Přejít na obsah

Ebay

nas76

Doporučené příspěvky

Ještě mám jeden dotaz. Když mi prodejce vrátil peníze a na paypal dorazily 28. prosince odkud automaticky putovaly na můj účet, kdy se mi tam objeví? nemáte s tím někdo zkušenosti? zatím pořád nic.

U mě byli na účtu za 5 pracovních dní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě to bylo automaticky vráceno na kartu ze které jsem transakci platil. Prodejce vracel za zaplacené zboží, které měl bohužel v době mé objednávky už vyprodané, toto proběhlo ještě v den mé objednávky. Na účtu ke kterému karta náležela se peníze objevili za výše uvedených 5 pracovních dní.

Popravdě nevím přesně jestli tohle mám u Paypal takhle nastavené někde v účtu, ale nic jsem dělat nemusel.

Upraveno uživatelem maccin
Odkaz ke komentáři

• po měsících...
Návštěvník Kamil

Prodával jsem na Ebay hodinky, třeba někoho bude zajímat historie přihazování. Docela jsem byl překvapen složením a počtem zemí.

Byla to opravdu mezinárodní aukce.:)

post-147-087069600 1344810865.jpg

Odkaz ke komentáři

Prodával jsem na Ebay hodinky, třeba někoho bude zajímat historie přihazování. Docela jsem byl překvapen složením a počtem zemí.

Byla to opravdu mezinárodní aukce.:)

zadna Nigerie? no to se divim :-))

Good day, Sir. My name is Charles Ojoje. I am from Lagos, Nigeria. I will pay you immediately 50% more if you ship the item to me. Please send DHL tracking number and I will post money via western union when I receive the tracking number.

Have a good day.

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Ja jsem jednou posilal hodinky na Filipiny. Cestovaly tam EMSkou 5 tydnu :suicide_anim: . Vitez aukce z UK je terno. Muzes tam relativne bezpecne poslat cokoli doporucene a za 3-5 dni je vec na miste.

Taky nerad posilam do Italie. To je tak trochu postovni cerna dira, podle zkusenosti nekterych prodejcu. Ale ja mel zatim stesti. Na ebayi jsem 9 let a zatim vse OK. Nikdy se mi nic neztratilo.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník Kamil

Už se ptá Qwuiddo (kurňa, kdo má ten nick opisovat :)) na hlavní stránce a já to taky nevím:

Ahoj, reknete mi prosim proc mi nejdou na eBay.com vyhledavat hodinky? Uz jsem to tady nekde cetl, ale nemuzu to najit. Diky

Nevíte někdo?

Abych to upřesnil. Když dám na ebay.com vyhledávání (a nemusí to být jen hodinky), zobrazí mi to jen mizivé procento hodinek. Když dám všechny v jakémkoliv způsobu řazení, zobrazí se normálně všechny. Na ebay.co.uk nebo ebay.de vše funguje bez problémů, dělá to jen ebay.com. Nemohu najít důvod a začalo to po změně vzhledu stránek někdy před měsícem.

Odkaz ke komentáři

Už se ptá Qwuiddo (kurňa, kdo má ten nick opisovat :)) na hlavní stránce a já to taky nevím:

Ahoj, reknete mi prosim proc mi nejdou na eBay.com vyhledavat hodinky? Uz jsem to tady nekde cetl, ale nemuzu to najit. Diky

Nevíte někdo?

Abych to upřesnil. Když dám na ebay.com vyhledávání (a nemusí to být jen hodinky), zobrazí mi to jen mizivé procento hodinek. Když dám všechny v jakémkoliv způsobu řazení, zobrazí se normálně všechny. Na ebay.co.uk nebo ebay.de vše funguje bez problémů, dělá to jen ebay.com. Nemohu najít důvod a začalo to po změně vzhledu stránek někdy před měsícem.

a zkoušel jsi jiný prohlížeč? já měl ten problém taky - cca před rokem na UK ebayi, nakonec pomohlo nainstalovat firefox a anglický ebay prohlížet v něm. později to už zase začalo fungovat normalně i v chrome nebo exploreru.

Odkaz ke komentáři

Nevíte někdo?

Je to, Kamile, prohližečem. Koukal jsem takhle na Seiko 6309 na notebooku u ženský a vyjely mi asi dvoje, koukal jsem u sebe a vyjelo mi několik stránek - proč to tak je, nevím. Zkus to a uvidíš.

Odkaz ke komentáři

Je to, Kamile, prohližečem. Koukal jsem takhle na Seiko 6309 na notebooku u ženský a vyjely mi asi dvoje, koukal jsem u sebe a vyjelo mi několik stránek - proč to tak je, nevím. Zkus to a uvidíš.

Ja to zkousel na MPB v Safari a Opere a výsledek skoro nic nenaslo, zkousel jsem to na PC v Exploreru vysledek stejny.

Testnul jsem to v aplikaci ebay v Ipadu a ten vyhledal vse v pohode.

Odkaz ke komentáři

Já teda nevím, ale u mě to vypadá jakoby hárdwérová záležitost. Na svým počítači nemám problém, třeba při zadání Breitling mi vyjede přez 4k aukcí, když zadám to stejný u manželky na noutbůku, vyjede 43 aukcí a vlastně ani jedny hodinky, jen bůklety, krabice, kšiltovky atd...Oboje nejauktuálnější Explorer, Firefox, Opera i Chromej, všude stejne výsledek...Nemůže to spíš dělat nějakej doplněk, kterej používají všechny prohlížeče, třeba Java nebo tak něco?? Nevím, nevyznám se, ikdyž tu javu mám na obou zařízeních taky stejnou...Co na to IT Crowd??

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...