Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Sjezdové vázání Fisher FS10 - potřebuju to posunout dál patku  kvůli větší botě.  Kdo poradí, nechci moc dojebat, tak se radši ptám. Ne Lusti mám Tyrolku na míru ale tohle mám z druhé ruky a to bylo původně na menší postavu.

Díky.🤠

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten šroub uprostřed, ale to je novější, vysune se to ven a pak se to dá nastavit mimo, zamontuje zpátky a je to. 

Tady je FS10,  to je samostatně patka a špička, starší provedení, asi tak pár sezon zpátky.

Fisher fs10 patka.jpg

Fisher fs10 patka1.jpg

Upraveno uživatelem eloga
ed
Odkaz ke komentáři

Z těch fotek toho moc vidět není. A tohle je teda opravdu pár sezon zpátky. Vázaní Fischer je Tyrolka. A co si pamatuju, tak posouvat patou šlo tak, že se nadzvedla ta kovová packa vzadu, a posouvat nešlo o moc jako u dnešních vázání (spíš to bylo kvůli regulaci toho přítlaku boty u pevně přidělaných patek). A u Tebe to vypadá, že už je to hodně vzadu, ne-li na konci. Tak jestli je to ono.... Pak ještě, jestli se nedaj posouvat celé ty spodní segmenty, na kterých je pevně pata a špička, ale jestli tam nejsou viditelné nějaké packy či šrouby, tak leda by něco takového bylo pod patou a špičkou (přístupné po sundání vlastní patky a špičky). Asi nejlíp skočit do nějakého servisu. To je nějaká půjčovna, či co?

Fisherfs10patka.jpg.266fdfea774769b8c027501bbf5f4d2d.thumb.jpg.efe0329eae9459b6a6a384eb80023f58.jpg

Odkaz ke komentáři

před 20 hodinami, eloga napsal:

Sjezdové vázání Fisher FS10 - potřebuju to posunout dál patku  kvůli větší botě.  Kdo poradí, nechci moc dojebat, tak se radši ptám. Ne Lusti mám Tyrolku na míru ale tohle mám z druhé ruky a to bylo původně na menší postavu.

Díky.🤠

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Dotaz lamy na znalé, můžu koupit tyhle lyže, kámoš je jezdil (spíš víc) a servisoval. Na moje zdechlé nohy jsou asi víc než dobré, jsem spíš už občaslyžař. Hezky se točí, drží i při mé max. rychlosti a neřeším nahrnutý sníh. Váhám jestli koupit, nebo řešit venku půjčovnou. Mám své staré, spíše obřačky, kratší oblouk, nahrnutý sníh, to mi nejde... chce 10ku. Díky za případné rady 🤔

20240228_125000.jpg

20240228_125015.jpg

Odkaz ke komentáři

Hodně na té lyži záleží, kolik má za sebou servisů (malí, velký) Pak záleží na tom jestli servis probíhal v servisních automatech, nebo si nechal dělat servis kde to dělají ručně. (doporučuji)

Takže záleží na tom kolik je ještě hrany oproti nové lyži.

Cenovka 10 K, testovací lyže po jednom/dvou servisech.

Odkaz ke komentáři

před 50 minutami, Micey napsal:

Tyjo mne dost jety lyze za desitku prijdou jako celkem drahy, nevim no..

No právě... koukal jsem pak na Bazoš, ty samý za 6900,-... možna jsem se mě kouknout nejdřív 🫢 zase nevim jak poznat, že je lyže špatná (mimo poškrábání).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...