martinre Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Minulý týden na cestě vlakem ze Schipholu. Pěkně je tam všem vystavoval a pořád na ně koukal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Ani se mu nedivím, modrý yachty jsou TOP, taky bych na ně čuměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Tak kdo to přehnal s nakupama? @lunaroyster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Ja dnes zatim jen zelvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heather7 Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Nabídka bytu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Tak jsem se při návratu z letiště odhodlal a zkusil jsem taky cvaknout jednoho Rusa tzv. na Andyho. No... Blíž jsem nemohl, cucel jak vrah a identifikaci nechám zkušenějším. Co je ale důležité, jde to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Na oborovém semináři me potěšil dávný kamarád, kterého jsem x let neviděl a který si pořídil Tudor BB red v Koscomu a měl k tomu hromadu racionálních argumentů a znalostí na úrovni slušného chronomagora. Ho sem dotáhnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Cca před hodinou v Ikee na Čerňáku paní v maskáčovanejch šatech s holčičkou a na ruce černý starší Bondovky na baterku. Myslím, že to byla plnotučná velikost a dost jí slušely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Skvele, chlapci! Co ma ten Rus netusim teda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Sice to neni spy foto ?naandyho?, ale je to co jsem dnes videl v nove otevrenem butiku Panerai Zürich. Krasne svitici Luminor nastenne hodiny. Hodily by se mi do obyvaku! Jinak v butiku slusny vyber z aktualni kolekce, vsechny ty myslivecky modely a dokonce Lo Scienziato. Slecna mi pochvalila Flybacky, ze pry ty nemaji. Tak jsem ji nabidnul, at si je zkusi, ale mela moc drobne zapesti. Sama nosi Lumi Due na ruzovem krokousovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 (upraveno) Na pláži, pani cca 50, na boku vytetovaný 25cm Che Guevara. Nefotím, pani revolucionárka by ma ako nepriateľa asi dala zastreliť. Upraveno 31. srpna 2019 uživatelem P11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 IWC jednoho známého šéfkuchaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 31. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2019 Vidim logo, rikam si Puncochar, ale ten spolupracuje s Oris, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 To jo, ale změna je život, nejspíš. Oženil se, změnil značku hodinek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 To je mistr Punčochář? Docela útlá ruka ... nicméně sluší mu, jen by to chtělo zkorigovat na ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2019 Včera akce v Lešanech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Dnes kolem 12h restaurace Jedna Báseň Bohunice a pán u vedlejšího stolu na ruce Longines Hydroconquest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 2. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2019 Dneska jsem byl u Punčocháře na schůzce (s ním) a měl na ruce nějaký ne moc hezký humpolácký Tag Heuer a furt mi koukal na Expy II Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 Teď nedávno mi dělal Punčochář snídani a měl tydlecty chrona... Tak asi toho má víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Time2Groove Odesláno 3. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2019 V neděli odpoledne kousek vod Paříže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se