Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Souhlasím, pardon jestli to tak vyznělo. Na druhou stranu vymezování vúči rasismu hraje ústřední roli v ideologii multikulturalismu a je jedním z jeho nejúčinnějších prostředků obrany i útoku. Do jisté míry jsou multikulti a (anti)rasismus srostlé, a ač si to řada lidí odmítá přiznat, dělá multi kulti skutecnému rasismu velikou službu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, čekal jsem, kdy tu někdo začne vyvolávat ducha Decebala. A proč, když jeho názory tu nejsou zrovna populární a dříve či později začne někdo z diskutujících ňukat, že ho Decebal urazil? 

Odkaz ke komentáři

Ňuk :D

Mimochodem, pred chvilkou jsem seděl v autobuse vedle pána s krásnymi vintážními chrony ve zlatém pouzdře, a nehodil jsem řeč kvůli tomu, že jsem zrovna smolil příspěvek do téhle plodné diskuze :)

V 25. 8. 2018 v 12:04, siwi napsal:

No, čekal jsem, kdy tu někdo začne vyvolávat ducha Decebala. A proč, když jeho názory tu nejsou zrovna populární a dříve či později začne někdo z diskutujících ňukat, že ho Decebal urazil? 

Odkaz ke komentáři

Srostle jsou, ale pouze jednosmerne. Multikulturalismus implikuje antirasismus, ale opacne to automaticky neplati. Antirasista nemusi byt multikulturalista.

Kazdopadne cerny agent britske tajne sluzby nas zavedl daleko od tematu tohoto vlakna.

V 25. 8. 2018 v 11:58, martar napsal:

Souhlasím, pardon jestli to tak vyznělo. Na druhou stranu vymezování vúči rasismu hraje ústřední roli v ideologii multikulturalismu a je jedním z jeho nejúčinnějších prostředků obrany i útoku. Do jisté míry jsou multikulti a (anti)rasismus srostlé, a ač si to řada lidí odmítá přiznat, dělá multi kulti skutecnému rasismu velikou službu.

Upraveno uživatelem JohnDoe
Odkaz ke komentáři

V 25. 8. 2018 v 12:12, martar napsal:

Ňuk :D

Mimochodem, pred chvilkou jsem seděl v autobuse vedle pána s krásnymi vintážními chrony ve zlatém pouzdře, a nehodil jsem řeč kvůli tomu, že jsem zrovna smolil příspěvek do téhle plodné diskuze :)

To je škoda. Někdy se člověk zavedením rozhovoru na hodinky trefí do černého. Povedlo se mi to před asi 5 lety. Zaměstnavatel mě poslal na kontrolní prohlídku k závodní doktorce. Když vyplňovala papíry, všiml jsem si na jejím zápěstí krásných vintážních digitálek. Nedalo mi to a pochválil jsem jí je. Úplně roztála a začala mi vyprávět, jak je dostala v roce 1982 od svého manžela, který jí je dovezl ze služební cesty do Dánska. Zpět do ČSSR vezl prý ještě nějaké další nedostatkové zboží, jako byla tehdy elektronika, atd. Měl strach, aby o to na hranicích nepřišel. Z celníka, který ho při přejezdu kontroloval, se čistou náhodou vyklubal nějaký dlouholetý známý. Ten ho vše provézt nechal. Ale aby to prý nebylo tak podezřelé, proclil mu aspoň právě jen tyhle hodinky.

Před týdnem jsem u téhle doktorky byl znovu a světe div se, ty hodinky má pořád!

Odkaz ke komentáři

Pár "závodních" doktorek jsem za život taky absolvoval a nikdy jsem u nich hodinky neřešil - bez výjimky jsem pokaždé žasnul nad úrovní jejich kontrolního vyšetření. Navíc co kus, to originál s osobitým přistupem. Na druhou stranu, ony to se mnou taky neměly úplně lehký, jednou jsem přišel na vyšetření ráno po 38 hodinách intenzivní práce (a po +- 49 hodinách bez spánku), protože mi nechtěli posunout termín... výsledky jsem měl fakt libový.

Před chvílí jsem jel v Letňanech autobusem s anglicky mluvícím Afroevropanem, možná fotbalistou, měl nóbl modrou teplákovou soupravu a sportovní botky, všechno značkový, a k tomu jako doplněk modrej kočárek s miminkem v barvě bílyho kafe, růžovou českou ženu a na ruce modrý Hubloty. Netušim zda pravý nebo levý, já dražší fejky obecně blbě rozpoznávám... kromě modelů, který jsem měl. Edit: ktery jsem měl v originalu, pochopitelně :)

Fotit na tajnačku nejsem schopen, sorry :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

V 25. 8. 2018 v 13:53, siwi napsal:

To je škoda. Někdy se člověk zavedením rozhovoru na hodinky trefí do černého. Povedlo se mi to před asi 5 lety. Zaměstnavatel mě poslal na kontrolní prohlídku k závodní doktorce. Když vyplňovala papíry, všiml jsem si na jejím zápěstí krásných vintážních digitálek. Nedalo mi to a pochválil jsem jí je. Úplně roztála a začala mi vyprávět, jak je dostala v roce 1982 od svého manžela, který jí je dovezl ze služební cesty do Dánska. Zpět do ČSSR vezl prý ještě nějaké další nedostatkové zboží, jako byla tehdy elektronika, atd. Měl strach, aby o to na hranicích nepřišel. Z celníka, který ho při přejezdu kontroloval, se čistou náhodou vyklubal nějaký dlouholetý známý. Ten ho vše provézt nechal. Ale aby to prý nebylo tak podezřelé, proclil mu aspoň právě jen tyhle hodinky.

Před týdnem jsem u téhle doktorky byl znovu a světe div se, ty hodinky má pořád!

Ja uz myslel ze je pasoval v konecniku :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...