Ohm-Aztec Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 V 11. 4. 2023 v 11:27, kdojinej napsal: Omastku, rozpustile pusobi mozna holka ze čtvrtého patra, kam obcas chodim. Drabek pusobi trochu jinak.. Tyjo, tak já nevím, jak se projevuje ta holka ze čtvrtýho patra, za kterou občas chodíš, ale jestli podobně, jako ta, za kterou občas chodím já, tak přesně tak na mě ten Drábek působí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Včera v Poděbradech jsem málem sejmul Seikama Rolex Deepsea Camerony, zahlédl jsem je jen okamžik, ale je to fakt parádní ingot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Akce týdne! Kdyby někdo chtěl hodinky zn. Panerai zdarma, tak: https://www.garaz.cz/clanek/novinky-akce-tydne-k-brabusu-za-30-milionu-dostanete-zdarma-clun-a-luxusni-hodinky-21010153#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest220_personal_layout_2_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 Na ruce uplne fantasticke Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny357 Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Tohle jsem musel cvaknout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Před hodinou, johny357 napsal: Tohle jsem musel cvaknout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak fanda sa pozná hneď :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 před 16 hodinami, johny357 napsal: Tohle jsem musel cvaknout Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A rolády má nejspíš na pravý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Burlington Arcade, tady toho mají plnou kabelku :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 6. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2023 Korunovace Karla, jeden z církevníků měl na ruce Apple Watch, docela mě to překvapilo. Sjedu pak fotky, třeba tam budou další perly na zápěstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Včera Ostrava Pizza Coloseum v Karolíně, pán v nejlepších letech vedle u stolu na ruce Rolex Bluesy a jeho paní podle jubilee tipuji 31 Datejusty. Na kozu jsem se styděl protože jsem tam byl taky s dcerami a manželkou, ale hodinky mu slušely peckovně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Pak že Rolex nejsou…v každém Lidlu i s náramkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Obchodní centrum Frýda, ve Vodafone má zřejmě vedoucí prodejny, Omega Speedmaster Reduced. Pochvalil jsem mu je a šlo vidět ze se vyzná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Právě koukám na DriveTribe, a moderátor má Tissot PRX. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aris Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Mega “Omegy” v Budapešti. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 Dnes na přestupu na Florenci - Tudory BB Chrono pandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Někdo na Fisaf v Jindřicháči? Hned vedle mě bílý nový Navitimery. Já kšiltovka Sinn a na ruce Glycine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Včera na Spartě jeden fanda Daytony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Konecne na zivo nove bicolor Rolex GMT Master II… a nevypadalo to vubec zle, ale rose gold je rose gold… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se