Jakubisko Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Jak mnozi vite, na poslednim srazu popustil uzdu svym predstavam a splnil si velky sen. Jsou to moje prvni Rolexy a ve svem veku jsem na to nalezite hrdy. Nebudu zabihat do detailu, kterymi oplyva romuladova recenze zde na foru. Proto je tohle ciste "chlubici" vlakno Hodinky jsou z roku 1991, takze uz nekolik premieru pamatuji. Nicmene jsou po letosnim kompletnim servisu v Carollinu a behaji proto jako nove. Presnost +2s za 3 dny to potvrzuje. Velmi prijemne se nosi - nejsou tak tezke jako moje Breitling Colt, a tak neni zapesti po celem dnu unavene. Prace s korunkou je vyborna, nic se nevikla, neskripe, proste parada. To same plati i o ciferniku - ten nema sice zadne extra gravirovani, ale citelnost je bombasticka! Dnes jsem take pouzil prvne GMT rucicku v praxi. A to v okamziku, kdy jsem se probudil po delsim odpolednim power napu a nevedel jsem, ktera bije Tady je par dnesnich rychlych vycvaku. Zitra nebo pozitri jeste pridam foto na ruce.
safi Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Gratulace! Kdo říká, že je nutné být pupkatý děda, aby jsi mohl nosit Rolex Už delší dobu koketuju s myšlenkou si pořídit nějaké vintážní Oystry dřív, než mi bude 28. Mám zase o čem přemýšlet.
Mav Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Gratulace ke splněnému snu, ať ti slouží k radosti
gougy Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Odesláno 7. září 2009 Gratulace!! No a ta modrá čelenka Ti sekne
bandicoot Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Kubo dost dobrý. Tyhle nebo starší submarinery jsou můj sen pro casual dny. Jsou krásný, skvěle ti seděj a je dobře, že jsi do nich šel. Dneska v příloze HN Boutique je jednostránkový článeček o Rolexu.
Dantechno Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 I kdyz tyhle nejsou zrovna muj tip maji neco do sebe. Gratulace ke splnenemu snu
kulix Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Vzajemna gratulace k peknemu kousku.. Fotky super.. GMT kalibr nejlepsi,ze?
cigi Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 (upraveno) Stojí ti to za ty omrzliny pod modrou čelenkou, Kubo ? Gratuluju! Chronomagig nezná překážek v cestě za tikáním !! Upraveno 8. září 2009 uživatelem cigi
vojt Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Moc gratuluju! Uvidíš, že tyhle hodinky u Tebe zůstanou. Napadá mě to, co říká Keith Richards o kytarách Fender: "Pánové, tohle nejsou žádný hračky. To jsou vopravdický bouchačky!" A z moto výletu zdraví menší brácha - můj Explorerek:)
mira1.1 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Co k tomu říct, je to paráda. Rolexy se mi v poslední době líbí čím dál víc. Nevím, jak dlouho ještě dokážu odolávat...
honza71 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Gratulace ke splněnému snu ! Jsou krásné a první fotka taky.
foxik28 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Gratulace ke splněnému snu ! Jsou krásné a první fotka taky. krásný gratuluji!!
M916 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 (upraveno) až mě potáhne na třčicítku, také začnu o nich přemýšlet jenom nechápu, jak to, že tě tehdy už u Rolexu znali, že vyrobili hodinky přesně Tobě na míru! Gratuluji a Tvůj šťastný výraz na srazu hovořil za své. A oprávněně... Upraveno 8. září 2009 uživatelem M916
Gilius Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Já ten šťastnej výraz neviděl Já viděl Jakuba jen napnutého,natěšeného.......páč jsem odjel brzo.
M916 Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Já ten šťastnej výraz neviděl Já viděl Jakuba jen napnutého,natěšeného.......páč jsem odjel brzo. O hóóódně´s přišel
Jakubisko Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Dekuji vsem za gratulace. Az teprve ted zjistuji, kolik je tu vlastne Rolexkaru! Takze jeste jednou diky! Foto jsem dnes nestihl, tak pridam alespon jedno stazene. Je i docela tematicke, protoze ted se v bazaru schyluje k dalsi velke akvizici... vic spiderere?
Jakubisko Odesláno 9. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2009 Slibene live photo... Dnes jsem si objednal na zkousku cerny a bond NATO strap, tak uvidime, jak to bude vypadat na nem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se