kuncák7 Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Dnes, řidič busu linka 106, na ruce IWC big piloty, ospalost mě přešla a jen je hltal očima. Asi jse vypdal jak uchyl, ale to neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Dnes, řidič busu linka 106, na ruce IWC big piloty, ospalost mě přešla a jen je hltal očima. Asi jse vypdal jak uchyl, ale to neva. Tak to bych chtěl vidět. BPčka jsou ideální hodinky pro šoféry MHD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Dneska brzo ráno na Brumlovce jsem viděl zaparkovaný malý, neevropský auto se samolepkou Chronomagu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Dneska brzo ráno na Brumlovce jsem viděl zaparkovaný malý, neevropský auto se samolepkou Chronomagu . Dnes pozdě ráno jsem tam byl taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Dnes pozdě ráno jsem tam byl taky Hehe, tohle bylo v 7:03. Zase tak brzo to neni, to je fakt . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Tak to bych chtěl vidět. BPčka jsou ideální hodinky pro šoféry MHD Proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Proč ne? Bo to musel být někdo místní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Sousedka v domě Oyster Perpetual Datejust II... Půl hodiny jsme kecali a všiml jsem si, že si furt upravuje výstřih, tak jsem jí řekl, že nemusí, že jí čumím jak úchyl na hodinky.... Kadopádně říkala, že jsem byl první kdo to poznal a že je to dárek, sama by to prý nekoupila... Fakt super hodinky pro ženskou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2012 Dnes na obědě NC Eden v pizzerii, pán se SuperAvengerama. Fakt kus železa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Před chvílí v OC Nový Smíchov dole v kavárně Paneraie na gumě, bližší model jsem neidentifikoval, pán seděl daleko:) Někdo odsud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Dneska plodnej den... V MacDonaldu někdo s Omega AT XXL, pak v metru X Windy a na fotbale Béčka tušim avengers... Kde na to ty lidi berou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Dnes 8:00 Brno M-Palác Moonwatch, borec ca. 40let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Včera Eurovea v Blavě, záplava steroid borečků a někteří měli i slušné stroje (AP RO fullgold se mi líbily nejvíc, pak nějaké Suby, jedny tuším JLC Master) M.j. velmi sympatická promenáda, skvělá káva v Cafe del central nebo jak a celkově imho vydařené NC, co na to místní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Že jsou poláci takoví evropští čínani, kteří vydělají na všem, pančují, přimíchávají a tak víme všici, ale že si bez pardonu "vypůjčí" jméno firmy? Svět se v kravskou p...l obrací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Dnes v zrkadle Damasko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Včera Eurovea v Blavě, záplava steroid borečků a někteří měli i slušné stroje (AP RO fullgold se mi líbily nejvíc, pak nějaké Suby, jedny tuším JLC Master) M.j. velmi sympatická promenáda, skvělá káva v Cafe del central nebo jak a celkově imho vydařené NC, co na to místní?No jo, nase socky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Že jsou poláci takoví evropští čínani, kteří vydělají na všem, pančují, přimíchávají a tak víme všici, ale že si bez pardonu "vypůjčí" jméno firmy? Svět se v kravskou p...l obrací... hele a neni to ta zasilka pro Sibiře do Brna, jak na ní čeká??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 hele a neni to ta zasilka pro Sibiře do Brna, jak na ní čeká??? no čoveče, bylo to kousek za Brnem směrem na Ostravu, takže ti už jeli od Sibiře s přebytkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Ajo vlastně, von říkal ze par kusu pustí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Von prej potřeboval vyzkoušet velkou rozbrusku a nějaké nové nářadí. Tak si objednal pár fejků. A pak ten náklaďák plynule pokračoval na sever na ostravskokarvinskoporubovskohavířovsko-cieszynskej sraz chacharů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se