eloga Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 To ne, ale máme sestřenici ve Švédsku, takže něco jsme se tam přírodou na běžkách natrmáceli. Jen tak volně, kraj Dalarna. Ta Mora na Vassův běh je přece jen dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2024 Tak preskace jsou doma. Grip walk bohuzel do meho cca 7 let stareho vazani Atomic nepasoval, tak doslo na vymenu podpatku. Zitra bychom meli jet na bezky do Jizerek, tak to snad nekde na pul dne na nejakym placku vyzkousim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 V sobotu na běžkách v Jizerkách. Sněhu jak na konci března; jestli nenasněží, je po sezóně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2024 .. a to tam toho sněhu na stopách je jenom kvůli tomu, že se měla jet Jizerka.. je to fakt bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Sjezdové vázání Fisher FS10 - potřebuju to posunout dál patku kvůli větší botě. Kdo poradí, nechci moc dojebat, tak se radši ptám. Ne Lusti mám Tyrolku na míru ale tohle mám z druhé ruky a to bylo původně na menší postavu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Tím šroubem uprostřed mezi patkou a špičkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 14. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2024 Dík, zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 (upraveno) Ten šroub uprostřed, ale to je novější, vysune se to ven a pak se to dá nastavit mimo, zamontuje zpátky a je to. Tady je FS10, to je samostatně patka a špička, starší provedení, asi tak pár sezon zpátky. Upraveno 15. února 2024 uživatelem eloga ed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Z těch fotek toho moc vidět není. A tohle je teda opravdu pár sezon zpátky. Vázaní Fischer je Tyrolka. A co si pamatuju, tak posouvat patou šlo tak, že se nadzvedla ta kovová packa vzadu, a posouvat nešlo o moc jako u dnešních vázání (spíš to bylo kvůli regulaci toho přítlaku boty u pevně přidělaných patek). A u Tebe to vypadá, že už je to hodně vzadu, ne-li na konci. Tak jestli je to ono.... Pak ještě, jestli se nedaj posouvat celé ty spodní segmenty, na kterých je pevně pata a špička, ale jestli tam nejsou viditelné nějaké packy či šrouby, tak leda by něco takového bylo pod patou a špičkou (přístupné po sundání vlastní patky a špičky). Asi nejlíp skočit do nějakého servisu. To je nějaká půjčovna, či co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Ta přední část vázání je na pevno (asi že?), ale pokud ji odděláš mělo by tam být další naznačení díry na posun, na desce (dopředu /dozadu), pak jen bota na střed, tedy asi, dej foto z vrchu vázání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom7 Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 před 20 hodinami, eloga napsal: Sjezdové vázání Fisher FS10 - potřebuju to posunout dál patku kvůli větší botě. Kdo poradí, nechci moc dojebat, tak se radši ptám. Ne Lusti mám Tyrolku na míru ale tohle mám z druhé ruky a to bylo původně na menší postavu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 No, tak jedině jestli není něco pod tou patkou a špičkou, jestli to vůbec pujde posouvat. Tady jsem něco našel k tý patce od tyrolky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 e to jak jsem psal výše, jen to posuneš na té desce (nahoru – dolu podle středu boty), pak to doladíš zadní částí vázání podle přepětí - tou patou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2024 ok, to snad zvládnu..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Dotaz lamy na znalé, můžu koupit tyhle lyže, kámoš je jezdil (spíš víc) a servisoval. Na moje zdechlé nohy jsou asi víc než dobré, jsem spíš už občaslyžař. Hezky se točí, drží i při mé max. rychlosti a neřeším nahrnutý sníh. Váhám jestli koupit, nebo řešit venku půjčovnou. Mám své staré, spíše obřačky, kratší oblouk, nahrnutý sníh, to mi nejde... chce 10ku. Díky za případné rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Tyjo mne dost jety lyze za desitku prijdou jako celkem drahy, nevim no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 @DavidLC treba zistit kolko dni na kopci a kolko servisov za sebou maju tie lyze. Nove stoja okolo 1000E, v akcii na konci sezony cca 700E. Podla fotiek vyzeraju velmi zachovale, ale fotky mozu dost skreslovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sorondo Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 Hodně na té lyži záleží, kolik má za sebou servisů (malí, velký) Pak záleží na tom jestli servis probíhal v servisních automatech, nebo si nechal dělat servis kde to dělají ručně. (doporučuji) Takže záleží na tom kolik je ještě hrany oproti nové lyži. Cenovka 10 K, testovací lyže po jednom/dvou servisech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 před 50 minutami, Micey napsal: Tyjo mne dost jety lyze za desitku prijdou jako celkem drahy, nevim no.. No právě... koukal jsem pak na Bazoš, ty samý za 6900,-... možna jsem se mě kouknout nejdřív zase nevim jak poznat, že je lyže špatná (mimo poškrábání). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se