Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi, možno trochu mimo misu, ale klobúk dole pred Vami!:notworthy:

Kým som toto fórum nepoznal, myslel som si, že sa v hodinkách vyznám...

...ó ako som sa mýlil!

Ale že Vy dokážete tak rýchlo a presne určiť nielen výrobcu, ale aj model, fak rešpekt!

Dúfam, že raz dosiahnem Vašu úroveň...

Odesláno

Dneska cestou na Florence týpek v buse Junghans Meister Chronometer...na tahu...krásné, dokonalé oblekovky...ale zřejmě to nebyl nikdo zdejší, protože mu šly o 5 dní a 12 minut pozadu...nebo cestoval v čase...

1882711gross.jpg?v=0

Odesláno (upraveno)

...bylo to v "emhádéčku"...ten bus má interval kolem deseti minut, takže to u něj nemohlo vzbudit podezření...

btw...jel jsem na schůzku, na které měl dotyčný na ruce CVSTOS twin time...ale jestli byly levý nebo pravý si netroufám posoudit...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

taky respekt, ja uz se dva tydny snazim zamerit Omegy, co dostal od manzelky k Vanocum kolega a porad se mi nedari model identifikovat. :(

Asi mu je budu muset natvrdo servat z ruky!

Odesláno
  V 16. 1. 2013 v 8:58, uff napsal:

taky respekt, ja uz se dva tydny snazim zamerit Omegy, co dostal od manzelky k Vanocum kolega a porad se mi nedari model identifikovat. :(

Asi mu je budu muset natvrdo servat z ruky!

...jj, znám ten pocit...já takhle šilhal kolegovi na ruku a asi po týdnu identifikoval TH Grand Carrera...no a na jedné akci sem mu je pochválil, tak sme si na chvilku dokonce prohodili hodinky...nutno dodat, že na té akci bylo ještě několik Brajtlí a nějaké Omegy, ale ty už jsem se svou úchylkou neobtěžoval :D

Odesláno (upraveno)

Teď na obědě parta chronomagorů v Potrefený huse na Andělu, keramický Panerai, nějaký bicolor Brajtle a pár dalších... To už je moc na náhodu, kdo to byl?:)

Upraveno uživatelem DaLo
Odesláno

Dnes na jednání - Omega Seamater Planet Ocean Chrono na tahu. Hodinky pěkný, ale k formálnímu oblečení to vypadlo divně, pod manžetu to se fakt nevešly.

Odesláno

seh1: Super, a ošahal sis je pořádně? Tydle bych si taky rád pořídil, akorát že jako jediný hodinky asi úplně praktický nejsou a na víc nemám prachy:)

Odesláno
  V 29. 1. 2013 v 21:10, Micey napsal:

seh1: Super, a ošahal sis je pořádně? Tydle bych si taky rád pořídil, akorát že jako jediný hodinky asi úplně praktický nejsou a na víc nemám prachy:)

osahal a i namočil :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...