zhrado Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 Teraz na živo na digisport1 týpek v štúdiu s fajnými Rolexkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Kolegacek v letadle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Hezky, serife Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 39000$. Ani sem se neptal, jestli mi je puci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 No, to te chapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Co je to vlastně za hodinky? V HH "microbrandech" jsem furt ztracen, pokud to nemají natištěné rovnou na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 HYThttps://www.hytwatches.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 HYThttps://www.hytwatches.comDíky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Kolegacek v letadle ...Litas s divnejma lidma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Co je to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Lidi sou fakt zvrácený ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2019 Pěkná meteostanice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 V nasej malej Prievidzi som dnes hladal hodinara na servis 6309 seikaJeden je chory, druhy na pohrebe, parada 3ti sedi v svojom boxe s lupou na oku a nieco majstruje. Na ruke Gcka. Mlady chalan, cca 30-35, sondujem ci urobi servis na automaty. On ze jasne ale ze je to nejaky stary model a ze vyzeraju podozrivo nove, hned ich otvori, natoci, asi len premazat, akurat im chyba tesnenie, vravim asi boli dlho v supliku. Pre istotu sa ho pytam ci uz servisoval aj take stare seika? - on ze jasne, nie som len baterko menic:-), som vyuceny hodinar.Uh super vravim, a kde si chodil do skoly, kde sa u nas da studovat za hodinara ? Ba.Skusam dalej, aj zbieras hodinky ? Automaty/mechanicke? - on udiveny pohlad, Nie hodinky nezbieram!Mhh, udiveny pre zmenu ja. Ved ja nic vravim, len ze ked si studoval a robis hodinarinu? -on ze aj otec bol hodinar tak remeslo nejako zdedil. Ok vravim. No ale ze ma toho dost tak si po seika prist o 3 tyzdne. Tak som zvedavy, vyzeral chalan v pohode, ale rad by som stretol hodinara ktory by bol trocha viac do hodin a sa rozkecal co ma a co vravi na moje hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Já snad nezažil hodináře, který je zároveň sběratel. Jinak nás ve firmě potěšila návstěva ze Švédska, Speedmaster Reduced Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Já snad nezažil hodináře, který je zároveň sběratel. Jinak nás ve firmě potěšila návstěva ze Švédska, Speedmaster ReducedU gynekologů je to dost podobný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hogy Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Mám kamaráda gynekologa a to sběratel rozhodně je :-) I hodinky má rád, ale ty už o dost méně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Mám kamaráda gynekologa a to sběratel rozhodně je :-) I hodinky má rád, ale ty už o dost méně.A není to gynekolog samouk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 U snidane AP 15400. Vobecne v tomdle hotelu vedou AP, v zavesu bicolor Rolexy. A i kdyz maj AP jen 50m WR, tak s nema lezou do bazenu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Super spy shot, serife Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hogy Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 A není to gynekolog samouk :-) Je to teda chirurg, žádná soukromá praxe, tak možná i z tohoto důvodu se věci mají takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se