rooosta Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 "Dunajská limitka" chlapík spokojný, že vraj to má svajc stroj, chcel by som vidiet ten podotýkam quartz stroj, spokojný s preklapackou, ramenom aj cenou 150 EUR... Vraj aj piloti co lietajú do Dubaja take nosia no spokojnosť veľká noooo, čo dodať :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Zrovna teď, kluk cca 25, v tramvaji č. 8, orient mako. Na fotku nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Dufam, ze si to s tou podporou myslel vazne a budes ich nosit denne... Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkNene, budu to střídat s pravýma perlama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Ok, tak ale potom poprosim foto... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eaglein Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2017 Dnes na hviezdku v ba pani pamy s bielym cifrom, model si netrufam tipnut. Ale sedeli jej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2017 Dneska slečna /paní primky na tahu. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonic Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Kolegova katastrofa uf, silna kava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Víkend, sobota, Dolní Břežany. Chlapík tam pouštěl s dětma draka a tipoval bych to na jeho levačce na nějaké SEIKO na bond strapu. Konaly se tam Svatováclavský slavnosti, zahlídl jsem tam ještě B-SOH a jedny suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Včera na Pustevnách pán za kasou u lanovky na ruce tuším Sinn U1. Hezké hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 To jsou opravdu krasny hodinky. Kdyby mi to nebylo blby, tak tyhle bych nosil jako druhe hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Dnes jsem byl v Rotaxu na Jánské doladit staré Fortisky, dal jsem pokec s hodináři a ukázal jim Bulovy Accutron II Surveyor, které dnes dorazily z eBaye a které jsem koupil bráchovi k narozeninám. Mimochodem, moc pěkné hodinky, zvláště za tu cenu (necelé 4000Kč i s poštou a výpalným). V tom tam přišel takový typický hipster, Slovák, a zeptal se, jestli mu můžou opravit hodinky. Konkrétně potřeboval novou stěžejku ke svým gigantickým Dieslům. Zeptal jsem se ho, kolik za ně dal, řekl, že něco přes 300EUR. Rychle jsem si to zkalkuloval, ukázal mu ty Bulovy a řekl, že já za ně dal polovic a jestli si nemyslí, že jsou hezčí. Řekl, že to není jeho styl. Jeden z hodinářů k tomu poznamenal, že lidi jako my prostě nedovedeme některé hodinky ocenit. Tím osvěta skončila. Hipster dostal novou stěžejku, mně se přestal vaklat strojek ve Fortiskách, hodináři dostali gáži a vlastně jsme byli všichni spokojení. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Diesel môže nosiť iba obyčajný buran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Neřekl bych zrovna buran, prostě mladý člověk nemající k hodinkám obecně žádný vztah, buď je nenosí vůbec nebo dizajnovky typu Diesel a čím větší, tím lepčí. A zapřádat s ním hovor, ptát se ho na cenu a ukazovat mu svoje hodinky za polovic mi přijde takový zvláštní, sám bych si připadal jak blbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 (upraveno) Diesel môže nosiť iba obyčajný buran De gustibus non est disputandum... Neřekl bych zrovna buran, prostě mladý člověk nemající k hodinkám obecně žádný vztah, buď je nenosí vůbec nebo dizajnovky typu Diesel a čím větší, tím lepčí. A zapřádat s ním hovor, ptát se ho na cenu a ukazovat mu svoje hodinky za polovic mi přijde takový zvláštní, sám bych si připadal jak blbec... Čéče ani ne, v té situaci to tak nějak vyplynulo a nikdo se neurazil. Takové setkání nepřekrývajících se světů... Upraveno 29. září 2017 uživatelem Kojotisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Tož to potym ja, na mě to dělalo dojem marného pokusu o nápravu Člověka... Někdo rád holky, jiný zase vdolky, takže jak píšeš - proti gustu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 Tož to potym ja, na mě to dělalo dojem marného pokusu o nápravu Člověka... Někdo rád holky, jiný zase vdolky, takže jak píšeš - proti gustu... Já jsem mu nic nevnucoval. Ukázal jsem mu něco, co třeba neznal a co ho teoreticky mohlo zaujmout. On dal najevo, že ho to nezajímá. Respektoval jsem to a dál ho už neotravoval. Nejsem jehovista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 my nechápeme ich a oni nás, asi to tak má byť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Todle na aute se slovenskou RZ, nevim co to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 ChronoNike? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Mozna to je uspesny "sestreleni" nekoho z Chmagu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se