Marfael Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Díky za tipy na typy, kouknu na to. Ovšem, jak to tak pozoruju, jen tak se lyžovat stejně nebude, myslel jsem, že by to mohli na víkend pustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 před 5 minutami, Marfael napsal: Díky za tipy na typy, kouknu na to. Ovšem, jak to tak pozoruju, jen tak se lyžovat stejně nebude, myslel jsem, že by to mohli na víkend pustit Tak tohle ale patří do vlákna Humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Můžete mi poradit model lyžařských brýlí s kvalitní ventilací, protože je budu využívat na skialp, a podmínka jsou fotochromatická skla a dobrá optika. Než utratím peníze za Oakley, jsou nějaké další možnosti? Třeba Scott je taky fajn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronik Odesláno 28. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2021 Skús mrknúť na Smith, ja mám model I/O Mag s chromaPOP photochromatic sklom a maximálna spokojnosť ...ale skialp nerobím takže neviem či sú na to ideál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Zkus Julbo maji vychytany modely i pro skialp s dobrym odvetravanimAle to O na nich nenajdesSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 52 minutami, liskus napsal: Zkus Julbo maji vychytany modely i pro skialp s dobrym odvetravanim Ale to O na nich nenajdes Sent from my iPhone using Tapatalk Už čekám na O, Julbo bylo po Scott třetí v pořadí Od Oakley mám všechny brýle a vím, co od nich čekat. Když nesednou, tak mrknu na Scott, a potom ty Julba. Není důležité jak lyžuješ, ale jak u toho vypadáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 PresneSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Dnešní běžky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Před hodinou, odjinud napsal: Dnešní běžky... Do Tesca pro rybu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 @African nene, na sjezdovku na Petřín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Tak je pravda, že to bylo tak trochu odnikud nikam, ale za ten zážitek to stálo. Teď to ještě v létě přejet autem a mám to komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Dotaz na místní snowboarďáky: můžete mi nějak obecně napsat značky prkna, vázání a bot, u kterých člověk nemůže sáhnout vedle? Sázka na jistotu? Díky, jsem šikovný začátečník, který se už jednou naučil sjíždět kopec, ale raději zůstal u prkýnek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 @moco- Burton, pokud neresis prachy anebo ho milujes. Jezdim pres 20 let (blbe) - normalni + split, ale asi bych do niceho jinyho uz nesel. V podstate od pasu dolu vse B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 A kdybych peníze řešil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Tak jsem spatnej clovek na radu . Prvni rok jsem jezdil noname, pak si udelal radost B ze zimni vyprodeje a uz nikdy nevrocil do jine reky. Na druhou stranu jsem vetsinu veci kupoval v zimni vyprodeji, takze vzdy min 20% sleva, sem tam 30-40% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 @Ajajjj, budu to řešit než otevřou sjezdovky, takže koupím ve výprodeji. Jezdit se bude až příští sezónu, snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Nebo popremejslej o splitboardu, kdyz delays skialpy. Prekvapive se to chova dobre i na sjezdovce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 ne, na skialp do přírody mám lyže a ten board bych chtěl na sjezdovky, když někdy půjdu. To jedině, že by mě to nějak chytlo, s prknem do volného terénu nemám ambice, ještě si dokážu živě vybavit jak mě bolela prdel z učení na prkně, takže až budu někdy na úrovni, že mě to na prkně bude na sjezdovce (české) nudit, tak potom budu přemýšlet nad splitem. Potřebuji prkno 170cm (měřím 190) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 12. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2021 Uz to tady bylo? vypada to zajimave a test je presvedcivy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 Jakože nejdou zlomit, nebo že se vejdou líp do kufru a ušetřím za nákup střešního boxu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se