Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, krakra napsal:

Na IT serveru vyšla zajímavost pro ty co používají chytré hodinky, ale chtějí i klasické hodinky.

https://mobilmania.zive.cz/clanky/jak-nosit-apple-watch-a-rolexky-na-jednom-zapesti-specialni-reminek-je-spoji-v-jeden-celek/sc-3-a-1362536/default.aspx

Jak jsem to pochopil, je to pásek (tah), který umožňuje nosit jak ty klasické hodinky, tak i ty chytré.

https://www.smartlet.io/en/product

Připadá mi, že jim nedošlo že i pásek (tah) je součástí hodinkové módy.

image.png.d63d1cdc938f6982dc43e6897f10fb2a.pngimage.png.5e95c399c97dc462b7a54f82441dd372.png

Včera jsem na to koukal, ten tah úplně degraduje ty Rolby, a hlavně AW budou odrbaný o jakoukoliv aktivitu kde leží ruka na ploše, budou jak podložka pod zápěstí.

• Like 1
Odesláno
před 57 minutami, tomasteckavesely napsal:

jak jsi to objevil?

Pres google jsem zadal cislo tahu a vybehlo to v nakupech. Asi ten kauf bude fungovat jak rikas, jisty cas tam meli i moonSwatche.

Odesláno

Dneska nábřeží gurmánů v Hradci Králové a v záplavě smartwatchů a garminů na mě vykouklo vedle u stolku toto. Willardy hezky naživo, takže mobil a pěkně "na Andyho" cvak. Po dlouhé době mám radost z ulovku.... 

20250510_170013.jpg

• Like 2
Odesláno
před 14 hodinami, Leviathann napsal:

Dneska nábřeží gurmánů v Hradci Králové a v záplavě smartwatchů a garminů na mě vykouklo vedle u stolku toto. Willardy hezky naživo, takže mobil a pěkně "na Andyho" cvak. Po dlouhé době mám radost z ulovku.... 

20250510_170013.jpg

Spis to bude slim turtle..

Odesláno

@kdojinej když na to tak koukám, možná asi jo. Nemá to u korunky to vykousnutí pozdra... Ale bylo to docela v rychlosti a já měl takovou radost... 😁 Želvy taky dobrý. Nejdou vidět ručky, ale když jsem na to juknul, přišly mi willardovské, tak jsem nad tím dal neuvažoval a konal. Bych nemohl být James Bond. 

Odesláno

Už se to tu někde řešilo? Koukal jsem, že všichni naši komentátoři letošního MS v hokeji mají na ruce zřejmě keramické Norqain. Nevím, kdo sponzoruje koho, značka šampionát, Koscom přenosy? Možná jsem jen při fandění nedával pozor. 😄

Odesláno
V 13. 5. 2025 v 17:45, Kluk jako buk napsal:

Už se to tu někde řešilo? Koukal jsem, že všichni naši komentátoři letošního MS v hokeji mají na ruce zřejmě keramické Norqain. Nevím, kdo sponzoruje koho, značka šampionát, Koscom přenosy? Možná jsem jen při fandění nedával pozor. 😄

Já jsem si jen všimnul, že mají něco barevnýho co se k saku moc nehodí. Třeba Pospíšil měl něco na světle modrým asi gumovým náramku. Spíš na koupák než k obleku do televize.

• Dát hlas 1
Odesláno
V 5. 5. 2025 v 12:09, nizkotucnytvaroh napsal:

Včera jsem na to koukal, ten tah úplně degraduje ty Rolby, a hlavně AW budou odrbaný o jakoukoliv aktivitu kde leží ruka na ploše, budou jak podložka pod zápěstí.

Hlavně bych tomu nevěřil, povolí japkovoč a ztratíš rolby. To nechceš.

Odesláno
V 25. 5. 2025 v 15:18, Potkan napsal:

Pilotky idealni na zed, kdyz uz zrak neslouzi jako driv.

IMG_1034.jpeg

IMG_1035.jpeg

Ty jo, by mě zajímalo, jestli se to dá tou korunkou natáhnout, když už to má ukazatel rezervy. Protože hrkat jako se Seikama bych s tím nechtěl. 🤔😁

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...