Dali Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Je to uchylárna, musíš bejt na sjezdovce za exota, ještě k tomu ty obřácký hůlky od Leki, to nemá chybu. To je jak vynález Járy Cimrmana. Zahoď to do kontejneru, nebo to věnuj někomu s roztroušenou sklerózou dle jejich návodu. Doufám, že jí nemáš, to bych ti nepřál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Nejvíc s tím podle mě seru lidi co mi ve frontě na vlek chtěj šlapat na patky! Ale v tom rozhrabanym sněhu na českejch sjezdovkách je s tím celkem legrace. Rovně se s tim jet nedá. Rychle jo, ale pak se blbě brzdí. Do kufru u malýho auta je to ideální! Bál jsem se, že budu prepadat dozadu, ale to se mi nestalo ani jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 natrenovat se to da. nejdřív ta 360 a skok, pak 360 + 360 a konečně to dáš celý. A corky si můžeš trénovat u Valenty ve Štítech. Známej co nikdy moc neskákal pak asi po 3 dnech treninku u Valenty dal double backflip na lyžích v alpách. Má to v mobilu a už druhej rok to pořád všem ukazuje :-D. Tak nějak to mám v úmyslu, Cab 360 nose butter a následně k tomu přidat i skok jako takový, ten pak s 360 a s tím se vlastně i spokojím, 720 nepotřebuju Trénovat do vody je na prd, respektive ne úplně na prd, v létě se to ani jinak nedá, ale já raději pytel v reálných podmínkách, když už. Nejvíc s tím podle mě seru lidi co mi ve frontě na vlek chtěj šlapat na patky! Něco takového by se mi hodilo u prkna...jestli mě něco fakt dokáže vytočit, tak věčné omlacování ze všech stran, to bych vždycky vyletěl z kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Nemáte prosím někdo tip na dětský pateřák? Nebo nezbývá vám nějaký doma po dětech? Velikost tak na 130cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Paterak už mám od POC. Dneska jsem teda vytáhl trochu delší lyže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 ...tenhle víkend SBX...příští Neklid a MČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Máš můj obdiv, to celodenní očumování a čekání na závodech je strašnej opruz. Letos dám jenom 2 závody ČP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Máš můj obdiv, to celodenní očumování a čekání na závodech je strašnej opruz. Letos dám jenom 2 závody ČP....no, já se nezastavím...servis, couching , servis, couch...výsledky...atd. Jsem rád, když prohodím pár slov s kamarády z jiných týmů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Konecne bylo v i Praze a okoli hafo snehu na bezky a ja dostal rymicku (z bezek, jak jinak). Ted uz mam "jen" kasel, neco mi sedi na plicich.... ja bych se na to.... no, radsi to nebudu pokouset, za 14 jedem do Italie, tak si to tam vynahradim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Ahoj, shanel jsem ted o vikendu kalhoty na lyze, ale na moji velikost se neda nic sehnat - v pase mam 38-40 palcu, ale delka jen 32. Tj. pokud sezenu danou sirku, jsou tak o pul metru delsi. Co s tim? Byt to dziny, necham je proste zkratit, ale lyzarske kalhoty maji dole ruzne zipy, vnitni nohavici s gumou atd. Da se to nejak zkratit? Napr. ze by se vyrizl kus v oblasti holeni a pak to sesilo nebo je to nesmysl. Nebo delaji se i takove velikosti? Chtel bych neco lepsiho, co vydrzi i dest, cenu respektuji. Tedka jezdim v nejakych zateplenych kapsacich s hydrofobni upravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 18. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2019 Pokud chceš solidní oblečení na míru, tak tady. Ale na tuhle zimu už to nebude. Nejlépe objednat na jaře na další zimu.http://www.donquiet.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Mam podobny rozmery a kalhoty od Vist mi sedi super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Muze mi někdo doporucit hezke ubytovani v rakousku primo na sjezdovce? Rakousko vůbec neznam?. Hlavne aby tam byl snih (polovina brezna), prosim redeji formou SZ Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Včera jsme měli odjet do Schladmingu, od středy dcerka chřipku a já od čtvrtka, jen žena je v pohodě . Jak já se těšil. Furt doufám, že se nějak vzchopíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 (upraveno) Dneska jsem sebou šlehnul, 30 metrů po zádech, jednu hulku jsem nenasel, ruka bude bolet ještě pár dni, ale je tu krásně. Upraveno 25. února 2019 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Krásný počasí, kde to jsi? Závidím všem co jsou v alpách, podle předpovědi má být celý týden krásný počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Piz Seteur, Rifugio Comici, Gran Paradiso. Upraveno 26. února 2019 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 (upraveno) Val Gardena, Plan de Gralba. Takže to nejsou Alpy, ale Dolomity. Upraveno 26. února 2019 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Jj, Val Gardena. Dneska ještě Sellaronda a domu. Poprvy a doufám že ne naposled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Jak jednou poznáš, tak se budeš vracet. To mi věř, něco málo o Gardeně vím a nejen já tady z fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se