Přejít na obsah

Co jste kde viděli

safi

Doporučené příspěvky

Sousedka v domě Oyster Perpetual Datejust II... Půl hodiny jsme kecali a všiml jsem si, že si furt upravuje výstřih, tak jsem jí řekl, že nemusí, že jí čumím jak úchyl na hodinky.... Kadopádně říkala, že jsem byl první kdo to poznal a že je to dárek, sama by to prý nekoupila... Fakt super hodinky pro ženskou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera Eurovea v Blavě, záplava steroid borečků a někteří měli i slušné stroje (AP RO fullgold se mi líbily nejvíc, pak nějaké Suby, jedny tuším JLC Master)

M.j. velmi sympatická promenáda, skvělá káva v Cafe del central nebo jak a celkově imho vydařené NC, co na to místní?

Odkaz ke komentáři

Včera Eurovea v Blavě, záplava steroid borečků a někteří měli i slušné stroje (AP RO fullgold se mi líbily nejvíc, pak nějaké Suby, jedny tuším JLC Master)

M.j. velmi sympatická promenáda, skvělá káva v Cafe del central nebo jak a celkově imho vydařené NC, co na to místní?

No jo, nase socky... :D

Odkaz ke komentáři

Že jsou poláci takoví evropští čínani, kteří vydělají na všem, pančují, přimíchávají a tak víme všici, ale že si bez pardonu "vypůjčí" jméno firmy?

Svět se v kravskou p...l obrací... :sick01:

post-3584-040740200 1344621959.jpg

hele a neni to ta zasilka pro Sibiře do Brna, jak na ní čeká??? smile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Von prej potřeboval vyzkoušet velkou rozbrusku a nějaké nové nářadí. Tak si objednal pár fejků. A pak ten náklaďák plynule pokračoval na sever na ostravskokarvinskoporubovskohavířovsko-cieszynskej sraz chacharů. :P

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...