Jánské doladit staré Fortisky, dal jsem pokec s hodináři a ukázal jim Bulovy Accutron II Surveyor, které dnes dorazily z eBaye a které jsem koupil bráchovi k narozeninám. Mimochodem, moc pěkné hodinky, zvláště za tu cenu (necelé 4000Kč i s poštou a výpalným). V tom tam přišel takový typický hipster, Slovák, a zeptal se, jestli mu můžou opravit hodinky. Konkrétně potřeboval novou stěžejku ke svým gigantickým Dieslům. Zeptal jsem se ho, kolik za ně dal, řekl, že něco přes 300EUR. Rychle jsem si to zkalkuloval, ukázal mu ty Bulovy a řekl, že já za ně dal polovic a jestli si nemyslí, že jsou hezčí. Řekl, že to není jeho styl. Jeden z hodinářů k tomu poznamenal, že lidi jako my prostě nedovedeme některé hodinky ocenit. Tím osvěta skončila. Hipster dostal novou stěžejku, mně se přestal vaklat strojek ve Fortiskách, hodináři dostali gáži a vlastně jsme byli všichni spokojení. :-)

Odkaz ke komentáři

Neřekl bych zrovna buran, prostě mladý člověk nemající k hodinkám obecně žádný vztah, buď je nenosí vůbec nebo dizajnovky typu Diesel a čím větší, tím lepčí. A zapřádat s ním hovor, ptát se ho na cenu a ukazovat mu svoje hodinky za polovic mi přijde takový zvláštní, sám bych si připadal jak blbec... :)

Odkaz ke komentáři

Diesel môže nosiť iba obyčajný buran

De gustibus non est disputandum...

Neřekl bych zrovna buran, prostě mladý člověk nemající k hodinkám obecně žádný vztah, buď je nenosí vůbec nebo dizajnovky typu Diesel a čím větší, tím lepčí. A zapřádat s ním hovor, ptát se ho na cenu a ukazovat mu svoje hodinky za polovic mi přijde takový zvláštní, sám bych si připadal jak blbec... :)

Čéče ani ne, v té situaci to tak nějak vyplynulo a nikdo se neurazil. Takové setkání nepřekrývajících se světů...

Upraveno uživatelem Kojotisko
Odkaz ke komentáři

Tož to potym ja, na mě to dělalo dojem marného pokusu o nápravu Člověka... Někdo rád holky, jiný zase vdolky, takže jak píšeš - proti gustu... :)

Já jsem mu nic nevnucoval. Ukázal jsem mu něco, co třeba neznal a co ho teoreticky mohlo zaujmout. On dal najevo, že ho to nezajímá. Respektoval jsem to a dál ho už neotravoval. Nejsem jehovista  :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...