Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Včera večer v baru na Florenci Tycho de Brahe. Hodinu jsem na to čuměl. Chlap vypadal že má v peněžence průvan, oblečení obyč. a na ruce Primky za sto hadrů. Říkám si...možná čorkař, nebo podivín. Ptal jsem se barmana, prý tam chodí na pivo často.

Nebo je možný, že by už někdo dělal levý Primky?

Upraveno uživatelem pionyr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z tveho prispevku to lze tezko posoudit. Za prve, jak jsi odhadl, ze ma v penezence pruvan - pokud to byl tvuj dojem, tak podle ceho? Podle satu, chovani, apod. - to neni zadne meritko. A jak jsi poznal, ze to byly Primky za sto hadrů, respektive tedy, jaky to byl model?

Odkaz ke komentáři

Píše, že Tycho de Brahe.

edit: jinak ten popis, to jsem přesně já... akorát jsem nebyl v baru na Florenci a na ruce jsem měl flígry za dvěstěpadesát hadrů

to pionyr - to je trochu psycho se ptát barmana na cizího pána jen proto, že měl Primky za kilo...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

"Včera večer v baru na Florenci Tycho de Brahe. Hodinu jsem na to čuměl. Chlap vypadal že má v peněžence průvan, oblečení obyč. a na ruce Primky za sto hadrů. Říkám si...možná čorkař, nebo podivín."

Jestli vono to nejni myšlený, že si zašel do baru na pivko Tycho de Brahe.

Odkaz ke komentáři

Ten barman je muj zaměstnanec! "Průvan" v peněžence je fakt blbej slovní obrat, pač už jsem se takhle několikrát splet.

Ty Primky mně tak zaujaly, že jsem ještě v noci začal prohledávat net. Myslel jsem, že to jsou TychoBrahe, páč jsem v jejich nabídce nic podobnýho nenašel.

On měl ale černej a hladkej řemínek. Taky na těch z katalogu je o ručičku víc_to je divný. on měl určitě jen 3. Počíhám na něj a dám vědět.

post-21087-045733800 1326892608.jpg

Odkaz ke komentáři

Alpina Extreme 40 Sailing LE

post-7085-090276200 1326899793.jpg

Zdroj http://www.timetechtalk.com/forum2/23641.html

Zkoušel jsem si je v Koscomu. Vnitřní antireflex, kovový tah, šroubovací korunka, pultovka necelých 28tisíc.

Jen počet kusů LE mě trochu překvapil 8888ks :D

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Tak to bude ono. Nestojí 100 T. ale poze 6251 Kč. Ve skutečnosti vypadaji tak krásně,že jsem z toho nespal. Když jsem je viděl, tak už bych nechtěl jiný. Máte někdo přehled o jejich kvalitě? Je to skutečně šunt z Číny? Uváději u nich CZECH MADE. Jsem z toho už tak zpitomělej, že nevim čemu věřit.

post-21087-026932000 1326913174.png

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...