maccin Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Ještě mám jeden dotaz. Když mi prodejce vrátil peníze a na paypal dorazily 28. prosince odkud automaticky putovaly na můj účet, kdy se mi tam objeví? nemáte s tím někdo zkušenosti? zatím pořád nic. U mě byli na účtu za 5 pracovních dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Opravdu automaticky odejdou peníze na vybraný účet? Já to dělám ručně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maccin Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 (upraveno) Mě to bylo automaticky vráceno na kartu ze které jsem transakci platil. Prodejce vracel za zaplacené zboží, které měl bohužel v době mé objednávky už vyprodané, toto proběhlo ještě v den mé objednávky. Na účtu ke kterému karta náležela se peníze objevili za výše uvedených 5 pracovních dní. Popravdě nevím přesně jestli tohle mám u Paypal takhle nastavené někde v účtu, ale nic jsem dělat nemusel. Upraveno 5. ledna 2012 uživatelem maccin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2012 Mě se vrátili automaticky a prakticky ihned potom co se objevili na paypal účtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2012 Prodával jsem na Ebay hodinky, třeba někoho bude zajímat historie přihazování. Docela jsem byl překvapen složením a počtem zemí.Byla to opravdu mezinárodní aukce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 (upraveno) Prodával jsem na Ebay hodinky, třeba někoho bude zajímat historie přihazování. Docela jsem byl překvapen složením a počtem zemí.Byla to opravdu mezinárodní aukce. zadna Nigerie? no to se divim :-)) Good day, Sir. My name is Charles Ojoje. I am from Lagos, Nigeria. I will pay you immediately 50% more if you ship the item to me. Please send DHL tracking number and I will post money via western union when I receive the tracking number. Have a good day. Upraveno 13. srpna 2012 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Ja jsem jednou posilal hodinky na Filipiny. Cestovaly tam EMSkou 5 tydnu . Vitez aukce z UK je terno. Muzes tam relativne bezpecne poslat cokoli doporucene a za 3-5 dni je vec na miste.Taky nerad posilam do Italie. To je tak trochu postovni cerna dira, podle zkusenosti nekterych prodejcu. Ale ja mel zatim stesti. Na ebayi jsem 9 let a zatim vse OK. Nikdy se mi nic neztratilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Už se ptá Qwuiddo (kurňa, kdo má ten nick opisovat ) na hlavní stránce a já to taky nevím: Ahoj, reknete mi prosim proc mi nejdou na eBay.com vyhledavat hodinky? Uz jsem to tady nekde cetl, ale nemuzu to najit. Diky Nevíte někdo?Abych to upřesnil. Když dám na ebay.com vyhledávání (a nemusí to být jen hodinky), zobrazí mi to jen mizivé procento hodinek. Když dám všechny v jakémkoliv způsobu řazení, zobrazí se normálně všechny. Na ebay.co.uk nebo ebay.de vše funguje bez problémů, dělá to jen ebay.com. Nemohu najít důvod a začalo to po změně vzhledu stránek někdy před měsícem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Už se ptá Qwuiddo (kurňa, kdo má ten nick opisovat ) na hlavní stránce a já to taky nevím: Ahoj, reknete mi prosim proc mi nejdou na eBay.com vyhledavat hodinky? Uz jsem to tady nekde cetl, ale nemuzu to najit. Diky Nevíte někdo?Abych to upřesnil. Když dám na ebay.com vyhledávání (a nemusí to být jen hodinky), zobrazí mi to jen mizivé procento hodinek. Když dám všechny v jakémkoliv způsobu řazení, zobrazí se normálně všechny. Na ebay.co.uk nebo ebay.de vše funguje bez problémů, dělá to jen ebay.com. Nemohu najít důvod a začalo to po změně vzhledu stránek někdy před měsícem. a zkoušel jsi jiný prohlížeč? já měl ten problém taky - cca před rokem na UK ebayi, nakonec pomohlo nainstalovat firefox a anglický ebay prohlížet v něm. později to už zase začalo fungovat normalně i v chrome nebo exploreru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Už se ptá Qwuiddo (kurňa, kdo má ten nick opisovat ) na hlavní stránce a já to taky nevím: Ahoj, reknete mi prosim proc mi nejdou na eBay.com vyhledavat hodinky? Uz jsem to tady nekde cetl, ale nemuzu to najit. Diky Nevíte někdo?Abych to upřesnil. Když dám na ebay.com vyhledávání (a nemusí to být jen hodinky), zobrazí mi to jen mizivé procento hodinek. Když dám všechny v jakémkoliv způsobu řazení, zobrazí se normálně všechny. Na ebay.co.uk nebo ebay.de vše funguje bez problémů, dělá to jen ebay.com. Nemohu najít důvod a začalo to po změně vzhledu stránek někdy před měsícem. Je to, Kamile, prohližečem. Koukal jsem takhle na Seiko 6309 na notebooku u ženský a vyjely mi asi dvoje, koukal jsem u sebe a vyjelo mi několik stránek - proč to tak je, nevím. Zkus to a uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Zdá se, že Ebay US nefunguje, Ebay UK funguje.... Mají v US nějaké pos.até... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Je to, Kamile, prohližečem. Koukal jsem takhle na Seiko 6309 na notebooku u ženský a vyjely mi asi dvoje, koukal jsem u sebe a vyjelo mi několik stránek - proč to tak je, nevím. Zkus to a uvidíš. Ja to zkousel na MPB v Safari a Opere a výsledek skoro nic nenaslo, zkousel jsem to na PC v Exploreru vysledek stejny.Testnul jsem to v aplikaci ebay v Ipadu a ten vyhledal vse v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Normálně používám Firefox. Vyzkoušel jsem Google Chrome a Explorer a dělá mi to furt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Teď jsem to zkusil. Hledal jsem Seiko 6309 na ebay.com . 330 výsledků. IE8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Stejné zadání - seiko 6309 - 11 výsledků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 17. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2012 Tak jsem zkusil ještě Operu Mini 6.5.xxx a to samé. 330 kusů.Aby to nebylo novějšíma verzema prohlížečů ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Stejné zadání - seiko 6309 - 11 výsledků Jsem na tom stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 18. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2012 Já teda nevím, ale u mě to vypadá jakoby hárdwérová záležitost. Na svým počítači nemám problém, třeba při zadání Breitling mi vyjede přez 4k aukcí, když zadám to stejný u manželky na noutbůku, vyjede 43 aukcí a vlastně ani jedny hodinky, jen bůklety, krabice, kšiltovky atd...Oboje nejauktuálnější Explorer, Firefox, Opera i Chromej, všude stejne výsledek...Nemůže to spíš dělat nějakej doplněk, kterej používají všechny prohlížeče, třeba Java nebo tak něco?? Nevím, nevyznám se, ikdyž tu javu mám na obou zařízeních taky stejnou...Co na to IT Crowd?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Mě to samý ... PC mozilla 1 strana , iphone safari 8 stran , tablet samsung taky 8 stran... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flyte Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 jj, podobne.Opera, FF, dokonca som pouzil aj IE a stale malo vysledkov. Ebay aplikacia pre android veeeeela vysledkov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se