Kluk jako buk Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Vrátil jsem se včera z cesty po Norsku. Letiště plná toho, co by asi člověk čekal – samé smartwatches, nějaké ty Rolády... Co mě ale překvapilo, kolik jsem viděl PRX. Tohle se Tissotu asi fakt povedlo. Béčka žádné, byl jsem jediný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Dneska ve Zlíně v Zoo Lešná, do vláčku si vedle mě sedl chlápek s modrými SOH na gumě. Pochválil jsem mu je, byli to 44mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Soused nalevo a soused napravo behem letu do Svedska. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlfGS Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Dnešní úlovek na Ruzyni. Starší pán na "terase" vůbec nevím, kam to zařadit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Já bych to zařadil asi do ,,Číny”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Svycarska rodinka na Krete, pani zelene IWC flieger chrono. Hodily se ji k zelenym plavkam 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Skvele, tleskam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Tvl to je fotka jak kdyby byla po smrti, přikrytá uff sem se normálně lekl ale greeny hezký to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna To bylo takovy to lehatko jak stan, kde mas kolem sebe ze 3 stran plachtu. To co vidis je bocni stena a pani jenom vykoukla ruka, kdyz zafoukalo. Nebyla prikryta Ale jo, mas recht. Vypada to trochu jak z pitevny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Dnes jsem potkal jednoho místního člena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Pan Hovorka a muzeum NMNM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna spionaz z VIE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna a z letadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna begydz claim na Rodosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna zlepsuju se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna Polsky par si vyjel na kola. Pan Nautilus Chrono GMT a pani myslim nejake Cartier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna před 3 hodinami, Potkan napsal: Polsky par si vyjel na kola. Pan Nautilus Chrono GMT a pani myslim nejake Cartier Dobrý cibule na vyjížďku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Takový běžný plakáty v metruJinak jsou to tady samy Swatch/Blancpain, občas nějaký PRX, a jedny Bicolory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Dnes na Pryglu.Černozlate s datumem. Tudor ? Fotka mizerná....Měl jsem kšiltovku Chronomag, borec se nechytal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Prave v buse JLC compressory pan ma isto cez 70. Pasuju mu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se