Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak mnozi vite, na poslednim srazu popustil uzdu svym predstavam a splnil si velky sen. Jsou to moje prvni Rolexy a ve svem veku jsem na to nalezite hrdy. Nebudu zabihat do detailu, kterymi oplyva romuladova recenze zde na foru. Proto je tohle ciste "chlubici" vlakno :)

Hodinky jsou z roku 1991, takze uz nekolik premieru pamatuji. Nicmene jsou po letosnim kompletnim servisu v Carollinu a behaji proto jako nove. Presnost +2s za 3 dny to potvrzuje. Velmi prijemne se nosi - nejsou tak tezke jako moje Breitling Colt, a tak neni zapesti po celem dnu unavene. Prace s korunkou je vyborna, nic se nevikla, neskripe, proste parada. To same plati i o ciferniku - ten nema sice zadne extra gravirovani, ale citelnost je bombasticka! Dnes jsem take pouzil prvne GMT rucicku v praxi. A to v okamziku, kdy jsem se probudil po delsim odpolednim power napu a nevedel jsem, ktera bije :D

Tady je par dnesnich rychlych vycvaku. Zitra nebo pozitri jeste pridam foto na ruce.

post-922-1252356697.jpg

post-922-1252356727.jpg

post-922-1252356720.jpg

post-922-1252356734.jpg

post-922-1252356742.jpg

post-922-1252356748.jpg

post-922-1252356757.jpg

post-922-1252356763.jpg

• Odpovědi 86
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratulace! Kdo říká, že je nutné být pupkatý děda, aby jsi mohl nosit Rolex :wheelchair: :wheelchair: :wheelchair: Už delší dobu koketuju s myšlenkou si pořídit nějaké vintážní Oystry dřív, než mi bude 28. Mám zase o čem přemýšlet. :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim:

Odesláno

Kubo dost dobrý. Tyhle nebo starší submarinery jsou můj sen pro casual dny.

Jsou krásný, skvěle ti seděj a je dobře, že jsi do nich šel.

Dneska v příloze HN Boutique je jednostránkový článeček o Rolexu.

Odesláno (upraveno)

Stojí ti to za ty omrzliny pod modrou čelenkou, Kubo ? :D Gratuluju! Chronomagig nezná překážek v cestě za tikáním !!

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Moc gratuluju! Uvidíš, že tyhle hodinky u Tebe zůstanou. Napadá mě to, co říká Keith Richards o kytarách Fender:

"Pánové, tohle nejsou žádný hračky. To jsou vopravdický bouchačky!" :)

A z moto výletu zdraví menší brácha - můj Explorerek:)

post-61-1252398828.jpg

post-61-1252398839.jpg

Odesláno (upraveno)
:smile_anim: až mě potáhne na třčicítku, také začnu o nich přemýšlet ;) jenom nechápu, jak to, že tě tehdy už u Rolexu znali, že vyrobili hodinky přesně Tobě na míru! Gratuluji a Tvůj šťastný výraz na srazu hovořil za své. A oprávněně... :speak_cool: Upraveno uživatelem M916
Odesláno

Dekuji vsem za gratulace. Az teprve ted zjistuji, kolik je tu vlastne Rolexkaru! Takze jeste jednou diky! Foto jsem dnes nestihl, tak pridam alespon jedno stazene. Je i docela tematicke, protoze ted se v bazaru schyluje k dalsi velke akvizici... vic spiderere? :)

post-922-1252441259.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...