Potkan Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Kua vystudovanej strojar a mluvi o zeleznych hodinkach a nazyva je perpetuum mobile. Podle zargonu bych rekl, ze mistni nejspis nebude. Prizvuk ma sympatickej, ale dokoukat to bylo docelo peklo. A hledat korekce v cenovym grafu na Chrono24, na to uz musi byt clovek hodne advanced trader. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Tvl fakt ? Kazdej, kdo ma do prdele diru muze v dnesni dobe sirit svoje "moudra" mnohem snaz a rychleji, nez tomu bylo driv. Ale to, ze mam odvahu neco rikat na kameru, jeste neznamena, ze je to ma nejakou "hodnotu" nebo to je snad dokunce i "pravda" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Koukám že to video není tak výborný jak jsem si myslel viz. komentáře zkušených borců na demnou. Ještě se mám co učit to rozhodně, ale zase si říkám že Rlx,AP nebo omega o těch vím úplný a není to ani moje liga tak možná proto pro mě bylo to video parádní. Každopádně radostná reakce toho pána ze cvakání lunety nebo natahování strojku mě pobavila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 před 2 hodinami, honza71 napsal: Tvl fakt ? Kazdej, kdo ma do prdele diru muze v dnesni dobe sirit svoje "moudra" mnohem snaz a rychleji, nez tomu bylo driv. Bohužel, ANO. A již dlouho, jen jsi si toho asi nevšiml Krucinal, když tu čtu ty momenty, tak se na to video asi fakt musím podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Vydržel jsem 20 minut víc to nešlo, sry, ale hrozné kecy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Pánové, co má na ruce kapitán David Hecl? Specifický tvar náramku mi nic neříká... Foto z přebalu knihy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 TH Link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Tak to byl fofr, děkuji za rozšíření obzorů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Včerejší "spy photo" v metru cestou z práce. Mladší muž, dobře oblečený, hodinky tipuju na nějaké Ingersoll. Foceno pětiletým mobilem + moje roztřesený ruce = bídná kvalita, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Dneska v Ostravě německý fanda Rolexu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Viděno na fb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Dneska na IG, byl to rok 1982. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 PP Tiffany unique 5740 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 (upraveno) Aktuálně na NETFLIXu - Don't Look Up. Jonah Hill na ruce Richard Mille k postavě arogantního kokota, kterému jde jen o zisk mi výběr hodinek sedl PS: pokud někdo ví přesný typ, nebo pokud jsem se kardinálně seknul, tak dejte vědět. Upraveno 25. ledna 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 V 14. 1. 2022 v 12:53, Crusty napsal: Dneska na IG, byl to rok 1982. To vzadu vypadá trochu jako 813 Tatra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Tatra to není. Byl to prototyp postavený ze dvou podvozků amerických náklaďáků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 před 46 minutami, DarylVanHorne napsal: Aktuálně na NETFLIXu - Don't Look Up. Jonah Hill na ruce Richard Mille k postavě arogantního kokota, kterému jde jen o zisk mi výběr hodinek sedl PS: pokud někdo ví přesný typ, nebo pokud jsem se kardinálně seknul, tak dejte vědět. Super film BTW RM Skull: https://www.esquire.com/uk/watches/a37525603/jonah-hill-skull-watch-dont-look-now/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 před 25 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Super film BTW RM Skull: https://www.esquire.com/uk/watches/a37525603/jonah-hill-skull-watch-dont-look-now/ Tak jsem se nesekl. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Pěkné.. https://code41watches.com/projects/mecascape/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 asi taky nějakej dobrej pacient .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se