Iggi Kali Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 u nás zase takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 @Hasňato vykecám a budete mi tam jezdit ale myslim, ze nektery z mistnich expertu to pozná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 před 5 hodinami, Maro napsal: Holt příliš profláklá lokalita no, tohle například je vytížení v sobotu v 11 hodin. Tak ono v sobotu se střídají turnusy asi i ve Sportgasteinu pod Kreuzkogelem nebo v Gasteinu obecně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Jojo já jsem byl fakt nadšený za mě zapomenuty poklad. Je ale potřeba počítat s tím, že to není 399 km sjezdovek s 682 lanovkama ale fakt jedno vajíčko odshora dolů a 5 cest jak se tam dostat. Plus freeride a plus vyrolbovany pas pro výšlap na skialpech. Mi se fakt líbilo, že oproti ostatním v okoli tady byly fakt tvrdé upravené sjezdovky s přírodním sněhem, které vydržely celý den. Já raději sportovní jízdu, kde si fakt dám záležet na každém obloučku, než abych se vozil a procestoval celý areál, takže mi jedna kvalitní sjezdovka na celý víkend stačí. Takže touto optikou za mě perfektní místo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Každý podle svého...Já se řídím kvalitou namíchaného aperolu. A když tam na terase nehrajou sračkoidní muziku, takové to alpské fusion mezi dechovkou a technem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 jj, rakouske sjezdovky jsou mistni dechovkou povestne, ale tam se to tak nejak da vstrebat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 17. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2023 Však Rakušáci dokážou tu dechovkou posunout o krok dále......die Draufgänger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeza Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 V 7. 3. 2023 v 19:22, odjinud napsal: Madonna di Campiglio, foto z nedele. Já se byl podívat na Grosté ve čtvrtek. Lidu tak nějak akorát, crashů nepočítaně, ale vrtulník jen jeden (ve snowparku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2023 (upraveno) před 9 hodinami, jeza napsal: Já se byl podívat na Grosté ve čtvrtek. Lidu tak nějak akorát, crashů nepočítaně, ale vrtulník jen jeden (ve snowparku) Nádhera Upraveno 20. března 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 Jo, Groste je hodne fotogenicke. Pekny i na vcelku bezpecny cross mezi sjezdovkama. A ten snow park tam je mazec. Byt decko, tak tam blbnu taky. Ted uz mam pud sebezachovy. Skoda, ze za nas byly jen skokánky, co jsme si postavili sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 (upraveno) V 25. 2. 2023 v 16:12, African napsal: Malé doporučení a to ski areál West Dachstein Rakousko, který můžu jen a jen pro rodiny s dětmi doporučit S klukem úplně fantastický čtyři dny, je tedy pravda že jsme měli velkou kliku na počasí. Ubytování v Abtenau v soukromí doslova za tašku hrušek, market Spar, několik restaurací, pizzérka, kluziště, sáňkařská dráha, minigolf, prostě velmi příjemná horská vesnička s dobrými lidmi. Ski areál deset minut dojezd s hafo sjezdovkami opravdu ideálními pro děcka jak začátečníky tak pokročilé. Hodně se mi líbí jak jsou tam lyžaři ohleduplní, my jsme s klukem neměli jediný stresík za celou dobu tam, je to samozřejmě dáno i velkým prostorem. Nadšení a opravdu velká spokojenost v Rakousku, konec konců jako pokaždé Cenová histerie v českých kopcích zdá se pokračuje, tak jsem s klukem na jarňáky zamluvil opět Abtenau a West Dachstein... minulý rok jsme tam byli mega happy a některé sjezdovky zůstali neobjevené. Jinak na náš oblíbený Trautenberk jsem jezdili několikrát za zimu na prodloužený víkend za plus mínus čtyřku a bylo to nedávno, tak mrkejte teď s porovnáním Rakouska které jsem zamluvil Lyžování Pomezky vs west Dachstein samozřejmě vůbec netřeba komentovat Upraveno 6. října 2023 uživatelem African 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 Za ty ušetřený love máš skipassy gratis a navíc vstup do Theme Amade. A kousek do Altenmarktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 před 2 hodinami, alky napsal: Za ty ušetřený love máš skipassy gratis a navíc vstup do Theme Amade. A kousek do Altenmarktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 Aspoň že ta výbava pro juniora nestojí svět, letos už zase musí napsat Ježíškovi, všechno mu je malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 @African O sezonní zápujčce jsi nepřemýšlel? Pro děcka je to, dle mého názoru, výhodné. Teď jsem to nezkoumal, ale celý dětský set na celou sezónu je snad do 3kKč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 před 8 minutami, moco napsal: @African O sezonní zápujčce jsi nepřemýšlel? Pro děcka je to, dle mého názoru, výhodné. Teď jsem to nezkoumal, ale celý dětský set na celou sezónu je snad do 3kKč. Jop, jednu dobu jsem se o to zajímal, ale nevyplatí. Nás stojí výbava kolem sedmi, klukovi vydrží dvě sezóny, po něm to zdědí dcérka... no a pak to ještě možná za litr prodám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2023 před 5 hodinami, African napsal: Jop, jednu dobu jsem se o to zajímal, ale nevyplatí. Nás stojí výbava kolem sedmi, klukovi vydrží dvě sezóny, po něm to zdědí dcérka... no a pak to ještě možná za litr prodám Tak to ano, pokud je to “dědičné”, tak to máš dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 V 7. 10. 2023 v 14:22, moco napsal: Tak to ano, pokud je to “dědičné”, tak to máš dobré Přesně, to využijeme....a Ježíšek už byl ve sklepě Když jsem viděl jak mizí z regálů, tak jsem musel reagovat. Co je méně a méně sněhu, tak obchodníci objednávají prý méně zboží, tak si kluci prospěšte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 20. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2023 Tak já se taky pochlubím, dneska jsem konečně zkompletoval celý set a vyzvedl namontovane vázání. Trochu mi to z mého superlowcost záměru uteklo, ale jelikož jsem to nakupoval postupně od jara když se někde něco objevilo ve výprodeji, tak se mi to povedlo poskládat skoro za pusu (z čehož mám jako bargain hunter snad největší radost ) teď ještě aby nasnezilo, ať to můžu otestovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2023 (upraveno) Já měl Wayback 88, byly dobré, podmínky v ČR už tak dobré nebyly, tak jsem zase přešel na ski Ale boty, v kterých jsem vydržel chodit celý den, jsem si raději nechal, kdyby byla někdy někde příležitost. Upraveno 21. října 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se