nizkotucnytvaroh Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května před 2 hodinami, krakra napsal: Na IT serveru vyšla zajímavost pro ty co používají chytré hodinky, ale chtějí i klasické hodinky. https://mobilmania.zive.cz/clanky/jak-nosit-apple-watch-a-rolexky-na-jednom-zapesti-specialni-reminek-je-spoji-v-jeden-celek/sc-3-a-1362536/default.aspx Jak jsem to pochopil, je to pásek (tah), který umožňuje nosit jak ty klasické hodinky, tak i ty chytré. https://www.smartlet.io/en/product Připadá mi, že jim nedošlo že i pásek (tah) je součástí hodinkové módy. Včera jsem na to koukal, ten tah úplně degraduje ty Rolby, a hlavně AW budou odrbaný o jakoukoliv aktivitu kde leží ruka na ploše, budou jak podložka pod zápěstí. 1
tomasteckavesely Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května V 22. 4. 2025 v 15:59, bandicoot napsal: @tomasteckavesely nechci ti spamovat kupní vlákno - v Kaufu si můžeš koupit celej náramek Nový náramek Rolex Submariner Oyster 93150 | Kaufland.cz Slusna prace, jak jsi to objevil? Kaufland tend funguje jako polsky allegro?
bandicoot Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 57 minutami, tomasteckavesely napsal: jak jsi to objevil? Pres google jsem zadal cislo tahu a vybehlo to v nakupech. Asi ten kauf bude fungovat jak rikas, jisty cas tam meli i moonSwatche.
Leviathann Odesláno 10. května Nahlásit Odesláno 10. května Dneska nábřeží gurmánů v Hradci Králové a v záplavě smartwatchů a garminů na mě vykouklo vedle u stolku toto. Willardy hezky naživo, takže mobil a pěkně "na Andyho" cvak. Po dlouhé době mám radost z ulovku.... 2
kdojinej Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května před 14 hodinami, Leviathann napsal: Dneska nábřeží gurmánů v Hradci Králové a v záplavě smartwatchů a garminů na mě vykouklo vedle u stolku toto. Willardy hezky naživo, takže mobil a pěkně "na Andyho" cvak. Po dlouhé době mám radost z ulovku.... Spis to bude slim turtle..
Leviathann Odesláno 11. května Nahlásit Odesláno 11. května @kdojinej když na to tak koukám, možná asi jo. Nemá to u korunky to vykousnutí pozdra... Ale bylo to docela v rychlosti a já měl takovou radost... Želvy taky dobrý. Nejdou vidět ručky, ale když jsem na to juknul, přišly mi willardovské, tak jsem nad tím dal neuvažoval a konal. Bych nemohl být James Bond.
Kluk jako buk Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Už se to tu někde řešilo? Koukal jsem, že všichni naši komentátoři letošního MS v hokeji mají na ruce zřejmě keramické Norqain. Nevím, kdo sponzoruje koho, značka šampionát, Koscom přenosy? Možná jsem jen při fandění nedával pozor.
AndyAaron Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května V pauze jela reklama na Koscom. Tak tipuju odtud vitr vane. 1
Vasil Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května V 13. 5. 2025 v 17:45, Kluk jako buk napsal: Už se to tu někde řešilo? Koukal jsem, že všichni naši komentátoři letošního MS v hokeji mají na ruce zřejmě keramické Norqain. Nevím, kdo sponzoruje koho, značka šampionát, Koscom přenosy? Možná jsem jen při fandění nedával pozor. Já jsem si jen všimnul, že mají něco barevnýho co se k saku moc nehodí. Třeba Pospíšil měl něco na světle modrým asi gumovým náramku. Spíš na koupák než k obleku do televize. 1
bandicoot Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května V 13. 5. 2025 v 17:45, Kluk jako buk napsal: na ruce zřejmě keramické Norqain Spis to bude Norteq.
Potkan Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Pilotky idealni na zed, kdyz uz zrak neslouzi jako driv. 2 1
Steev Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Letiště Zvartnots a Omegy. Po Jerevanu mnoho Rolexek a dalších, ale zda byly pravé?
Jiří Sedlák Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května V 5. 5. 2025 v 12:09, nizkotucnytvaroh napsal: Včera jsem na to koukal, ten tah úplně degraduje ty Rolby, a hlavně AW budou odrbaný o jakoukoliv aktivitu kde leží ruka na ploše, budou jak podložka pod zápěstí. Hlavně bych tomu nevěřil, povolí japkovoč a ztratíš rolby. To nechceš.
Jiří Sedlák Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května V 25. 5. 2025 v 15:18, Potkan napsal: Pilotky idealni na zed, kdyz uz zrak neslouzi jako driv. Ty jo, by mě zajímalo, jestli se to dá tou korunkou natáhnout, když už to má ukazatel rezervy. Protože hrkat jako se Seikama bych s tím nechtěl. 1
AndyAaron Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Dnes na obede borec u vedlejsiho stolu zelvy se zelenomodrou lunetou. 1
Powerslave Odesláno středa v 05:19 Nahlásit Odesláno středa v 05:19 "Podnikatel" z Brna. a asi Daytona 116506 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-chtel-milion-kazdeho-ctvrt-roku-popsal-podnikatel-jak-platil-za-ochranu-278256
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se