Přejít na obsah

Zimní sezóna a lyžařská výbava

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Jojo 🙂 já jsem byl fakt nadšený za mě zapomenuty poklad. Je ale potřeba počítat s tím, že to není 399 km sjezdovek s 682 lanovkama ale fakt jedno vajíčko odshora dolů a 5 cest jak se tam dostat. Plus freeride a plus vyrolbovany pas pro výšlap na skialpech.

Mi se fakt líbilo, že oproti ostatním v okoli tady byly fakt tvrdé upravené sjezdovky s přírodním sněhem, které vydržely celý den. Já raději sportovní jízdu, kde si fakt dám záležet na každém obloučku, než abych se vozil a procestoval celý areál, takže mi jedna kvalitní sjezdovka na celý víkend stačí.

Takže touto optikou za mě perfektní místo:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
V 25. 2. 2023 v 16:12, African napsal:

Malé doporučení a to ski areál West Dachstein Rakousko, který můžu jen a jen pro rodiny s dětmi doporučit 👍 S klukem úplně fantastický čtyři dny, je tedy pravda že jsme měli velkou kliku na počasí. Ubytování v Abtenau v soukromí doslova za tašku hrušek, market Spar, několik restaurací, pizzérka, kluziště, sáňkařská dráha, minigolf, prostě velmi příjemná horská vesnička s dobrými lidmi. Ski areál deset minut dojezd s hafo sjezdovkami opravdu ideálními pro děcka jak začátečníky tak pokročilé. Hodně se mi líbí jak jsou tam lyžaři ohleduplní, my jsme s klukem neměli jediný stresík za celou dobu tam, je to samozřejmě dáno i velkým prostorem. Nadšení a opravdu velká spokojenost v Rakousku, konec konců jako pokaždé 😎

DSC_4239.JPG

DSC_4186.JPG

Cenová histerie v českých kopcích zdá se pokračuje, tak jsem s klukem na jarňáky zamluvil opět Abtenau a West Dachstein... minulý rok jsme tam byli mega happy a některé sjezdovky zůstali neobjevené. Jinak na náš oblíbený Trautenberk jsem jezdili několikrát za zimu na prodloužený víkend za plus mínus čtyřku a bylo to nedávno, tak mrkejte teď s porovnáním Rakouska které jsem zamluvil 🙉 Lyžování Pomezky vs west Dachstein samozřejmě vůbec netřeba komentovat 😅

Screenshot_20231006-193100~2.png

Screenshot_20231006-193007.png

Upraveno uživatelem African
  • Confused 1
Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, moco napsal:

@African O sezonní zápujčce jsi nepřemýšlel? Pro děcka je to, dle mého názoru, výhodné. Teď jsem to nezkoumal, ale celý dětský set na celou sezónu je snad do 3kKč. 

Jop, jednu dobu jsem se o to zajímal, ale nevyplatí. Nás stojí výbava kolem sedmi, klukovi vydrží dvě sezóny, po něm to zdědí dcérka... no a pak to ještě možná za litr prodám 😁 

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, African napsal:

Jop, jednu dobu jsem se o to zajímal, ale nevyplatí. Nás stojí výbava kolem sedmi, klukovi vydrží dvě sezóny, po něm to zdědí dcérka... no a pak to ještě možná za litr prodám 😁 

Tak to ano, pokud je to “dědičné”, tak to máš dobré 😎

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
V 7. 10. 2023 v 14:22, moco napsal:

Tak to ano, pokud je to “dědičné”, tak to máš dobré 😎

Přesně, to využijeme....a Ježíšek už byl ve sklepě 🤙 Když jsem viděl jak mizí z regálů, tak jsem musel reagovat. Co je méně a méně sněhu, tak obchodníci objednávají prý méně zboží, tak si kluci prospěšte.

DSC_5451~2.JPG

Odkaz ke komentáři

Tak já se taky pochlubím, dneska jsem konečně zkompletoval celý set a vyzvedl namontovane vázání. Trochu mi to z mého superlowcost záměru uteklo, ale jelikož jsem to nakupoval postupně od jara když se někde něco objevilo ve výprodeji, tak se mi to povedlo poskládat skoro za pusu (z čehož mám jako bargain hunter snad největší radost 😄 ) teď ještě aby nasnezilo, ať to můžu otestovat.20231020_214406.thumb.jpg.7e4cf7117c75bb3c4c64cb7e148c88e8.jpg

Odkaz ke komentáři

Já měl Wayback 88, byly dobré, podmínky v ČR už tak dobré nebyly, tak jsem zase přešel na ski 🙂

Ale boty, v kterých jsem vydržel chodit celý den, jsem si raději nechal, kdyby byla někdy někde příležitost. 

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...