Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sorrac. Mysleno bylo PO samozrejme. PO mam, tak nevim proc jsem to vykakal :-)))

V 29. 3. 2013 v 11:49, Ondoni napsal:

Kolega asi myslel PO...jestli to byly opravdu speedy, tak  :suicide_anim:

Odesláno

Minuly tyden v autoservisu v Jihlave, kam uz leta jezdim, cerny bondovky na tahu. Pánovi, ktery je majitel, jsem je pochvalil, chtel jsem navazat, ze mam speedmastery, ale nejak to nechapal ... Evidentne zadny chronomagor, hodinky mel pomerne poskrabany a asi jen jako pracovni nastroj. Skoda, mel jsem chut ho poprosit, ze bych si je vyzkousel :)

Odesláno

pan na recepci v jedne kancelarke budove na P2 - Railmastery XXL, hneda kuze.

Fakt pekne hodinky, na jeho mohutne ruce vypadali dobre.

Odesláno

V patek na veceri mela nase servirka na ruce tyhle damske Aquanauty. Neslo o zadny nobl podnik, po kratsi debate jsme se s kamaradem shodli, ze to budou fejky, ale tezko rict. Treba ji krivdime, mozna se dobre provdala nebo to byla dcera majitele, ktery si potrpi na hodinky.

14100_MAIN_4819.jpg

Odesláno (upraveno)

v HP kantíne na BBC (brumlovka business centre), nenápadná mladá pani obedovala s kolegom a na ruke krásne speedmastre na koži. Musel som svojím poškulovaním budiť u mademoiselle minimálne  podozrenie. Musím ale povedať, že za 2 roky je to prvý (!!) znak haute horlogerie čo som mal možnosť si na BBC všimnúť. 

Upraveno uživatelem schrapnel
Odesláno

Dnes byl výživný den - na jedné obchodní schůzce paní v nejlepších letech a na ruce dámská béčka na tahu - moc jí to seklo. A na druhé chlápek s PO big size s oranžovou lunetou. Ta byla mimochodem poměrně vybledlá, až koketuju s mišlenkou, že to byly fejky.

Odesláno
  V 11. 4. 2013 v 16:02, hulk napsal:

A kde? To jako někdo měl na ruce?

S tou cenou jakou to stojí pouze na webu...

Odesláno

Někdy až těžko uvěřit těm historkám.. např. pinglice s patekama. Napadá mě, jestli chronomagoři nemají sklon vidět předměr svého zájmu i tam kde není.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...