seh1 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 V 29. 1. 2013 v 21:15, Micey napsal: Teď jsem zmatenej, namočil? Jakže to funguje, dejchnout na to, nebo na to plácnout prst? Za jak dlouho se to rozjasní? no to sklíčko je jakoby poškrábané, nevím jak to napsat, takže je takové mléčné a když se navlhčí, tak je teprve skrz to vidět, ale schne to hodně rychle....
Micey Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 No vida, takže olizovat. Minimálně za střízliva..
seh1 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2013 V 29. 1. 2013 v 21:21, Micey napsal: No vida, takže olizovat. Minimálně za střízliva.. haha
villain83 Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 nedavno jsem porve videl Prim Caerus nazivo,mel jsem je i v ruce,priznam se,ze jsem o nich vubec nevedel,jsou to fakt zajimavy a pekne zpracovany hodinky.
skalis Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 V 5. 2. 2013 v 11:55, villain83 napsal: nedavno jsem porve videl Prim Caerus nazivo,mel jsem je i v ruce,priznam se,ze jsem o nich vubec nevedel,jsou to fakt zajimavy a pekne zpracovany hodinky.Kde jsi na ne narazil? U nekoho na ruce nebo v Panske pasazi?
Kaja Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Dneska kolem 14:00 v kauflandu na Jarově, pán s dětmi, vyhrnutým rukávem a IWC Aquatimer 2000 na tahu.
hulk Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 v pátek 08.02.2013 v cca 22-01 ve Sky baru v Hiltonu - 1x zlatý Hublot, 1x Audemars Piquet RO (ocel), 1x Panerai
kuncák7 Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Odesláno 14. února 2013 Dnes, znovu prodejna Planeo v OC Eden- slevy na hodinky 30- 50 % ( zn. Sector, Doxa,Atlantic, Elysse, Lennox ).
Slim_brno Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Odesláno 15. února 2013 V 5. 2. 2013 v 18:41, skalis napsal: Kde jsi na ne narazil? U nekoho na ruce nebo v Panske pasazi?V Panské pasáži jsem na ně taky koukal. Obzvlášť ty damaškový jsou krásný. Ale na ruce jsem je nikdy na nikom neviděl. Těch se asi v populaci moc nevyskytuje :-)
cooper2005 Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Odesláno 16. února 2013 Byl jsem se podívat ve Vodičkově ulici v Praze v Outletu. Bohužel mi nebylo dovoleno si nic opsat ani vyfotit, že prý to majitel zakázal a mají tam kamery, takže si nejsem jistý přesně typy. Mají to tam hodně probrané, téměř nic k nabídce. Jen několik různobarevných modelů Tissot / zřejmě kolekce T-TOUCH Trekking / zlevněné z 21 tisíc na 4 tisíce. A potom asi dvoje Hamilton zlevněné z 36 tisíc na 5 tisíc - označení bylo H77 plus další číslelné označení, byl to quartz a byly velmi podobné modelu H77626153.Bohužel si opravdu nepamatuji přesný typ. U většiny hodinek byly již vybité baterie.
SCIFI Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 v pátek na večeři s přáteli kamarád kterýho vidím jen párkrát do roka a nevěděl jsem že je chronomagor měl lange sohne gmt v růžovém zlatě. vydržel jsem se na ně koukat fakt dlouho. tak mu říkám že už asi nebude mít kam moc stoupat a jen se usmál a že uvidím až přijedu co má doma. tak jsem zvědavej. určitě nafotím. zatím fotka z webu
villain83 Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Odesláno 17. února 2013 V 5. 2. 2013 v 18:41, skalis napsal: Kde jsi na ne narazil? U nekoho na ruce nebo v Panske pasazi? promiň,že odepisuju až tak pozdě...narazil jsem na ně u jednoho pána,co k nám chodí na kafe,je to takovej šedesátník,pětašedesátník,ale je to sekáč,pěkný hadry,moderní brejle..takovej rakouskej důchodce:-)Já mu je očumoval dost dlouho a furt jsem si říkal,co to asi tak může bejt...no,on mi je ochotně podal a já jen čuměl,vůbec jsem o nich nevěděl,fakt jsou hezký,docela mě překvapily rozměry,nevím přesně,ale fakt působí poměrně mohutně,žádný mrňata...
Lamiczka Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Odesláno 18. února 2013 Dnes u jednoho obchodního partnera s největší pravděpodobností HublotTipoval bych to na Hublot King Power Foudroyante Split-Second Chronograph nebo něco velice podobnýho
Chorche Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 Včera zákazník, generální ředitel jedné významné přepravní společnosti, Zenith El Primero, chrona, nejspíš Striking 10th. Moc pěkný.
organic Odesláno 19. února 2013 Nahlásit Odesláno 19. února 2013 V autobuse z letadla vedle me stal gentleman, asiat, s pěknou kočkou, taky odtamtud, a na zápěstí Patek Aquanaut na kaučuku. Nevěděl jsem, co mu zavidim víc.
kloubik Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 to je náhoda, já je dával na předchozí stránce, a přesně jak píšeš...asiat, sebou nádhernou roštěnku a k tomu čekal na umytí S63 AMG. Taky jsem nevěděl co mu závidět dřív
Stuclik Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Byl jsem na jednání v Paříži, u jednoho výrobce leteckých motorů.Obchodní ředitel měl Steinhart B-uhr II v chronu, já ty samé v nechronu. Celkem haluz. I výrobní číslo pouzdra bylo dost blízko. Nebylo ale moc času, tak jsem na to nezavedl řeč. I když podle toho, že těm mým nevěnoval skoro vůbec pozornost, bych řekl, že nebyl postižený...
organic Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 Dneska kolem půl jedenácté dopoledne jsem prolétal OC Flora do garáží a koutkem pravého oka jsem zachytil na zápěstí jednoho pána sedícího na kafíčku v PAUL hodinky slovutné značky Jaquet Droz. Někdo zdejší?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se